Vyladenie všetkých aspektov BF3, levolution a novšie technológiehezo napísal:absolutne nechapem zmysel vydania BF4 ked je tu trojka ... vysvetli mi to niekto polopate ? teraz som hral chvilu betu a pride mi to ako nejaky map pack ...
Battlefield 4
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Battlefield 4
Aka je tam nova technologia ? Zlepseny lens flare ?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
DX11,1, Mantle, Destruction 4.0, lepsia tesselacia, bokeh, resolution scale, vylepšené častice, lepšia vegetácia, lepšia voda, vylepšený postprocess, lepšie nasvietenie......
peniazehezo napísal:absolutne nechapem zmysel vydania BF4 ked je tu trojka ... vysvetli mi to niekto polopate ? teraz som hral chvilu betu a pride mi to ako nejaky map pack ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nie! Kvôli peniazom by moja EA hru nikdy nevydala...
Je tam množstvo nových vecí
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale radsej: Dont feed the troll!
-
MichalkoOo
Zablokovaný
No určite, ty EA HATER!!!!!!!!!!!!!!!! Stále lepšie ako Valve alebo indie hlupáci
-
Kok
Light Professional
nehadajte sa o vyvojaroch/vydavateloch, nema to zmysel.. podla mna ta hra urcite prinasa kopu novych veci a nie je to len map pack, teda je hodna titulu 4.
Treba sa na to pozriet detailnejsie a nie len totalne povrchne, samozrejme ze je to podobne ako trojka, avsak je tam dost novich veci.
Napr. ked padne ta budova v meste tak to kompletne zmeni celu hru, kedze mesto je totalne v prachu, infantry moze byt v podstate kdekolvek, tym padom vozidla nie su tak OP. Okrem toho tie classy su pre mna momentalne ovela lepsie, a mam pocit, ze mozem v pohode hrat aj sam a nie v plnom squade.
Taktiez je tam vylepseny spawn system, modifikacia zbrani, spectator mode (esports friendly), commander mode!, atd.
Celkom sa mi to zacalo pozdavat a po mojom unahlenom zavere mam z toho lepsi pocit.
Napr. ked padne ta budova v meste tak to kompletne zmeni celu hru, kedze mesto je totalne v prachu, infantry moze byt v podstate kdekolvek, tym padom vozidla nie su tak OP. Okrem toho tie classy su pre mna momentalne ovela lepsie, a mam pocit, ze mozem v pohode hrat aj sam a nie v plnom squade.
Taktiez je tam vylepseny spawn system, modifikacia zbrani, spectator mode (esports friendly), commander mode!, atd.
Celkom sa mi to zacalo pozdavat a po mojom unahlenom zavere mam z toho lepsi pocit.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Jop, je tam milión drobných vylepšení: vylepšená potlačovaná paľba, vylepšená voda, levolution, vylepšená modifikácia zbraní, vylepšená modifikácia vozidiel, možnosť hrať za všetky 3 strany na všetkých mapách, vylepšená grafika, lepšie zvuky, commander, spectator, lepšie spawnmenu, zmena všetkých nastavení bez nutnosti reštartu hry, nové herné režimy, lepšie využitie tabletov/mobilov, novšia technológia, nové vozidlá, nové zbrane, kritické zásahy, lepšia balistika, field upgrades, viac špecializácií, nové druhy granátov, podpora kinectu a smartglass, vylepšená ochrana proti cheaterom, upravený výškový strop, otvorenosť v SP, rozhodnutia v SP, vylepšené classy, lepšie assignmenty, strelnica, peek over cover, vylepšený knife, možnosť sa potápať, možnosť používať z vody zbraň..................
Len to netreba hatovať a otvoriť oči
-
Radioactive_Mouse
Light Professional
OT: ze to hovoris prave ty, co neustale hatujes apple a dalsie znacky (ktore sa tebe nepacia) a zakryvas si oci pred pravdou
od teba maju tieto slova fakt velku vahu
lol
od teba maju tieto slova fakt velku vahu
lol
DLC...MichalkoOo napísal:Jop, je tam milión drobných vylepšení: vylepšená potlačovaná paľba, vylepšená voda, levolution, vylepšená modifikácia zbraní, vylepšená modifikácia vozidiel, možnosť hrať za všetky 3 strany na všetkých mapách, vylepšená grafika, lepšie zvuky, commander, spectator, lepšie spawnmenu, zmena všetkých nastavení bez nutnosti reštartu hry, nové herné režimy, lepšie využitie tabletov/mobilov, novšia technológia, nové vozidlá, nové zbrane, kritické zásahy, lepšia balistika, field upgrades, viac špecializácií, nové druhy granátov, podpora kinectu a smartglass, vylepšená ochrana proti cheaterom, upravený výškový strop, otvorenosť v SP, rozhodnutia v SP, vylepšené classy, lepšie assignmenty, strelnica, peek over cover, vylepšený knife, možnosť sa potápať, možnosť používať z vody zbraň..................
