Ake mate auto?
-
rsc
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Aj ked tam suchnes obmedzovac, nie je problem ho nechat odstranit.Les napísal:Co si mysite, je to O.K. ked je maximalna rychlost elektronicky obmedzena na 250km/h? Ja by som ju z hladiska bezpecnosti znizil na 160km/h a nikto by uz nemohol struhat frajera... Lenze toto sa asi nikdy nestane
Ja by som urcite nebol za obmedzenie na 160km/h a tych 250 je v pohode.
BTW Japonci myslim maju obmedzenie na 180km/h.
-
quasimoto
Star
len minimum havarii sa stane kvoli vysokej rychlosti. navyse to je dost blbost, afelicia sa ledva rozbehne na 160 a bude pri nej ovela nebezpecnejsia ako nejake BMW alebo Mercedes pri 220...Les napísal:Co si mysite, je to O.K. ked je maximalna rychlost elektronicky obmedzena na 250km/h? Ja by som ju z hladiska bezpecnosti znizil na 160km/h a nikto by uz nemohol struhat frajera... Lenze toto sa asi nikdy nestane
Najlepšie auto je horský bicykel, rozhodne na to ludia dojdu
slide napísal:ludia ja mam bicykel a som stastny![]()
To ta chapem. Od akej hranice spotreby hovoris, ze je vysoka? Od 12l?quasimoto napísal:No Excursion .. nie dik.. uz sa aj v USA prestane predavat a vyrabat kvoli vysokej spotrebe a neekologickosti. Aj dopyt klesa, a navyse si Ford chce vylepsit image, v com mu toto nepomaha. Za take peniaze by som si vybral nieco uplne ine.. a lepsie, bezpecnejsie...
Moj zatial nesplneny sen: Jaguar S, alebo XJ8
- Prílohy
-
- jaguarXJ8_3.JPG (66.02 KiB) 1103 zobrazení
-
- jaguarXJ8_2.JPG (31.9 KiB) 1103 zobrazení
-
- jaguarXJ8_1.JPG (75.26 KiB) 1103 zobrazení
-
- jaguarS3.JPG (35.78 KiB) 1103 zobrazení
-
- jaguarS2.JPG (36.28 KiB) 1103 zobrazení
-
- jaguar1.JPG (36.59 KiB) 1103 zobrazení
Tolko zere moje auto cca 9l Mazda a Lexus to este neviem.Retsko napísal:Heh vysoka spotreba 12l??? Uz 8-9 je vela...
No najvacsiu spotrebu som si vypocital len tak zo zaujimavosti na Chevrolete Impala (zo 60-tych rokov) kupil som ho niekedy v roku 1980. No a spotreba bola 26l (v meste) s lahkou nohou.
Zastavam nazor, ze ten, ktoremu velmi vadi cena benzinu, ten si vlastne auto ani nemoze dovolit. Takemu cloveku by som doporucoval, aby auto pouzival vylucne len cez vikendy. Auto nieje luxusom len vo vyvinutych krajinach, akym su USA, Zapadna Europa, Japonsko, Australia a pod. Ja viem, ze je dobre mat auto. Ale ked si majitel toho auta ho neuzije, lebo si nemoze dovolit benzin, tak to je potom presne take, ako keby si volakto v Blave kupil luxusny byt za 5 mil. sk ale nevladal by platit za elektrinu a plyn.
Podla mna v SR ma minimum 30 az 40% ludi auto, ktori by ho nemali mat. Ja si osobne myslim, ze to je vystatovanie. Nikde na svete sa nenajde clovek, ktory by si kupil nejake luxusne auto ako napr. Bentley, Rolls-Royce alebo Ferrari a potom by mu vadila cena benzinu, to je sprostost.
Aky mate na to nazor?
Podla mna v SR ma minimum 30 az 40% ludi auto, ktori by ho nemali mat. Ja si osobne myslim, ze to je vystatovanie. Nikde na svete sa nenajde clovek, ktory by si kupil nejake luxusne auto ako napr. Bentley, Rolls-Royce alebo Ferrari a potom by mu vadila cena benzinu, to je sprostost.
Aky mate na to nazor?
-
psycho
Medium Star
Ono mne nevadi cena benzinu ako taka ze nieco stoji ale to ako pochybne je jej cena zdovodnena, pokuty pre slovnaft a take drobnosti ktore pispievaju k tomu ze ludia si myslia ze nepaltia za benzin ale do vreciek niekomu kto ich fajne osiera aby sa nabalil . Druha vec je ekologia aj ked ta by mala byt prva vec
Co sa toho vystatovania tyka tak to neberiem ludom ktory vyslovene ziju avtickarenim ale niektory tu naozaj maju nepomerne drahe kary k tomu ako si ziju. proste podla mna neni zdrave vrazit prachy do frajerskeho auta ked nato clovek ma len tak tak aj to cely mesiac rozky vodou zapija.
Co sa toho vystatovania tyka tak to neberiem ludom ktory vyslovene ziju avtickarenim ale niektory tu naozaj maju nepomerne drahe kary k tomu ako si ziju. proste podla mna neni zdrave vrazit prachy do frajerskeho auta ked nato clovek ma len tak tak aj to cely mesiac rozky vodou zapija.
Nie, podla mna je vychvalovanie presny opak, ked si niekto kupi bentley len aby mal dobre auto, alebo ked ma niekto tolko aut, ze ich nemoze uskladnovat v garazovej hale, lebo sa mu tam vsetky nezmestia. Nazor, ze 30-40% ludi by auto nemalo mat, lebo ich ma zbytocne, je nezmysel. Toto rozhodnutie by som prenechal na majitela auta. Ja tiez chodim do skoly autobusom, lebo ma to vynde lacnejsie, ale auto mam a beriem ho ked ho potrebujem, ked niekam treba ist, ked nestiham, ked sa mi nechce ist busom. Niekedy stoji pred blokom aj tyzden-2 a jednoducho s nim nepotrebujem ist... A to, ze niekto kto nema nato, ale kupi si drahe a dobre auto, nepovazujem za nieco zle, alebo vystatovanie sa... Jednoducho chce mat dobre a bezpecne auto, aby sa nemusel bat, ked niekam chce ist... Skor povazujem za chvastanie sa, ked si niekto kupi Hummer alebo nejaky Jeep 4x4 s uzavierkou diferencialu a jazdi s tym po meste... Taky clovek chce na seba vylozene uputat pozornost aky je bohaty a ze sa kupe v bubakoch...