A inak diky za ten interview bolo to premna good info lebo zatial som o tych tankoch nic nevedel
Ale skoda ze ten open-beta test bude za niekedy okolo zaciatku roku 2014 - ale tak radsej pockam a nech je to dobre
Este nie suPapes38 napísal:tanky su uz v hre ?
pravda WOT nicia absolutne nehistoricke tanky, ktore neboli ani vo faze funkcnych prototypov + velmi moderne tanky hlavne autoloadery tie tu hru zabili,Muffi napísal:Tak zatiaľ to vyzerá veľmi dobre, som zvedavý hlavne na historické bitky a ak to bude stáť za to určite končím s WoT a ich sci-fi mašinami. Tuto predpokladám, že budú len mašiny ktoré naozaj vo vojne bojovali.
Aj medzi lietadlami su povojnove kusky, a co?Muffi napísal:no mňa hlavne mrzí čo tam robia povojnové veci alebo prototyp ako Panther II
si myslis ze Mig 15 resp F86 nebojovali? akurat v inej vojneMuffi napísal:No asi a nič, lebo s tým nič neurobíme, ale ja by som bol radšej za hru z prostredia druhej svetovej vojny a teda tanky / lietadlá, ktoré naozaj bojovali.
ale zase je pravda ze keby tam nehodili povojnove stroje tak by sa nemcom nemalo co vyrovnat, mozno maximalne americky pershing to je tak vsetko ...Muffi napísal:No asi a nič, lebo s tým nič neurobíme, ale ja by som bol radšej za hru z prostredia druhej svetovej vojny a teda tanky / lietadlá, ktoré naozaj bojovali.
no a keď tam daju povojnové tanky rusov tak zase nemci sa im nemôžu vyrovnaťGrond napísal: ale zase je pravda ze keby tam nehodili povojnove stroje tak by sa nemcom nemalo co vyrovnat, mozno maximalne americky pershing to je tak vsetko ...