aktivoval som si na druhom ucte neobmedzene volania do sveta za cca 12 euri/mes
moja otazka znie ako si nastavim trvaly prikaz na visa karte aby mi to stahovalo kazdy mesiac automat?
mate niekto s touto sluzbou skusenost, nebavi ma to stale manualne zadavat
Skype volania pausal?
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Skype volania pausal?
Keď ja kupujem (neobmedzené) volania tak mi vyhodí na skype stránke aj či sa má automaticky dobíjať napr. po 3 mesiacoch znovu ten paušál.
Čiže zaplatím teraz na 3 mesiace, a o 3 mesiace mi to samo strhne znovu peniaze z účtu. Nechcem klamať, možno je tam možnosť aj aby tam bol trvalý príkaz na každý mesiac. Nespomínam si.
Istý čas som si kupoval skype credit, na ten som našiel návod aby sa znovu dobíjal hm https://support.skype.com/en/faq/FA1042 ... -it-work#1
Čiže zaplatím teraz na 3 mesiace, a o 3 mesiace mi to samo strhne znovu peniaze z účtu. Nechcem klamať, možno je tam možnosť aj aby tam bol trvalý príkaz na každý mesiac. Nespomínam si.
Istý čas som si kupoval skype credit, na ten som našiel návod aby sa znovu dobíjal hm https://support.skype.com/en/faq/FA1042 ... -it-work#1
no ja som zaplatil na mesiac a rad by som platil mesacne a nie po troch naraz
inak po akej dobe sa to aktivuje lebo peniaze strhlo a v ten den este neslo volat
mam este jeden ucet na kredit a tam ide volat hned, tam viem ze sa da nastavit automat dobijanie
inak po akej dobe sa to aktivuje lebo peniaze strhlo a v ten den este neslo volat
mam este jeden ucet na kredit a tam ide volat hned, tam viem ze sa da nastavit automat dobijanie
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak to ti neviem povedať či sa to dá po mesiaci, jedine skúsenosť mám po 3 mesiacoch.. ak ti vyprší paušal skus pri kupovaní ďalšieho paušalu na mesiac si všimnúť či tam niečo nebude o auto-buy alebo tak.. ja si dávam len do rakúska hovory a vždy to mam do 5 minút aktivované a môžem volať
vyzera to tak ze si to automaticky nastavilo ale potreboval by som to zmenit na 13-den v mesiaci, lebo v tedy tam chodi "vyplata" a ono si to dalo na osmeho