samovoľné prepínanie hudby
samovoľné prepínanie hudby
Ahojte,
mám taký menší problém. Keď počúvam pesničky(originál aj stiahnuté) tak samovoľne prepínajú. Robí mi to aj na winampe, aj na itunes a aj na WMP. Viete čo s tým je?
Pardon ak som to do zlej section pichol.
mám taký menší problém. Keď počúvam pesničky(originál aj stiahnuté) tak samovoľne prepínajú. Robí mi to aj na winampe, aj na itunes a aj na WMP. Viete čo s tým je?
Pardon ak som to do zlej section pichol.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: samovoľné prepínanie hudby
Samovolne sa prepinaju kedy, pocas prehravania v polovici skladby??? Nemas napr. klavesnicu s multimedialnymi klavesami, ktore sluzia na taketo prepinanie, ze by to teda mohla sposobovat tato klavesnica, hmm???
-
Michaelo
Hardcore addict
Mozno blbost, ale uz som sa s tym stretol:
Nemas zapnute len ukazky pesniciek? Tzn.: ze ti to pusti ais 15 sekund z pesnicky a prepne na dalsiu.
Nemas zapnute len ukazky pesniciek? Tzn.: ze ti to pusti ais 15 sekund z pesnicky a prepne na dalsiu.
prepína mi to rôzne. Raz po 3 sekundách pri ďalšej skladbe to vydrží minutu atd... Hojko: špeci klávesy na to nemám, iba od výroby pri stlačení Fn+ niečo
nemas zaseknutu klavesu fn .... ???
Fn by som nemal mať zaseknutú, lebo F1,F2,... mi normálne fungujú.
Je to vážne otravné. Hudbu si môžem púšťať iba po jednej skladbe, lebo inak mi to prepne samovoľne kedykoľvek. Fakt neviem kde je problém
Je to vážne otravné. Hudbu si môžem púšťať iba po jednej skladbe, lebo inak mi to prepne samovoľne kedykoľvek. Fakt neviem kde je problém
-
Michaelo
Hardcore addict
Skús AIMP3 a v nastaveniach vymaž všetky klávesové skratky. Možno pomôže.
nechcem sťahovať iný program na prehrávanie hudby. verím, že to musí ísť aj inak- veď tu už mám winamp, itunes, WMP a všetko sa správa rovnako
-
Michaelo
Hardcore addict
Tak ja pouzivam stale AIMP.
No ako hovorim, skus vymazat v nastaveniach prehravaca vsetky skratky, ci to bude robit aj potom.
No ako hovorim, skus vymazat v nastaveniach prehravaca vsetky skratky, ci to bude robit aj potom.