League of Legends

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...

Na akom serveri hrávaš?

EU Nordic&East
50
42%
EU West
25
21%
Iný
0
Žiadne hlasovania
LoL nehrám
43
36%

Celkom hlasov: 118

Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: League of Legends

Príspevok od používateľa Son-Goku »

no co?povedz.valve to vie,v dote mas zaznamy.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

BE11 napísal:Jedine ak by si to natacil ty, alebo niekto iny z tvojho teamu. Vies co by to bolo pre servere ak by vytvarali zaznam kazdej hry?
staci keby sa automaticky vytvaral zaznam z hry a ukladal do tvojho PC a nasledne cez lolko spustil a az potom by si si to mohol nahrat do AVI alebo ineho formatu...tak ako to malo CSko aj Warcraft3
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

ale sak klud, na pbe uz funguje replay z poslednych 10 matchov, takze si myslim ze do 4. sezony to je aj v ostrej hre

BE11
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa BE11 »

To by bolo dobre :)

Neviete mi niekto povedať, kolko dní môžem nehrať rankedy aby som nepadol nižšie? Zdá sa mi, že 28 ale niesom si tým istý.
JeffHardyy
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JeffHardyy »

tuším po 20 dňoch by ti malo ukázať upozornenie že máš ešte 8 dní na zahratie kým budeš neaktívny takže hej 28
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

BE11 napísal:To by bolo dobre :)

Neviete mi niekto povedať, kolko dní môžem nehrať rankedy aby som nepadol nižšie? Zdá sa mi, že 28 ale niesom si tým istý.
http://forums.na.leagueoflegends.com/bo ... ?t=3308997
Blur
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Blur »

placement prvých 10 ranked hier, 3 odohrané 3 prehrané kvôli trollom v teame
či je to dc, feed alebo troll build, proste v každej z troch hier narazím na niekoho takého
lajnu si poväčšine vyhrám ale keď má midder alebo toper 0/6 tak sa to ďalej hrá dosť ťažko
po týchto štyroch hrách vážne pochybujem že tak skoro joinem solo queue
BE11
Light Star
Light Star

Tu sa nato sťažuje 99% ľudí.

Due queue ti tiež nepomôže, lebo je tu stále šanca, že tý 3 budú dementi.
kevyn68
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kevyn68 »

Blur napísal:placement prvých 10 ranked hier, 3 odohrané 3 prehrané kvôli trollom v teame
či je to dc, feed alebo troll build, proste v každej z troch hier narazím na niekoho takého
lajnu si poväčšine vyhrám ale keď má midder alebo toper 0/6 tak sa to ďalej hrá dosť ťažko
po týchto štyroch hrách vážne pochybujem že tak skoro joinem solo queue

3 prehrate w/e,nato aby si sa zlepsoval musis prehravat.
PsychoS
Professional
Professional

Príspevok od používateľa PsychoS »

BE11 napísal:Tu sa nato sťažuje 99% ľudí.

Due queue ti tiež nepomôže, lebo je tu stále šanca, že tý 3 budú dementi.
Ale nebudu 4 :)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

wohooo...tak sa to konecne podarilo :D teraz uz len nevypadnut alebo nedostat ban do konca mesiaca... :D

http://www.lolking.net/summoner/euw/42950312#profile
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

o ligu nizsie nepadnes, takze gold mas uz isty.
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

da sa padnut aj z goldu do silveru - ale nie prehravanim. neaktivitou moze byt demotivovany spat na silver
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

btw. za posledne 2 mesiace som RIOTu daroval asi 60 euro...nakupil nejake skiny, boosty...a este si nejake skiny kupim, teraz co vyjdu, napr. cakam nahaunted nocturne :D napriek tomu, ze mi to dost casto po hre vypise ze som dostal report za negative attitude alebo offensive language...tak som este nedostal ban, ani upozornenie...cize sa mi len potvrdzuje to, co som tvrdil uz davnejsie, ze RIOT nad spravanim ludi, ktori kupuju RP zatvara oci...
BE11
Light Star
Light Star

ephramko napísal:btw. za posledne 2 mesiace som RIOTu daroval asi 60 euro...nakupil nejake skiny, boosty...a este si nejake skiny kupim, teraz co vyjdu, napr. cakam nahaunted nocturne :D napriek tomu, ze mi to dost casto po hre vypise ze som dostal report za negative attitude alebo offensive language...tak som este nedostal ban, ani upozornenie...cize sa mi len potvrdzuje to, co som tvrdil uz davnejsie, ze RIOT nad spravanim ludi, ktori kupuju RP zatvara oci...

