Berem späť grim, vrtí chvostíkom. Soviet to dokonale vystihol
Kamaratsvo
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kamaratsvo
týmto to zabil chalan 
Požičiam si tuto temu na radu premna. Tiez ide o kamaratku ktoru som chcel a vedela to, ale ona mna zial nechcela, ze ma ma rada ako dobreho kamarata. Vyjadrila sa ze som pre nu najlepsi kamarat a ze ma ma velmi rada. Nie je v tom problem nikde, aj na spravy mi odpisuje, aj sama napise vsetko je ok ale ide o to ze sa vobec osobne nestretavame, volal som ju von parkrat ale povedala ze urcite pojdeme ale inokedy lebo nemala cas. No tak to bolo zakazdym a nestretavame sa vobec. Myslim ze je normalna vec ze si kamarati vyjdu len tak von. Ale na druhej strane stale by som snou chcel byt nieco viac, tak mozno je aj fajn ze sa nestretavame, ale zas taka "internetova" kamaratka mi je nanic a zbytocne si ju pripominam ked si sem tam napiseme.
Co by ste robili? Mam sa jej opytat v com je problem? Alebo proste ju ignorovat aj co sa chatovania tyka? Aj ked je pravda ze keby sme spolu von isli, ja by som ju bral stale viac ako kamaratku a neviem ci je to premna dobre sa stretavat s takou osobou.
Co by ste robili? Mam sa jej opytat v com je problem? Alebo proste ju ignorovat aj co sa chatovania tyka? Aj ked je pravda ze keby sme spolu von isli, ja by som ju bral stale viac ako kamaratku a neviem ci je to premna dobre sa stretavat s takou osobou.
-
Grim
Darca
Myslím, že sama vie, prečo s tebou nechce ísť von a je to pre tvoje dobro. Ak k nej stále niečo cítiš, tak tvoj pud sebazáchovy (aby si si ubližoval momentálne čo najmenej) ti hovorí, aby si sa s ňou stretával čo najviac aj osobne. Ak k nej stále niečo cítiš, tak sa to osobným stretnutím iba prehĺbi. Nemusíš sa jej pýtať, kde je problém. Ja ti to napíšem - problém je v tom, že ty ju ľúbiš a ona teba nie. Nebude to v tom, že nemá čas, pretože čas sa vždy nájde, aspoň raz za mesiac má čas určite každý. Ja osobne by som sa rozhodoval medzi pozvoľným ústupom alebo by som tomu nechal voľný priebeh. Už by som ju von nevolal, pretože očividne ísť nechce. Ak by chcela, tak vie, že chceš s ňou ísť von, pretože si ju niekoľko krát volal a napísala by aj sama, že teraz mám čas tak poďme von. Lopta je na jej strane ihriska.
Zabudol som napisat, ze pred nedavnom som jej spominal ze som stretol jej kamaratky a ona sa spytala ze kedy sa my stretneme, tak som jej napisal ze kedykolvek ona napisala ze ok ale teraz je chora. A nikde sa to nepohlo dalej
Grim: Myslis ze preto nechce ist von? To ze sme len kamarati sme si vysvetlili uz pred rokom...
Grim: Myslis ze preto nechce ist von? To ze sme len kamarati sme si vysvetlili uz pred rokom...
-
Grim
Darca
...možno si stále nie je istá, čo by to v tebe vyvolalo...
takže čo navrhujete mam je niečo napisat či ako?
Ak sa neozve sama, tak ty jej nepis. Dodrbal by si to uz uplne
Trindi - nie, ty už jej nepíš, aj tak si to už dosť posral s tým, čo som sa dočítal v tvojom predchádzajúcom príspevku. Ak ti ona sama napíše fajn, ak nie, tak kašli na to. Aj tak to podľa mňa nemá žiadnu budúcnosť, ste ešte deti v pubertálnom veku, minimálne do dvadsiatky ešte zmeníte názory na všetko aspoň stokrát. Možno že si vespelý na svoj vek dostatočne, ale ona určite nie, s ňou to ešte dlho pôjde veľmi ťažko ako s malým deckom, to pozná každý, ako aj už kolegovia vyššie písali, to urážanie, neodpisovanie, ignorovanie...debilinky...človek musí z toho vyrásť a je zbytočné strácať čas s takým bezcielnym vypisovaním si s pubertiačkami. Kašli na to, ešte máš čas. (Alebo ako chceš, len to ber všetko s rezervou).
eNyCe - nechaj tomu voľný priebeh, hlavne sa príliš nevnucuj, ale zároveň ju ani neignoruj. Ak si ju už volal von a odmietla, resp. sa vyhovorila na to že teraz nemá čas alebo je chorá, že nemôže, tak teraz ju už nevolaj. Ona už o tom vie, že s ňou chceš ísť von, tak ak si to niekedy náhodou rozmyslí, tak sa ti ozve sama a sama sa opýta či to stretko ešte platí, tak samozrejme choď. Ak sa ti neozve, tak bohužiaľ, nemá o teba záujem, s tým nič nespravíš a ostanete ako si napísal internetoví kamoši, čo ti je vlastne k ničomu alebo si ju zmaž z priateľov alebo sa s tým zmieriš a budeš ju brať fakt ako kamarátku.
eNyCe - nechaj tomu voľný priebeh, hlavne sa príliš nevnucuj, ale zároveň ju ani neignoruj. Ak si ju už volal von a odmietla, resp. sa vyhovorila na to že teraz nemá čas alebo je chorá, že nemôže, tak teraz ju už nevolaj. Ona už o tom vie, že s ňou chceš ísť von, tak ak si to niekedy náhodou rozmyslí, tak sa ti ozve sama a sama sa opýta či to stretko ešte platí, tak samozrejme choď. Ak sa ti neozve, tak bohužiaľ, nemá o teba záujem, s tým nič nespravíš a ostanete ako si napísal internetoví kamoši, čo ti je vlastne k ničomu alebo si ju zmaž z priateľov alebo sa s tým zmieriš a budeš ju brať fakt ako kamarátku.