Ahojte. Vsade v teme, je kde video, tak sa mi to zobrazi nejako divne s warning hlaskou. Doteraz mi to nerobilo. Tak neviem ci je chyba na vasej strane alebo na mojej.
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2013, 12:10)
//zaujimave, uz to nerobi , asi to bude nejake vylepsenie tie informacie o videu
Ja som nič nerobil, kontroloval som aj nastavenie adblocku a všetko je v poriadku . Musím to vyriešiť lebo za chvíľu ma z world of tanks, kočiarikov, najlepšieho bývania, tisíceho návštevníka na stránke a vyhratých iphonov je***
V posledných dňoch sa mi pravidelne stáva toto s logom. Robí to aj vám? Je to dosť otravné, keďže sa tam nedá kliknúť a nehodí ma to na index fóra.
// pomôže F5, ale len jedno(pár krát)rázovo.
chyba bude zrejme u teba, keď sa nikto iný neozval. Ja som skúšal teraz na pracovnom počítači vo firefoxe, opere, IE, chrome a safari, a žiadne problémy. Doma som tiež žiadne takéto veci nespozoroval ani na počítači ani na tablete. Skús pozreť či ti ho neblokuje adblock alebo nejaký iný plugin
Chcem sa len spýtať, či sa náhodou nerobila nejaká zmena na serveri. Asi 2, 3 dni dozadu mi začalo robiť to, že keď mi načíta fórum, tak hore mi síce píše, že napríklad "Prvkov: 82/82", čiže všetko by malo byť načítané, ale aj tak sa mi tu stále čosi akoby snaží načítať (krúžok pri kurzore sa stále krúti). Napríklad aj keď odošlem príspevok, tak mi predtým vždy na sekundu vyhodilo, že "Váš príspevok bol úspešne odoslaný, Zobraziť odoslaný príspevok,..." a hneď ma hodilo na ten príspevok. Teraz mi odošle príspevok, napíše, že "Váš príspevok bol úspešne odoslaný" a už ma nepresmeruje na ten príspevok, ale tvári sa akože niečo načítava. A aj tak celkovo, keď kliknem na logo na návrat, tak mi to buď načítava pomaly, alebo vôbec a musím dať "zastaviť", aby stoplo načítavanie toho niečoho.
Skúsil som aj prečistiť cache. Nič také som neaktualizoval, opera je najnovšia. Začalo to len tak, z ničoho nič.
Mne robi presne to iste. Taktiez opera.Precistil som cache a prebehol ccleanerom,ale stale nic.
Na chrome mi to nerobi,a na tablete v opere taktiez nie,iba na opere v booku a iba forum hojko.
tie 3 reklamy vedla seba mi roztahuju celu stranku mimo sirky obrazovky. niektori ludia stale pouzivaju notebooky s malou uhloprieckou a obmedzenym rozlisenim.