modem Netgear WNDR 3300

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
donata123
Amateur
Amateur

modem Netgear WNDR 3300

Príspevok od používateľa donata123 »

Dobry.Mohol by mi niekto poradiť ako mam tento modem spojazdniť už som s neho totalne zufala,aspoň nejake zakladne info,skušala som cez nastavenia,prihl.udaje do internetu a nič nejde,inač je plne funkčny,aka tam môže byť chybaa že nechce spustiť prihlasenie,je na to nejaky expert kto sa v tom vyzna..a najnovšie ma nechce ani pustiť ked zadam do vyhladavača routerlogin.net,alebo routerlogin.com,popripade 192.168.1.1,tak to je uplne na nervy lebo frčim na starom modeme a na ten sa mi maximalne praši..

T.
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: modem Netgear WNDR 3300

Príspevok od používateľa hrban »

-> máš pripojený ten router káblom ?? ak áno tak pošli screen/foto z tohoto čo je v prílohe alebo napíš aké adresy tam máš pri IPv4
router.png
druhá vec co by si mohla skúsiť je router reštartovať

-> vzadu je niekde malá dierka a pri nej napísané reset, vezmi ihlu a musíš to tlačítko držať zatlačené asi 15-20 sec a potom sa skúsiť pripojiť cez 192.168.1.1 alebo to mylogin či jak si to písala
ak sa ti toto podarí spojazdniť tak potom sa môžeme pohnúť ďalej...
donata123
Amateur
Amateur

hrban napísal:-> máš pripojený ten router káblom ?? ak áno tak pošli screen/foto z tohoto čo je v prílohe alebo napíš aké adresy tam máš pri IPv4
router.png

-> vzadu je niekde malá dierka a pri nej napísané reset, vezmi ihlu a musíš to tlačítko držať zatlačené asi 15-20 sec a potom sa skúsiť pripojiť cez 192.168.1.1 alebo to mylogin či jak si to písala
hrban napísal:-> máš pripojený ten router káblom ?? ak áno tak pošli screen/foto z tohoto čo je v prílohe alebo napíš aké adresy tam máš pri IPv4
router.png

No teraz mam stary modem napojeny lebo ked napojim ten netgear tak sa do netu neprihlasimmm,urobim screen a pošlem..len dneska som sa ani do modemu nemohla dostať tak neviem čo mal aky problem
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ešte popíš čo máš za internet, poskytovateľ, ako je to riešené etc... , telefónny kábel ide do krabičky odtiaľ kábel do routru alebo je to wifi alebo orange fibernet alebo čo za internet máš...
donata123
Amateur
Amateur

hrban napísal:ešte popíš čo máš za internet, poskytovateľ, ako je to riešené etc... , telefónny kábel ide do krabičky odtiaľ kábel do routru alebo je to wifi alebo orange fibernet alebo čo za internet máš...

Tak ja mam totalne nervy.absolutne sa nemožem dostať do toho netgearu,to je snad hruza,zatiaľ fičime na starom DSL-360 T,a internet je od Tcomu,op.system je Win 7,netgear sa ma spustiť bud 192.168.1.1 alebo routerlogin.net,alebo routerlogin.com,nejde neda sa vojsť do nastavení,a dala som aj reset,inač som sa donedavna prihlasila do modemu..len do netu dalej nie,čo ma udivuje,neviem ako sa dostať dnu...no zatial je modem cez kabel,wifi pripajam dodatočne,to sice funguje,ale tiež to nemam opravene aby sa dalo sedieť na cca 2 pc 1 pc a jeden laptop s wifi,to som prave chcela vyriešiť tym netgearom aby to bolo lepšie,ale nedari sa akosi
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dobre tak a teraz pripoj netgear cez kábel, a sprav obrázok z toho čo som dal hore keď je netgear pripojený káblom
donata123
Amateur
Amateur

hrban napísal:dobre tak a teraz pripoj netgear cez kábel, a sprav obrázok z toho čo som dal hore keď je netgear pripojený káblom

Po dlhšej dobe som sa tu dostala opäť...nemohla som to spustiť..konkretne modem...je plne funkčny,ale po novom ani po zadani 192.168.1.1 mi nechce nakopnuť okienko na prihlasovacie udaje..bez toho sa neviem dalej pohnuť:-(..možeš mi s tym pomôcť..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

štandard, treba skúsiť vypnúť aspoň na 10 sec zapnúť a skúsiť nanovo. možno sa len modem zasekol.
ak nie tak možno skúsiť reset do továrenských nastavení, alebo potrebujem ten obrázok čo som pýtal už vyššie.
4040
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa 4040 »

Ak ruter a modem za ktorý ho napájaš má tu istú IP adresu ,tak je to problém.Pripoj ruter priamo cez kábel k PC a zadaj tú IP adresu v inom prehliadači.Ak sa dostaneš do menu ,tak si zmeň IP adresu na 192.168.2.1 ,aby náhodou nemal tú istú adresu ako modem 192.168.1.1.Potom ho zapoj za modem a malo by byť všetko v poriadku.Dúfam ,že v sieťových nastaveniach máš nastavené získať IP adresu a bránu DNS na automaticky.
Napísať odpoveď