Battlefield 4
Re: Battlefield 4
Ja viem.. ja som ho pretaktoval na 3.65GHz, viac doska nepustila.
hra je otrasne optimalizovaná, s tým nič nespravíš, a výnimka potvrdzuje pravidloMichalkoOo napísal:
Aha, takže tak otrasne optimalizovaná hra mi ide na ultra bez cuknutia alebo framedropu s dokonalým pingom s minimom bugov? Stretol som sa iba s bugnutou mŕtvolou.
minimum bugov? hral si to vôbec?
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
inac ked sme pri bugoch, tak sa mi stalo ze som stretol motorovy cln v strede ulici
ale to len tak pomimo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Hral som 8 hier a všimol som si iba minimum bugov: pohybujúca sa mŕtvola, sem tam nevyskočil spawnmenu a raz sa mi stalo že som videl obrys helikoptéry zapichnutej v spadnutej budoveThe napísal: hra je otrasne optimalizovaná, s tým nič nespravíš, a výnimka potvrdzuje pravidlo
minimum bugov? hral si to vôbec?![]()
Väčšia sranda je keď doň nastúpiš a začneš zabíjaťGrond napísal:inac ked sme pri bugoch, tak sa mi stalo ze som stretol motorovy cln v strede uliciale to len tak pomimo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Pravdepodobne som prišiel na fix lagov pod windows 7. 8 a 8.1 sa problém netýka. Budem informovať po ďalšom výskume
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2013, 2:54)
Zvýšte si resolution scale na 150%.
//autoeditácia príspevku (06 Okt 2013, 2:54)
Zvýšte si resolution scale na 150%.
Ja som to skusil a moc to nepomaha 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Mne to pomohlo, stuttering uplne nezmizol ale dalo sa to v pohode hrať. Funguje to tak že zvýšenie rozlíšenia zníži nároky na cpu a vyťaží GPU
Najlepsie je ako hovorili ze bude uplne najlepsi destrukcny model ale blbe zabrany pre auta co su na mostoch ktore sa daju vysunut sa nedaju prerazit tankom co ma 50 ton. Tiez ten vytah/teleport v budove ktora stale padne 1:50 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Tie zábrany bol zámer..
Tankom cez nich prejdeš ako po masle len stačí ísť bokom
No ja mam 7970, a po tej zmene som mal stale tych 70 FPS pri 64 hracovom serveri...MichalkoOo napísal:Mne to pomohlo, stuttering uplne nezmizol ale dalo sa to v pohode hrať. Funguje to tak že zvýšenie rozlíšenia zníži nároky na cpu a vyťaží GPU
RPG sú 100 000 x silnejšia ako v 3
Trochu tažko sa na to zvyká. Lepšie mapy si asi šetria na full , táto ma moc nebavila ale dal som si 15 + hier. FPS dropy vedia vytočiť , hlavne v heline.Aby ma to presvedčilo o kúpe musel by som hrať iné mapy lebo z tohto nemám nejaké super pocity
Hlavne to lockovanie s rpg je super 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Prvý patch vonku 
-
LatteMacchiatoo
Light Star
MichalkoOo napísal:Prvý patch vonku
A čo opravil?
na tom videu s tym padakom to na konci zabil 
Navod ako nastavit klavesy delete a insert
http://www.youtube.com/watch?v=fIOD5RXEkQA
http://www.youtube.com/watch?v=fIOD5RXEkQA
absolutne nechapem zmysel vydania BF4 ked je tu trojka ... vysvetli mi to niekto polopate ? teraz som hral chvilu betu a pride mi to ako nejaky map pack ...
-
Solo_Kamen
King
využitie potenciálu Frostbite 3, čo sa týka deštrukcie predpokladám. Sám som to ale nehral, takže z mojej strany je to len končpirácia.