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Aha, ja som bol v tom že DLC prináša iba 4 mapy a zopár odomknuteľných zbraní 
Radioactive_Mouse: hovoríš ako keby Apple nehatovala polka sveta kvôli tomu že robia predražené sračky. A tu nejde o peniaze, kľudne by som mohol iphone jesť na raňajky ale proste si nekúpim dualcore ko*ot s 1gb ramkou, 4" ani nie HD displejom "RETINA" a ultra-super čítačkou odtlačkov prstov s priamym spojením do NSA
Radioactive_Mouse: hovoríš ako keby Apple nehatovala polka sveta kvôli tomu že robia predražené sračky. A tu nejde o peniaze, kľudne by som mohol iphone jesť na raňajky ale proste si nekúpim dualcore ko*ot s 1gb ramkou, 4" ani nie HD displejom "RETINA" a ultra-super čítačkou odtlačkov prstov s priamym spojením do NSA
-
LatteMacchiatoo
Light Star
Beta dostala nový mód Obliteration, no škoda že mapa stále ostáva.. 
-
DeJF
Addict
- Kontaktovať používateľa:
MichalkoOo napísal:Nie! Kvôli peniazom by moja EA hru nikdy nevydala...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kvôli dobrému pocitu!
Tak potlacovacia palba v tomto momente vobec neexistuje alebo som ju nepostrehol, levolution je super ak by to spolupracovalo s ich destruction 4.0 ci jak to volaju. No ja tam rozdiel v grafike nejaky extra nevidim. Spectator je len pre 4 ludi pokial viem. Co je take super na tom ze budete mat na tablete commandera ? Balistika tam je stale na nic ved strela z tanku zacne padat po 50 metroch to je az k smiechu. Ten cover system je pekne spraveny ale iba ak si za nejakou prekazkou a on sa pri zamiereni nadvihne ale nie ak si na rohu a musis sa k tomu uplne pritisnut nechapem preco to nezrobili na samostatne tlacitka. Ten knife z predu kedy sa mozes branit je pekna vec ale proste len zacnes spamovat 1 tlacitko na odrazenie utoku. Malo by sa to spravit tak ze by si musel stlacit to tlacitko v presny moment a keby si stlacil mimo ten moment tak by si zomrel. Vsetko co som nemenoval sa mi v BF4 paci.MichalkoOo napísal:Jop, je tam milión drobných vylepšení: vylepšená potlačovaná paľba, vylepšená voda, levolution, vylepšená modifikácia zbraní, vylepšená modifikácia vozidiel, možnosť hrať za všetky 3 strany na všetkých mapách, vylepšená grafika, lepšie zvuky, commander, spectator, lepšie spawnmenu, zmena všetkých nastavení bez nutnosti reštartu hry, nové herné režimy, lepšie využitie tabletov/mobilov, novšia technológia, nové vozidlá, nové zbrane, kritické zásahy, lepšia balistika, field upgrades, viac špecializácií, nové druhy granátov, podpora kinectu a smartglass, vylepšená ochrana proti cheaterom, upravený výškový strop, otvorenosť v SP, rozhodnutia v SP, vylepšené classy, lepšie assignmenty, strelnica, peek over cover, vylepšený knife, možnosť sa potápať, možnosť používať z vody zbraň..................
PS: Neber ma za hatera len sa mi proste nepacia nejake veci
MichalkoOo: Samozrejme ze EA to robi pre zisk, a nie pre hracov. Ziadna firma nerobi hry pre radost hracov.
Som skusal ten novy mod v bete. To je taka nahanacka cez celu mapu, hore dole stale. Ale celkom sranda. Mohli by ale mapu zmenit.
Som skusal ten novy mod v bete. To je taka nahanacka cez celu mapu, hore dole stale. Ale celkom sranda. Mohli by ale mapu zmenit.
tak vcera som si zahral Obliteration mod a musime poveadt, ze sa stane asi moj najhranejsi 
pekne je vidiet kto spolupracuje a kto nie a samozrejme vysledok potom aj tak vyzera.
pekne je vidiet kto spolupracuje a kto nie a samozrejme vysledok potom aj tak vyzera.
Jasne tak v obliteration je spolupraca klucova, kedze zatial hravam sam tak moj najhranejsi mod je domination.