SAMSUNG Galaxy S II
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: SAMSUNG Galaxy S II
Malo by to byt v ponuke aplikacii ale musis dat ze vsetky. Ak nepojde odinstalovat tak by tam malo byt aspon ze vypnut. To natrvalo vypne. Ak nie tak root a root uninastaller.
Ja neviem, ale mne Google Play Music príde ako najlepší prehrávač. (Pred tým som používal Apollo)
nevie nahodou niekto, ako zmenit obrazok albumu/pesnicky pri prehravani v stock prehravaci? lebo tie ruzove kvety pri hardcore a deathcore pesnickach...
no co ja viem 
(?ci radsej iny prehravac?)
(?ci radsej iny prehravac?)
Ja mam zase iny problem, stale sa mi vo vrecku odblokuje a robi zaludne veci. Nechcem davat pattern a nechcem na neho nosit case. Skusal som blokovanie proxymity senzorom, ale procak zostava na 200 MHz, takze to nieje riesenie.
Nema niekto fungujuci program na button remapping, aby som si vypol funkciu odblokovanie pre zaludny powerbutton. Alebo nejake ine riesenie? (davat si ho do vrecka displayom vonku nie)
Nema niekto fungujuci program na button remapping, aby som si vypol funkciu odblokovanie pre zaludny powerbutton. Alebo nejake ine riesenie? (davat si ho do vrecka displayom vonku nie)
Power button ťa posunie iba do lockscreenu, kde musíš vykonať určitú akciu, aby si ho odblokoval, či už pattern, alebo posun prstom. Ak nepoužívaš ani jedno, a power button ti telefón úplne odblokuje, je to blbosť, a nastav si aspoň posun prstom pre odblokovanie. Zaberie to štvrť sekundy, a na lockscreen-e vidíš veľa potrebných info.
jj ten lockscreen tam nie je pre srandu a ten pohyb prstom je zanedbatelny...
imho ja pouzivam ten najjednoduchsi kozenkovy kryt len taky nasuvaci, lahucky, chrani dobre display, kedze som jeden uz menil, tak by som neriskoval znova ho len tak nosit...
ten kondomik na tel telefon stal cca 6 evri a myslm ze sa oplati a ani nezaberie vo vacku tolko miesta...
imho ja pouzivam ten najjednoduchsi kozenkovy kryt len taky nasuvaci, lahucky, chrani dobre display, kedze som jeden uz menil, tak by som neriskoval znova ho len tak nosit...
ten kondomik na tel telefon stal cca 6 evri a myslm ze sa oplati a ani nezaberie vo vacku tolko miesta...
ja nepouzivam ziaden case ani kryt a fon prezil dost drastickych padov. z vrecka, ked som siel na bicykli plnou rychlostou na asfalt, trocha oskrete boky. no co ma viac zaraza, raz mi kamarat buchol do ruky omylom ked som drzal telefon, ten mi vyletel asi do dvojmetrovej vysky a padol rovno na beton. ja samozrejme smrt v ociach, ze display puknuty alebo nieco. ked som ho zdvihol som neveril vlastnym ociam, nic sa mu nestalo, nenasiel som ani skrabanec
fon bez krytu nosim uz rok a na displayi nema ani skrabanec a oskrety je len trocha na bokoch.
Slide samozrejme mám... Slide je ale pár milimetrov a vrecko nemá problém so ho odblokovať
V ktorom vesmíre je Slide na SGS2 iba pár milimetrov? Teraz som to skúšal, odblokuje sa až pri 2-3 centimetroch, a to by ma zaujímalo, akým spôsobom si to vieš vo vrecku otvoriť. Ja ho nosím bez púzdra stále, a ani v jedných nohaviciach či kraťasoch sa mi neodblokoval. Existujú aplikácie a bordel v Androidoch, ktoré telefón rozsvieťujú a odblokuvávajú náhodne každú chvíľu. Nie je to tvoj problém?
Samozrejme že nie. Možno je to chyba tenkej látky vrecka, tepla, potu.
-
qwerty-xyz
alebo staci mat kvalitne elektromagneticke pole okolo seba, ktore ti vyhodi zo sluzby dotykovu plochu . . . . vid priklad plazmova gula, pri tom SGS 2 nefunguje na dotyk ani keby si sa posral . . . vyskusane overene
kazdy podla mna nosi vo vrecku spolu s mobilom plazmovu gulu 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja to mám pripnuté ku kľúčom a potom mi nejde môj mobil. Qwerty, do čoho mám vložiť mobil aby mi v ňom tá plazmová energia nerobila šarapatu?
Zdravím, chcel by som sa opytať ze ked som si oblial telefon a nedal som ho vyčistit lebo po vysušení ide lenn občas zamrzne ale inak ide v poriadku, stratil som tým zaruku ?? ak ano chcel by som si spraviť ROOT, nedali by ste mi nejako rozumny lahky a hlavne svk/cz navod ? našiel som viac navodov ale boli dosť rozdielne a nevedel som ktory pouziť. dakujem
kedy sa to stalo? pred tym nemrzol? indikator vlhkosti bude cerveny cize v servise sa s nim bavit nebudu aj keby si zaruku mal
inac moze sa stat ze z nicoho nic ti proste umrie, takze sa na to radsej priprav a zalohuj co mozes
root hladaj na xda fore, mas to tam vela krat aj s obrazkami
inac moze sa stat ze z nicoho nic ti proste umrie, takze sa na to radsej priprav a zalohuj co mozes
root hladaj na xda fore, mas to tam vela krat aj s obrazkami
stalo sa to cez leto tuším v maji
a pred tym to robilo tiež preto neviem či to moze byť tym alebo nie. pozrie to forum diky
ja by som potreboval sk/cz navod na tom fore sa nevyznam
ja by som potreboval sk/cz navod na tom fore sa nevyznam
V googli mas milion odkazov na sk/cz stranky, kde mas navod aj s obrazkami, napr. http://www.svetandroida.cz/root-samsung ... lsd-201307
Co sa tyka toh obliatia, tak zalezi natom ako moc si ho oblial. Ak ti ale ide od maja, tak by to malo byt ok.
Co sa tyka toh obliatia, tak zalezi natom ako moc si ho oblial. Ak ti ale ide od maja, tak by to malo byt ok.
nebol cely ponoreny, mal som ho polozeny na stole dispelojom nadol, a vylial som na stol protein ktory som si zarabal v šejkri, takze bol ako keby len trosku obliaty avšak najhoršie je ze asi natieklo do otvore pre nabijanie a kabel usb, ktroy mi aj blbne ale mobil ide v poriadku az na občasne sekanie. dakujem za navod 
Chcel by som sa spytat, ci niekto z vas vymienal iba to predne sklo, gorilla sklo.
Totizto mi nejakym zazrakom puklo, neviem ako a kedy, jedna ciara krizom cez sklo. To sklo sa da kupit za 5, ale robi sa to nejak teplovzdusnou pistolou.
Robil to niekto? da sa to alebo tam treba odbornejsi pristup?
//EDIT//
Vyzera to dost ... hlupo
Totizto mi nejakym zazrakom puklo, neviem ako a kedy, jedna ciara krizom cez sklo. To sklo sa da kupit za 5, ale robi sa to nejak teplovzdusnou pistolou.
Robil to niekto? da sa to alebo tam treba odbornejsi pristup?
//EDIT//
Vyzera to dost ... hlupo
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Na s2 ke samotne sklo nevymenis.