Marshall
-
Vlado_nice
Light Expert
Marshall
zdravim chcem si kupit sluchadla okolo 100e a mali by to byt marshall viem cital som mnoho tem ze vyrovanju sa im rozne AKG sluchadla cenovo o 40% lacnejsie ale proste chcem image marshall tak ak by ste vedeli o dobrych sem s nimi
dakujem ... myslim ze okolo 100e je asi 5 kusov moznych medzi ktorymi je rozdiel v cene 10 e preto chcem vediet za tu cenu najlepsie
samozrejme to maju byt normalne prenosne sluchadla nie stuple klasicke 
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Marshall
Vyber si ktore sa ti pacia, rozdiel medzi nimi je len v dizajne. A model FX ma naviac ovladanie pre iphony.
Inak si sa docital spravne, zvuk maju podpriemerny. Maju vacsi pritlak, tak si daj na to pozor. A konstrukcia tiez nie je z tych najodolnejsich. Za 100 eur kupis rozne imidzovky, ktore ale budu hrat lepsie. O "neimidzovych" ani nehovorim.
Inak si sa docital spravne, zvuk maju podpriemerny. Maju vacsi pritlak, tak si daj na to pozor. A konstrukcia tiez nie je z tych najodolnejsich. Za 100 eur kupis rozne imidzovky, ktore ale budu hrat lepsie. O "neimidzovych" ani nehovorim.
ak by som mal poziadavky ako ty tak by som ani na chvilu nevahal
http://sk.sluchatka.net/133-marshall-major/
http://sk.sluchatka.net/133-marshall-major/
-
Vlado_nice
Light Expert
Ryan Giggs ak sa mozem na tvoj nazor spytat dost ma zaujima
ake by si volil sluchadka keby si mal rozpocet cca 100e a nejde ti o image ale o to aby dobre hrali ... vecinou budem behat po vonku
dik
-
Ryan Giggs
VIP
Dosť dobra kupa su V-Moda M-80. U nas ale nie su, takže ebay. Z našich obchodov Fostex TH-7.
-
PAPA_CHUBBY
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ryan, o zvukovej stranke sa samozrejme nebudem s tebou hadat, ty vies co pises. Len by som ti protirecil co sa tyka konstrukcie. Mam ich uz takmer 2 roky a za ten cas spadli na zem z roznych vysok nespocetne vela krat a jedine odreta farba je dokazom toho co si prezili. Tu by som si dovolil tvrdit: kiezby vsetky sluchadla mali taku pevnu konstrukciu a taky prefektny kabel.
-
Ryan Giggs
VIP
Dlhodobu skusenost nemam. Len referujem co sa pise rozne po forach. Na kvalitu spracovania najdes dost negativnych nazorov. Tvoj kus drzi, mozes byt len rad.