mám jeden problem so skypeom preimnštaloval som si win xp (32bit) a chcem skype .. najprv nešlo vobec tak som dal ten pc na service pack 3. Potom ide vštko, chat proste všetko ako ma ale kěď mi voľakto vola a štiknem answer, nastane modra obrazovka, čosi napiše rycho zmizne a koniec reštartuje sa .... takisto aj keď ja scem nejkomu zavolať
-
Dildogripak
Medium Professional
Re: skype
skús starší skype
http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.6.0.106.msi
http://download.skype.com/msi/SkypeSetup_6.6.0.106.msi
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
myslí otestovať cez program MEMTest86+
návod k programu
spustíš
PC sa reštartuje
bude to bežať budú preblikávať čísla a písmenká, necháš to ísť tak zo 10-15 min
potom to odfoť telefónom
pošli screen, ale to nevyzerá ako vada RAM alebo ceklovo HW, skôr ovládače
takže preinštaluj
ovládače grafickej
ovládač web kamery
ovládač zvukovky a wifi/eth karty
directX najnovší možný (tuším feb 9.c)
update biosu
návod k programu
spustíš
PC sa reštartuje
bude to bežať budú preblikávať čísla a písmenká, necháš to ísť tak zo 10-15 min
potom to odfoť telefónom
pošli screen, ale to nevyzerá ako vada RAM alebo ceklovo HW, skôr ovládače
takže preinštaluj
ovládače grafickej
ovládač web kamery
ovládač zvukovky a wifi/eth karty
directX najnovší možný (tuším feb 9.c)
update biosu
no ten program mi nejde spustiť, ale ako to mám preinštalovať ja som tam nainštaloval sp3, tam bol aj direct x ale ovladače grafickej to ani neviem ako ... ja som nainštaloval len win, potom nejake cd gigabyte to je asi ta graficka a eth karty alebo web kamery to nemam ani z čoho nainštalovať
Zdravím. Aby som nezakladal zbytočne tému, tak píšem sem.
Nevie niekto, prečo mi zobrazuje prihlasovaciu obrazovku Skypeu bez grafiky?
Mám Windows 8 a nainštalovaný Skype pre desktopovú verziu. Skúšal som Skype úplne odinštalovať a znova nainštalovať, no nepomohlo. Neviem kde je problém...
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2014, 18:33)
Tak, problém je s najnovšou verziou Skypeu a Internet Explorerom. Stiahol som staršiu verziu Skypeu, konkrétne 6.9.0.106 a už mám normálnu login obrazovku.
Nevie niekto, prečo mi zobrazuje prihlasovaciu obrazovku Skypeu bez grafiky?
Mám Windows 8 a nainštalovaný Skype pre desktopovú verziu. Skúšal som Skype úplne odinštalovať a znova nainštalovať, no nepomohlo. Neviem kde je problém...
//autoeditácia príspevku (28 Feb 2014, 18:33)
Tak, problém je s najnovšou verziou Skypeu a Internet Explorerom. Stiahol som staršiu verziu Skypeu, konkrétne 6.9.0.106 a už mám normálnu login obrazovku.
Ak si dostal BSOD tak skús googliť error kód, ktorý ti zobrazí. BSOD sa odkazuje na akékoľvek chyby ohľadom hardware, prípadne kritické chyby v operačnom systéme spôsobenými napríklad aj ovládačmi, no môže to byť tona iných vecí.