Riedke vlasy
Riedke vlasy
Mam dost riedke vlasy. Nie vsade, po bokoch mam huste, aj vzadu, len an vrchu hlavy mam dost riedke. Mam za sebou dost dlhe stresove obdobie, tak urcite to v tom zohralo nejaku ulohu, pretoze sa to za posledny rok dost zhorsilo. Ked som si umyval vlasy tak som si vsimol, ze mi aj dost vypadavaju a to som este dost mlady, mam 23 rokov. Ked sa ostriham na kratko, velmi vidno, ze mam riedke vlasy, hlavne ked sa na mna niekto pozera z hora, ked napriklad sedim a on stoji, ta si to vsimne kazdy a je mi to kus neprijemne.
Nemate skusenosti s nejakymi pripravkami, ktore by mi mohli pomoct ? Alebo su to len somariny ?
Nemate skusenosti s nejakymi pripravkami, ktore by mi mohli pomoct ? Alebo su to len somariny ?
Re: Riedke vlasy
to su geny. kamosov otec je plesaty a on ma 25 a tiez si uz nemoze nechat rast vlasy, lebo by to vyzeralo blbo...
a nepomozu tomu nejake pripravky, aspon na spomalenie toho vypadavania ?
Ci kaslat na to a vyholit sa uplne a udrziavat to tak ?
Ci kaslat na to a vyholit sa uplne a udrziavat to tak ?
dneska som si vsimol zaujimavy fakt...
bezdomovec co smrdi ako zdochlina, stravu asi tiez nema bohvieaku, umyva sa raz za rok a fici si na treske s rozkami + cuco ma hustejsie vlasy ako my vsetci tu fore
a potom ma tiez "kamosa" co zerie vifonky a rozky, a vyfajci 30cigariet denne, umyva sa random, dakedy ani neje aby mal na cigy... a tiez ma huste vlasy...
takze ak to mas v genoch, darmo budes bojovat, raz to pride...ale ja verim ze sa to da aspon zmiernit.
ja som zacal pouzivat http://www.biome.sk/sampon-proti-vypada ... sov-revita
mam to uz treti mesiac a mozem povedat ze mi kusok pomohol... za taky kratky cas zasa neviem to isto ale zda sa mi to lepsie. uvidim po dlhsom pouzivani.
bezdomovec co smrdi ako zdochlina, stravu asi tiez nema bohvieaku, umyva sa raz za rok a fici si na treske s rozkami + cuco ma hustejsie vlasy ako my vsetci tu fore
a potom ma tiez "kamosa" co zerie vifonky a rozky, a vyfajci 30cigariet denne, umyva sa random, dakedy ani neje aby mal na cigy... a tiez ma huste vlasy...
takze ak to mas v genoch, darmo budes bojovat, raz to pride...ale ja verim ze sa to da aspon zmiernit.
ja som zacal pouzivat http://www.biome.sk/sampon-proti-vypada ... sov-revita
mam to uz treti mesiac a mozem povedat ze mi kusok pomohol... za taky kratky cas zasa neviem to isto ale zda sa mi to lepsie. uvidim po dlhsom pouzivani.
Kúp si ten sprej.
Teraz vážne, neviem, či naozaj čosi reálne funguje. Ale zjavne, vzhľadom na existenciu tých plešounov vyholených žiletkou, asi nie.
Teraz vážne, neviem, či naozaj čosi reálne funguje. Ale zjavne, vzhľadom na existenciu tých plešounov vyholených žiletkou, asi nie.
Skús Dercos od Vichy, nie je to najlacnejší prípravok, ale stojí za to.
Naozaj pomáha.
Naozaj pomáha.
Radšej sa ostrihaj nakrátko.. a vybodni sa na rôzne prípravky.. aj tak celý ten proces nezvrátia, maximálne ho dokážu mierne spomaliť - no skôr či neskôr prídeš o vlasy tak či tak. Takže radšej sa ostrihaj a ušetri peniaze na niečo iné...

Takéto prípravky pomáhajú ľuďom, ktorí strácajú vlasy z dôvodu nejakého ochorenia. Ak máš genetickú predispozíciu byť plešatý, tak ti nepomôže žiadny prípravok. Skúsiť to môžeš, ale podľa mňa to nemá veľký význam. Moja skúsenosť s takýmito prípravkami je taká, že čím viac som na vlasy kydal kadejaké somariny, tým rýchlejšie padali. Skôr by som povedal, že prípravky typu Dercos od Vichy, viac zaťažujú a oslabujú vlasy, ktoré ti ešte na hlave ostali. Možno ti podporia rast nejakých vláskov, ale čo keď ti ich viac vypadne počas jednej kúry, ako stihne narásť. Skôr by som sa zameral aj na svoj jedálniček, snažil sa podporiť rast vlasov "zvnútra", teda podporoval telo vitamínmi, minerálnymi látkami a podobne. A nie mazať na vlasy chemikálie.
Vek nemusí zohrávať žiadnu rolu. Kamarát už na strednej bol plešatý. Mne začali postupne padať vlasy tiež počas strednej školy. Posledný rok mám pocit, že to trochu prestalo. Možno práve preto, že som sa s tým zmieril a prestal so seba robiť pokusného králika a už nepoužívam toľko chémie.
Čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba. Potom ti to už bude jedno. Ostriháš sa na krátko a budeš mať o starosť menej.
