Inštalácia Windowsu - chýba potrebný ovládač?
-
xjojox2246
Star
Inštalácia Windowsu - chýba potrebný ovládač?
Nainštalovať Windows som skušal cez bootovane cd, normálne načitalo a pri nastavovani inštalacie ukazalo chybu že nevie najsť potrebný ovládač ... Aký ovládač potrebujem? alebo ako na to... V prílohe je screen toho čo presne vypíše
Re: Inštalácia Windowsu - chýba potrebný ovládač?
Skus tu instalaciu napalit na dvd znovu ale tou najmensou rychlostou.. Mne to pomohlo
-
MichalkoOo
Zablokovaný
pietro: nemá to s tým nič spoločné, podľa mňa to bolo zle napálené
Hod si na USB ahci ovládače (sú na webe výrobcu dosky) a načítaj ich
-
xjojox2246
Star
a ako najdem tie ovladače? (je to notebook HP ENVY dv7-7230ec)MichalkoOo napísal:pietro: nemá to s tým nič spoločné, podľa mňa to bolo zle napálené
MichalkoOo ved ja som tym myslel ze to je zle napalene.. To iste robilo mne a ked som dvd napalil tou najmensou rychlostou tak to islo v pohode a ziadne drivery ani nic podobne som nemusel vkladat..atd
Xjojox: nema ten NTB recovery particiu na HDD ? Lepsie je asi spravit obnovu z HDD ako preinstalovat win...
Xjojox: nema ten NTB recovery particiu na HDD ? Lepsie je asi spravit obnovu z HDD ako preinstalovat win...
-
xjojox2246
Star
Zle napalene by to nemalo byť keď na jednom notebooku mi to ide v pohode, a na tom HPčku to nejdepietro007 napísal:MichalkoOo ved ja som tym myslel ze to je zle napalene.. To iste robilo mne a ked som dvd napalil tou najmensou rychlostou tak to islo v pohode a ziadne drivery ani nic podobne som nemusel vkladat..atd
a ako zistim či ma tu recovery particiu na hdd?
-
MichalkoOo
Zablokovaný
teraz ma napadlo.. Ono tam bol windows 8 s GPT. Ty potrebuješ nainštalovať windows v GPT móde alebo prepnúť HDD do MBR módu. V inštalácií daj shift+f10, napíš "diskpart", "list disk", "select disk X" (namiesto X dopíš číslo systémového disku), "clean", "convert mbr (alebo) gpt" zmaže to ale všetko na disku
Prečo dávaš preč osmičku a dávaš tam starú sedmičku týždeň pred vydaním 8.1?
-
xjojox2246
Star
no vyskušam, vyzera to komplikovanejšieMichalkoOo napísal:teraz ma napadlo.. Ono tam bol windows 8 s GPT. Ty potrebuješ nainštalovať windows v GPT móde alebo prepnúť HDD do MBR módu. V inštalácií daj shift+f10, napíš "diskpart", "list disk", "select disk X" (namiesto X dopíš číslo systémového disku), "clean", "convert mbr (alebo) gpt" zmaže to ale všetko na disku
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Prečo dávaš windows 8.1? Za týždeň aktualizuješ bez straty dát
-
xjojox2246
Star
potrebujem vymazať, notebook je zavírený a seká 
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2013, 18:19)
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2013, 18:50)
dal som SHIFT + F10 pri inštalácii, a potom list disk a napisalo hlášku "There are no fixed disks to show."MichalkoOo napísal:teraz ma napadlo.. Ono tam bol windows 8 s GPT. Ty potrebuješ nainštalovať windows v GPT móde alebo prepnúť HDD do MBR módu. V inštalácií daj shift+f10, napíš "diskpart", "list disk", "select disk X" (namiesto X dopíš číslo systémového disku), "clean", "convert mbr (alebo) gpt" zmaže to ale všetko na disku
//autoeditácia príspevku (16 Okt 2013, 18:50)
No tak nakoniec sa mi podarilo stiahnuť ovládač AHCI, a dal som ho na USB a ide to.. diky moc chalani za ochotu !!xjojox2246 napísal:potrebujem vymazať, notebook je zavírený a seká
dal som SHIFT + F10 pri inštalácii, a potom list disk a napisalo hlášku "There are no fixed disks to show."