Čo robit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Devill1992
Amateur
Amateur

Čo robit?

Príspevok od používateľa Devill1992 »

Čavko partáci :) Mám taký jeden problém a neviem čo s tým. V skratke: Pred 5 timi rokmi som spoznal jednu super babu samozrejme vtedy ešte v škole. Rozumeli sme si, chodili sme spolu von a tak dalej ako to býva. Vtedy mala chalana tak som velmo vztah neriesil. Nakolko sa s nim rozisla zacali sme sa viacej stretavat pocitovat sympatie. Lenze pocas tohto si nasla dalsieho s ktorým sa pred 3 mesiacmi rozisla. Hovorim si ze uz nebudem čakat pozval som ju von a tak dalej vsetko šlo v pohode až pred tyzdnom sme sa spolu vyspali (pod vplyvom alkoholu) a na dalsi den again. Včera som pri nej spal boli bozky aj vsetko Lenze stale nie som si isty či to bolo fakt v citoch. Čo s tým zacat to riesit, vztah alebo zostat Friends.( z mojej strany urcite zaujem je - len neviem citim sa ako mantak. :D btw: sorry za pravopis pisal som to z mob.
matki
Light Professional
Light Professional

Re: Čo robit?

Príspevok od používateľa matki »

Spytaj sa jej, ci to chce skusit a mas odpoved.
sten32
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa sten32 »

Zavolaj ju niekam von a na rovinu sa jej opýtaj ako to medzi vami vidí. Ak k nej máš nejaké city len ty a ona si chce len užiť tak na to kašli pretože budeš trpieť a ver tomu že ti to za ten sex nestojí.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Hlavne záleží ako ste boli opití, a či si to vôbec pamätá alebo to bolo vlastne znásilnenie :D
ale rozhodne sa o tom treba porozprávať ako to vidí kým je to čerstvé.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Moja skúsenosť je taká, že keď som začal vzťah hneď sexom, tak som babu bral skôr ako takú kamarátku s výhodami. Proste nebolo to ono, nebolo to už o spoznávaní, vzájomnej túžbe po sebe. Bolo to akoby sme preskočili také to zamilované obdobie, ktoré je, podľa mňa, úplne najkrajšie. Už to bolo viac-menej o sexe. Bolo to super, ale nebolo to ani tak o láske. Aj keď sme sa rozišli, tak som to nebral nejak tragicky.
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

pinco napísal:... Bolo to akoby sme preskočili také to zamilované obdobie, ktoré je, podľa mňa, úplne najkrajšie. ...
uplne suhlasim. Toto obdobie je najkrajsie, ked sa s babou spoznavas a pomaly sa k nej priblizujes a snazis sa o nu stale viac a pride to zamilovane obdobie. Samozrejme pekne to je len vtedy, ked su sympatie vzajomne.

Ale k teme. Podla mna sa s nou porozpravaj, ale nebud sklamany, ked ti povie nieco ine ako by si chcel. Ked ste sa poznali a ona si medzitym niekoho nasla, tak by som to nevidel velmi ruzovo. Ale sanca tam je. Mohla si uvedomit, ze s tym predtym to nebolo ono, a ze ty si tu stale bol pri nej a sa do teba zalubila. Ale skro si myslim, ze ta ma len za kamarata a teraz uz aj s vyhodami.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

pinco napísal:Moja skúsenosť je taká, že keď som začal vzťah hneď sexom, tak som babu bral skôr ako takú kamarátku s výhodami. Proste nebolo to ono, nebolo to už o spoznávaní, vzájomnej túžbe po sebe. Bolo to akoby sme preskočili také to zamilované obdobie, ktoré je, podľa mňa, úplne najkrajšie. Už to bolo viac-menej o sexe. Bolo to super, ale nebolo to ani tak o láske. Aj keď sme sa rozišli, tak som to nebral nejak tragicky.
No len oni sa poznaju uz 5 rokov a aj keby hned spolu neskocia do postele, tak to zamilovane obdobie by asi nebolo ani z daleka take intenzivne ako ked niekoho poznas tyzden.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Nemyslím si Tommy. Tak určite je to iné, keďže sa poznajú dlho, ale je rozdiel, keď si tajne do niekoho zamilovaný a svoje city krotíš, ako keď sú do seba zamilovaní obaja a navzájom si lásku môžu prejavovať. Z takejto stránky ani dlhoročnú kamarátku nepoznáš, čiže je to takisto niečo nové. Zvlášť to môže mať ešte väčšie čaro potom, ako si po nej dlhé roky túžil a teraz sa ti to konečne podarilo byť s ňou. Niekedy to, že toho druhého poznáš, je viac výhoda, pretože vieš, čo od neho môžeš čakať, kdežto takmer neznáma osoba ťa môže sklamať hneď na druhý deň.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ak to s ňou chceš rozvíjať ďalej, tak si ju namotavaj teraz, pokiaľ ju máš "na lopate" a cíti sa s tebou príjemne. Akonáhle to začneš verbálne riešiť, tak ju donútiš nad tým rozmýšlať a dočkáš sa odpovede, že to bola chyba, ona nevie, čo chce, blablabla, neche ti ublížiť, blablabla a preto to radšej ukončime.
Silne pochybujem, že po tom, ako si prešla 2 rozchodmi v relatívne krátkom čase skočí do vzťahu s tebou na základe rozhovoru. Ak chceš vzťah, tak si treba vybudovať vzájomné citové väzby. Dievča si musí uvedomiť, že keď je bez teba, tak jej chýbaš.

A to, že sa môže stať, že ti to neopätuje? Treba si uvedomiť, že neopätované city tu už máš 5 rokov. Tak ju kur*a teraz zbal, keď máš príležitosť alebo sa na to rovno vyser a posuň sa niekam ďalej.
seductive
Novice
Novice

Príspevok od používateľa seductive »

Musím súhlasiť s pincom aj ja...ak vzťah začne takto, tak neviem či bude taký silný aby prežil. Musím to povedať aj z osobnej skúsenosti, keď si pri nejakej poviem: "poj*bal by som ju", tak viem, že s ňou by vzťah asi moc neklapal, no existujú aj prípady, kedy ťa žena zaujme natoľko, že si vyslovene závislý na tom spoznávaní a vôbec ti nejde o sex, zamilované obdobie v začiatku je úplne úžasné a len stavia základy úspešného a pevného vzťahu a predpokladám že ho za sebou nemáte, ale rovno ste prešli na ten sex
Nechcem ti kaziť nádeje, aj keď vlastne neviem čo by si viac chcel ty, ale pokiaľ by vám mal vzťah fungovať tak by to muselo byť viac než len 2 presexované noci.
Napísať odpoveď