Vek nemusí zohrávať žiadnu rolu. Kamarát už na strednej bol plešatý. Mne začali postupne padať vlasy tiež počas strednej školy. Posledný rok mám pocit, že to trochu prestalo. Možno práve preto, že som sa s tým zmieril a prestal so seba robiť pokusného králika a už nepoužívam toľko chémie.
Čím skôr sa s tým zmieriš, tým lepšie pre teba. Potom ti to už bude jedno. Ostriháš sa na krátko a budeš mať o starosť menej.
Ak je to geneticky podmienene /ako napr u mna/ tak nepomoze nic, ziadne vodicky,tabletky. Maximum co dokazu je ze mozno trochu spomalia vypadavanie, ale v konecnom dosledku nic nezmenia-je ot marny boj.
ak mas problem s riedkymi vlasmi odporucam toto ak to skombinujes s tymi co este mas budes husty ako bernardin
Ako vravia ostatní, vykašli sa na to. Ja mám tak isto 22 rokov a už to ide. Najnovšie sa strihám už rovno bez nadstavca.
Čo už, je zbytočné sa tým trápiť.
Čo už, je zbytočné sa tým trápiť.
Presne tak. Treba sa s tým zmieriť. Si pamätám, že aj ja som sa upokojoval tým, že mám len stresujúce obdobie a že sa musím prestať stresovať a vlasy opäť porastú. Prd porástlo. Mal som obrovské komplexy z toho, dokonca som mal aj nočné mory, že budem plešatý. Keď som videl ostatných, ako si gélujú vlasy a ja sa len snažím zakrývať kúty a upravovať vlasy tak, aby mi nebolo vidno kožu na lebke, chcelo sa mi plakať. Som ani na kúpalisko nechodil, lebo keď sú vlasy mokré, tak to ešte viac vidno. Teraz mi je to už jedno. Nagélovaní kamaráti ma rýchlo dobehli a niektorí dokonca aj predbehli a teraz si spoločne robíme z toho prdel, doberáme sa navzájom, hladkáme si naše bujné kadere a smeje sa na tých, čo vyplakávajú, že im rednú vlasy.
Vdaka za reakcie, neviem sice ci je to genetikou, ale moze byt. Napriklad stary otec je na tom podobne, tak isto otec. Ale mozno skusim nejaky ten pripravok, este som nic take neskusal, tak co ked to zazracne zaberie
Za pokus nic nedam, akurat peniaze. Na kratko ked sa ostriham tak vtedy to najviac vidno, ze mi zacina plesina. Ked si necham kus dlhsie vlasy, tak to az tak nevidno, hlavne ked ich mam umyte tak nie. Potom uz ked sa zacinaju mastit pomaly po jednom-dvoch dnoch tak uz to je horsie. Takze asi to skusim tak, ze teraz nejaky ten pripravok a potom ked to nepomoze tak celkom do hola ziletkou, pripadne najskor strojcekom bez nadstavca, ale az v lete, teraz na zimu nie. Teraz skusim tie pripravky, kedze by to teraz na zimu asi aj vyzeralo blbo. Predsa len pod vlasmi je pokozka svetlejsia a teraz si ju tazsie opalim ako v lete, navyse mi bude zima na hlavu.
Ja mám celý život riedke vlasy a strihám sa na krátko, nikdy som nemal dlhé vlasy a popravde nechápem ako to niekomu môže vadiť.
len pre doplnenie, u mna to s vlasmi vyzera nejak takto ako na obrazku, ktory som nasiel, ze vysoko kuty, po bokoch riadne vlasy a hore riedke:
podla mna to nevyzera dobre, tak neviem co by bolo na tom cudne, ze to niekomu vadi
podla mna to nevyzera dobre, tak neviem co by bolo na tom cudne, ze to niekomu vadi
Najlepšie je sa s takymi vlasmi ostrihat sa na čo najkratsie. Ne jak tý starí dedovia čo hore majú plešinu a po bokoch dlhe
Ja mam zatial aj hore vlasy, ale tiez mam kuty.
asi to nepomoze ale skus si kupit koloidne mineraly a zvysit prijem zinka.
Neviem podla mna to nevyzera hrozne
celkom normalne ak nieco ako na tom obrazku. Inak nedavno som zahliadol v nejakom zenskej relacii a bol tam nejaky puder alebo nieco take co sa dalo an hlavu a vobec som nedokazal rozpoznat ze by nemal vlasy
samozrejme tam nejake vlasy musis mat toto je len zamaskovanie. Tiez to postriekali nejakou tekutinou a ze vraj sa to nezmyje ak vojdes do bazena atd. Skus to prehladat stv program a nejaky zensky program tam bude a potom v ich archive za posledny tyzden pozriet 
Takzvany zahustovac vlasov.UN2552 napísal:Neviem podla mna to nevyzera hroznecelkom normalne ak nieco ako na tom obrazku. Inak nedavno som zahliadol v nejakom zenskej relacii a bol tam nejaky puder alebo nieco take co sa dalo an hlavu a vobec som nedokazal rozpoznat ze by nemal vlasy
samozrejme tam nejake vlasy musis mat toto je len zamaskovanie. Tiez to postriekali nejakou tekutinou a ze vraj sa to nezmyje ak vojdes do bazena atd. Skus to prehladat stv program a nejaky zensky program tam bude a potom v ich archive za posledny tyzden pozriet