Originál alebo nie?
Originál alebo nie?
Zdravím, viete mi poradiť, či sú tieto mikiny originály? Pochybujem o tom, nakoľko nikdy som nevidel takéto čierne Adidas Originals visačky na oblečení...avšak tá, bez kapucne, s modrou visačkou aj vyzerá ako originál, ale nevidím tam vnútri tej visačky žiadny popis...a takisto nevidno ani u jednej z tých mikín štítok s veľkosťou... :-/
Re: Originál alebo nie?
Takych karticiek ti natlacin kolko chces
Podla foto to tazko zistit.
-
rufus59
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Aj z číny posielaju z kartičkami tak isto aj z ukrajiny
Podľa toho to nezistíš.
-
Soviet
Darca
Vseko je z ciny aj toto. Aj original su dost nanic a za tu cenu nestoja ani z daleka. Ale tak budiz, ked ta bavi mat na hrudi taku kravinu. Radsej zbehni do H&M kde maju kvalitnejsie veci vyhotovenim a za lacnejsiu cenu a bez priblblych znaciek 
Podľa vysačiek by som povedal, že to sú fejky ale z fotiek sa to fakt na 100% určiť nedá.
-
audiotrack
VIP
ked to nevies rozoznat z vyzoru ty, tak to ani nikto nerozozna na tebe. A tym padom je to uplne jedno, aspon nepreplatis za znacku lebo za cenu adidasu zozenies 3 krat kvalitnejsie veci od inych vyrobcov
Tak ja určite fejk kúpiť nechcem, preto som to sem dal. U týchto naozaj nepoznať, či sú to originály alebo nie - avšak, takéto visačky Adidas a ani Adidas Originals nemajú, takže originály to nemôžu byť...
Polovica Adidas, Nike a Puma vecí/dopánok, čo koluje po slovensku sú napodobeniny, a nikto to eni nezistí, pretože tieto značky majú od prémiovej kvality dosť ďaleko, a od číny sú nerozoznateľné. (Hovorím o všedných veciach, mikiny, tričká,...) Čiže ak ťa vnútorne poteší, že máš na sebe originál iba preto, aby si originál mal, aj napriek tomu, že to nevieš rozoznať, tak nemám slov. Navyše, teraz nič proti tebe alebo tvojmu vkusu, ale takéto mikiny podľa mňa ani nie sú pekné. Pripomína mi to ako nejakých "staff" ľudí s logom Starbucks na hrudi, keď robia kávu v robote. Vlastne si zaplatíš veľké prachy, aby si robil reklamu.
Podľa mňa ak je produkt kvalitný a hodný tej ceny, stačí malé logo a nejaký certifikát na štítku, toto je fakt iba pre chodiace billboardy. Môj názor, ostatní môžu mať iný.
Podľa mňa ak je produkt kvalitný a hodný tej ceny, stačí malé logo a nejaký certifikát na štítku, toto je fakt iba pre chodiace billboardy. Môj názor, ostatní môžu mať iný.
ak je to za dobru cenu tak to kup a uprimne - ser na to, nikto to riesit nebude a ty budes "cool" lebo mas adidas
ak je to za 60-70, ako to zvykne normalne stat, tak si to rovno mozes ist kupit do obchodu a budes mat na to aj zaruku...
inak ti uz naozaj nepomozeme
ak je to za 60-70, ako to zvykne normalne stat, tak si to rovno mozes ist kupit do obchodu a budes mat na to aj zaruku...
inak ti uz naozaj nepomozeme
-
hojko
Site Admin
Nejake Sportisimo, Intersport a pod. maju v akcii podobne kusky aj za 30 eur, pri akcii v SportsDirecte aj za menej.
Pamätám sa, keď som kupoval moje prvé Nike tenisky vo Viedni (asi v roku 2007-2008). Po 2 rokoch používania som si kúpil nové Adidasky z Deichmanu. Tie sa mi rozpadli po ani nie roku používania. Ešte som chcel dať jednu šancu Deichmanu tak som si kúpil Nike topánky. Tie sa mi tiež začali rozpadať. Mám také podozrenie a aj mnoho kamarátov mi už spomínalo, že v Deichmane predávajú fake Nike a Adidas. Takže je v tom niečo, že na Slovenskom trhu je viac než polovica "značkových" Nike a Adidas fake. BTW tie Nike z Viedne (nespomínam si už meno obchodu) ešte stále mám, sú akurát tak špinavé, keďže ich používam pri prácach okolo domu, ale nikde nie sú rozpárané, alebo poškodená koža a tie prežili blato, sneh, teplo. Keby som ich preleštil vyzerali by ako čisto nové.
