pc

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
minomacik
Novice
Novice

pc

Príspevok od používateľa minomacik »

dost dho trva kym my zobrazi všetke ikony na pc aj zvuk pusti uplne neskoro čo mam s tym robit :? pc zostava je esprimo 5915 4gb ram 80gb hdd ide na itegrovanej grafike 256mb pred chvilou som skusil odinštalova Advanced SystemCare tak uplne inač sa odaco chova richlejšie verzia bola najnovšia a antivyrus mam nainštalovany micro esential tak neviem co dalej pocas my aj sa strati obraz na monitore na sekundu myslim si ze to moze robit ovladac na grafiku neviem nemal som taketo problemy este a procesor asi by bolo naozaj napastovat neviem
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: pc

Príspevok od používateľa brm »

Zavolať spolužiaka, suseda, kamaráta, známeho... niekoho, kto sa do toho vyzná.. :)

Trebalo by to prečistiť, pomazať nepotrebné veci, skontrolovať antivirákom.. zdefragmentovať... možno aj preinštalovať... trebalo by to vidieť, keďže veľa informácií si neposkytol.
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

Rovno to cele sformatuj a nainstaluj nanovo cisty win, ziadne "system kéry" a podobne blbosti a hlavne MSE nie je plnohodnotny antivirus, ved to tvrdi samotny microsoft..
minomacik
Novice
Novice

este jeden mali dotas mam rozdelit hdd ked ma 80gb alebo ho mam nahat plnej hodnote a ak by sa vam dalo pomoct s stiahnutium ovladacou na esprimo 5915 cez uloz to sa my to dako nepozdava :)
brm
Darca
Darca

minomacik napísal:este jeden mali dotas mam rozdelit hdd ked ma 80gb alebo ho mam nahat plnej hodnote
To je na Tebe.. podľa použitia. Ideálne by bolo nechať na systém jednu partíciu a na dáta druhú partíciu.. ak Ti padne Windows, naformátuješ systémovú partíciu a dáta na tej druhej ostanú neporušené. Aké veľké partície použiť, to už závisí od konkrétnej verzie operačného systému a od využívania... čo všetko tam bude nainštalované a podobne. Vyskúšaj, pohraj sa s tým...
minomacik
Novice
Novice

a styma instalackama my nevies pomoct ?

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 23:27)
a styma instalackama my nevies pomoct ?
brm
Darca
Darca

Napísať odpoveď