Suhlasim :D

Ked som nemal nič kúpené dostával so BAN 1dnovi raz za tyždeň, skoro stále. Report som dostal len zato, že som niekomu povedal ako ma hrať, následne som to chvíľu rozoberal a už Negative attitide a ban.

Teraz ked vidim, 4x premade spojenci, sú to dementi, prehrávaju lane, niečo im napíšem bud ma ignorujú, alebo nadávaju. Ok kašlem nato, mám čo robiť, Leave. Následne 4x report. Na druhý deň podobná sytuácia. Potom dostanem report za negative attitude , zasa nič, od vtedy čo som si kúpil skiny, som ban ešte nedosta,ani upozornenie, a to niekedy nadávam , že 60% textu su moje správy. Takže, to čo si napísal je podľa mňa božia pravda.

http://www.elophant.com/league-of-legen ... 7570/skins (postupne to doplnam :D)
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

a pochybujem, ze by ten tribunal za polroka co som tam nebol, nejak zasadne vylepsili...predtym som dostal kopu fakereportov a RIOTu to bolo jedno, aj ked som im pisal, ze co to ma znamenat...napr. reporty za "offensive language" od enemy hracov aj napriek tomu, ze som celu hru absolutne nic nenapisal...

je pravda, ze som teraz uz prestal pouzivat slova "fuck a dickhead...", cize vsetky terajsie reporty za offensive language mam ako fakereporty...

no cely report za "negative attitude" je podla mna smiesny...mam v 90% prehratych hier pozitivne score, snazim sa hrat teamovo, vyhrat a sledovat ciele hry...najde sa tam 1-2 trollovia, ktori celu hru zahodia napr. kvoli tomu, ze som si zobral blue buff alebo inemu dementnemu dovodu...potom im poviem co si o nich myslim a dostanem reporty od celeho teamu za negative attitude :D :D :D akoze aky pristup by so mal mat, po tom co urobili? :D jasne ze mam negative attitude, ked mi troll naschval pokazi celu hru...co som mu mal povedat, len "tak dalej chlapec, to je super ze si zahodil vyhratu hru a pokazil srandu 9 hracom, hlavne ze si sa ty zabavil?" :D
mufazo
Expert
Expert

Príspevok od používateľa mufazo »

mam kamarata co do lolka dal 500 € a dostal perma ban :D takze by som nepovedal ze riot zatvara oci nad takymi hracmi
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

ephramko napísal:btw. za posledne 2 mesiace som RIOTu daroval asi 60 euro...nakupil nejake skiny, boosty...a este si nejake skiny kupim, teraz co vyjdu, napr. cakam nahaunted nocturne :D napriek tomu, ze mi to dost casto po hre vypise ze som dostal report za negative attitude alebo offensive language...tak som este nedostal ban, ani upozornenie...cize sa mi len potvrdzuje to, co som tvrdil uz davnejsie, ze RIOT nad spravanim ludi, ktori kupuju RP zatvara oci...
staci byt v zapase ticho a nemusis potom riesit ci dostanes ban alebo nie :roll: kebyze ta chytim do teamu a vidim ta flamovat kazdu chvilu tak by som ta tiez reportol.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ja mam pocit ze negative att davaju vzdy a je jedno ci je to feeding alebo spam alebo nehras meta,presne ako ten retard tito ktory reportoval vsetkych hracov v teame lebo prehrali.btw ten debil po zablokovani uctu na twitchi po 2 tyzdnoch spravil novy titovthelegend a aj ten mu po tyzdni twitch vymazal.
btw emphram do tvojho zabanovaneho si nedal ani euro?nemyslim si.
faethia
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa faethia »

ARAM 10 prehier po sebe dneska idem na 20 :D
Prílohy
Bez názvu.jpg
Napísať odpoveď