Tak ono záleží aj od toho, na čo sú tie tenisky vhodné a už podľa toho ako vyzerajú vieš zistiť, ako dlho môžeš počítať, že ti vydržia...na niektorých sa ti podošva zoderie už po pár mesiachoch, na iných vydrží aj roky. Čo som si kúpil Nike pred dvomi rokmi, ktoré sú vhodné na tenis, majú super odolnú podrážku. Avšak tá koženka je olúpaná. Ale používam ich na robotu, keďže je tam odolná podošva.
Ja si nemyslím, že by Deichmann predával napodobeniny. Myslíte, že by im to prešlo? Že by len tak vo veľkom nakupovali napodobeniny a potom ich predávali v obchodoch? To určite nie...
Ja si nemyslím, že by Deichmann predával napodobeniny. Myslíte, že by im to prešlo? Že by len tak vo veľkom nakupovali napodobeniny a potom ich predávali v obchodoch? To určite nie...
-
audiotrack
VIP
nemusia to byť fake, len druhá trieda. Tie adidasy v deichmane sú často lacnejšie ako rovnaké modely v športových obchodoch. Nehovoriac o tom, že tam mávajú väčšinu tenisiek staré modely.
Nedavno (pred tyzdnom/dvomi?) som videl dokument na stv2, ze topanky z dajchmanu su otravene. Takisto aj z rena. Ak to najdem, hodim to sem.
Keď kukám ten Bazoš (a nie len Bazoš), tak samé napodobeniny, je mi už z toho na grcanie... 
-
hojko
Site Admin
A preco hladas oblecenie na Bazosi???
-
PAuLi3
Darca
skus pozriet mimibazar/mimiaukcie, obcas tam nakupim znackove/neznackove oblecenie, treba nakupovat u overenych predajcov, hadam nepredavaju fake-y, ale nejak to neriesim, vsetko je aj tak z Ciny
Hojko, tiež som už pár krát kúpil z druhej ruky oblečenie. Samozrejme iba nové s vysačkou, ideálne zabalené. Je to podstatne lacnejšie, a keďže nie som značko-onanista a veci si vyberám podľa vzhľadu a kvality, tak by ma ani prípadný "fejk" nesral. Navyše, kupujem značky ktoré sa až tak nenapodobňujú, a zastávam názor, že polovička obchodov má tieto veci akési pofidérne z Číny, a nie originál.
Spir!t - na grcanie? Veď sa nás potrebuješ pýtať, či to je originál, pretože všetci dobre vieme, že rozdiel v tom skoro nikdy neni. Pekné placebo, že?
Spir!t - na grcanie? Veď sa nás potrebuješ pýtať, či to je originál, pretože všetci dobre vieme, že rozdiel v tom skoro nikdy neni. Pekné placebo, že?
Ktore znacky sa tazko napodobnuju? Adidas, Nike, Puma, Lonsdale, Everlast, Tommy Hilfiger, RL, Gant? Vsetko toto najdes na iOffer, Alibaba ci Aliexpres, eBay a aj na slovenskych inzertnych portaloch.
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Deichmann je diskotna predajna, prirovnal by som to k Lidlu, ale ten ma aj kvalitu, takze asi skor k Aldi. A Reno -> raz som si tam kupil topanky a nikdy viac. voda v kolene bez priciny jedine z Renadeszka3 napísal:Pamätám sa, keď som kupoval moje prvé Nike tenisky vo Viedni (asi v roku 2007-2008). Po 2 rokoch používania som si kúpil nové Adidasky z Deichmanu. Tie sa mi rozpadli po ani nie roku používania. Ešte som chcel dať jednu šancu Deichmanu tak som si kúpil Nike topánky. Tie sa mi tiež začali rozpadať. Mám také podozrenie a aj mnoho kamarátov mi už spomínalo, že v Deichmane predávajú fake Nike a Adidas. Takže je v tom niečo, že na Slovenskom trhu je viac než polovica "značkových" Nike a Adidas fake. BTW tie Nike z Viedne (nespomínam si už meno obchodu) ešte stále mám, sú akurát tak špinavé, keďže ich používam pri prácach okolo domu, ale nikde nie sú rozpárané, alebo poškodená koža a tie prežili blato, sneh, teplo. Keby som ich preleštil vyzerali by ako čisto nové.
Na SVK sa asi ale kvalitne topanky za rozumne peniaze ani kupit nedaju. To je jedno aka znacka. Zvacsa su to smejdy alebo predrazene znackove veci, ktore okrem znacky maju hodnotu asi tak 10 eur. Rozmyslal som aj nad rucne sitymi na mieru, ale holt 1000E si dovolit nemozem