BRODHER DCP-195C

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
hina3
Amateur
Amateur

BRODHER DCP-195C

Príspevok od používateľa hina3 »

zdravím vás kcem sa opi tat ci mi neviete poradyt s mojou tlačiarnov je to Brother DCP-195C A PISE MI NA DISPLEJI 4F SA NENASLO poctate nekce tlacit ,co stym robyt dik
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: BRODHER DCP-195C

Príspevok od používateľa beardie »

odnes do opravy, lebo podla tvojho vyjadrovania si na urovni 8-rocneho dementneho mentalne-retardovaneho roma z osady, ktoreho rodicia su surodenci, a aj tak by si nepochopil tomu, co ti sem napiseme
hina3
Amateur
Amateur

beardie napísal:odnes do opravy, lebo podla tvojho vyjadrovania si na urovni 8-rocneho dementneho mentalne-retardovaneho roma z osady, ktoreho rodicia su surodenci, a aj tak by si nepochopil tomu, co ti sem napiseme
to administrator nevydi ako uraza ziadam o trest :sly: :sly: :sly:

//autoeditácia príspevku (07 Okt 2013, 7:50)
TO SA MOZE TU NA FORE VYJADROVAT A URAZAT

KCEL BY SOM STYM CLOVEKOM STRETNUT A NAPRAVIT MU JEHO SPRAVANIE
ZASRANOVI NAK SI POZRE KOLKO MAM JA ROKOU
OSPRAVEDLNUJEM SA ALE NEVIEM AKO A KDE MAM NAPISAT STAZNOST NA TOHTO FRAJERA
MENOM beardie.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

chyba 4F znamená "Došlo k problému s tiskovou hlavou" a je tam písané že máš kontaktovať technickú podporu. Takže to nebude asi nič, čo si vieš opraviť sám. Ak je v záruke, tak reklamovať. Ak nie, tak do servisu

beardie: trošku kroť svoje vášne, aj keď ťa plne chápem, lebo čítať takéto príspevky je hrôza. Autor témy by sa mal naučiť najprv písať spisovne, alebo aspoň tak, aby sa to nemuselo lúštiť. Lebo o spisovnom vyjadrovaní sa v pravidlách tiež niečo píše :)
hina3
Amateur
Amateur

beardie napísal:odnes do opravy, lebo podla tvojho vyjadrovania si na urovni 8-rocneho dementneho mentalne-retardovaneho roma z osady, ktoreho rodicia su surodenci, a aj tak by si nepochopil tomu, co ti sem napiseme
bu*erant sku*veny dement ZEBRAK si ty ket nevies poradit ta sa neozivaj ko*ot JE MI JEDNO ZE SA TU TAK NEMA PISAT ALE NAK SI ADMIN PRECITA KTO ZACAL S NADAVKAMY JA MAM US DOST ROKOU NA TO ABY NEJAKY SOPLIAK URAZAL MAM TAK STAREHO SYNA
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

no vidíš, bolo ti poradené, beardie dostal basu za nadávky, ale ty si aj tak musíš vybiť zlosť a vyprosiť tiež basu :) Nech sa páči
samko1
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa samko1 »

audiotrack napísal:no vidíš, bolo ti poradené, beardie dostal basu za nadávky, ale ty si aj tak musíš vybiť zlosť a vyprosiť tiež basu :) Nech sa páči
neni to fér voči hine 3 on normálne napísal text a on začal s nadavkamy a teras ma basu hina3 prenic za nic asi to tu nieje spravodlivé ket to nevydi administrator. A na vise poradil si ty a nie on.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

a ďalší ban za duplicitný účet...
ban nemá pre nič za nič, ja v jeho príspevku nadávky a vulgarizmy vidím. Nikto mu nekáže reagovať na beardieho, ten basu za urážky tiež dostal. Mal si byť ticho, a riešiť ďalej svoj problém. Keď sa nevieš zaobísť bez nadávok, tak budeš potrestaný aj ty. Ale inak celkom pobavilo keď píšeš v tretej osobe o sebe, a už len z toho pravopisu vidno že si to ty :D

a navyše, on ti predsa prvý napísal že odnes do opravy. Ja som to iba rozpísal
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

A za multi ucet je uz BAN ;)
Papa.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

to nie su nadavky, to je konstatovanie :)
Napísať odpoveď