no nedal...skiny som nepotreboval...hram to asi 3 roky, cize ziadne boosty som nepotreboval, na runy som si postupne nasporil a hraval som to casto, cize pokial vysiel novy champion, tak som uz mal aj viac ako 6300IP pripravenych...Son-Goku napísal:btw emphram do tvojho zabanovaneho si nedal ani euro?nemyslim si.
League of Legends
Re: League of Legends
Riot dava ban aj platiacim. Raz tu niekto daval video z nemeckej TV kde dali ban nejakemu decku a ze ake to je nefer ze on si plati a uz nema pristup ku svojim veciam atd...
konecne ! - vyber role pri prihlasovani do rankedov
http://forums.euw.leagueoflegends.com/b ... st13575345
pripominami to ked som hrala wow na twinstare,kto bol tank alebo healer nasiel dung cez df za par sekund,dps alebo mag si museli pockat.tipujem ze supporta bude chciet hrat malo ludi,najdu hru najrychlejsie.
-
lekoklatik
VIP
Toto nie je dobre, fakt nie, zle to dopadne -_-
Son-goku, prestan kur*a prirovnavat lol k inym hram, my vieme, ale nikoho to nezaujima!
Son-goku, prestan kur*a prirovnavat lol k inym hram, my vieme, ale nikoho to nezaujima!
lekolatik: preco? to bude oddelene od normalnej queue takze ak sa ti to nepaci tak to nebudes pouzivat
Walky: uvediem ti príklad z ranked.
A: pls me top, me top
B: ok so me mid
A: oh enemy picked jax, I hate him on top, so me mid
A: pls me top, me top
B: ok so me mid
A: oh enemy picked jax, I hate him on top, so me mid
podľa mna to bude dobra vec konecne sa nebudu hadat ze ty si posledny a ty zas rasista respect other a instalock troll i go afk a podobne kktiny

-
lekoklatik
VIP
Tak v prvom rade si myslim ze sa to bude zneuzivat.
Ved to nie je o nicom inom, len o tom ze LoL hra tolko ludi, ze proste na retarda musis narazit aj keby si nechcel.
Takze pocitam ze sa toto queue bude trolit.
Potom mozno riot pristupi na krok ze v urcitej roli bude moct hrat len za urciteho champa (co by bola katastrofa a snad len zbytocne premyslam dopredu).
Dalej, zober si ze uz teraz sa vela hracov stazuje na matchmaking, kde ty mas v teame dajme tomu 3ch hracov bronze 4, ty si Gold 3 a jeden hrac je platinum, alebo nebodaj silver 2 a enemy team su vsetci v golde.
Ak si toto opatria tak ako hovoria ze ti bude brat statistiky z profilu tvojich oblubenych pozicii a champov a bude to matchmakingovat (aj) podla tychto faktorov, tak sa cakanie v Q RAPIDNE zvysi, kedze 70% ludi chce hrat solo lane, len kvoli tomu aby sa mohol celu hru starat len sam o seba a mat dobry pocit z toho ze jeho veza stoji, vsetci ostatni feedia. Cakacka na normalnu hru bude preto tak vysoka, ze sa na to ludia radsej vyseru a pojdu si spravit jedlo alebo sa nebodaj vysrat, pretoze si povedia ze to queue bude na dlho. Cize budu tie klasicky hlasky ako ze jeden z hracov hru nepotvrdzuje a tak.
Proste je toho viacej a silne pochybujem ze sa to RIOTu podari spojazdnit.
Priznam sa, ze odkedy je v hre ARAM tak vzdy ked si zapnem lolko si dam prvu hru aram, pretoze tam sa proste nemas o com hadat, mas to co ti dalo, mas rerol, switch champa s dalsimi hracmi a tak. A to len preto ze sa chcem proste zabavit a nechcem niekomu v Q vysvetlovat ked si picknem leblanc na mid alebo support ze on si sice napisal ze ide mid, ale ja som si uz pickol champa, a nebudem sa neustale hadat a ustupovat.
No proste podla mna je to pekny napad, ale ludia to zneuziju a budu nas hracov co si chceme zahrat a vyhrat neskutocne trollit, minimalne na vymyslenych uctoch.
Ale kedze tam vidim ten upadte a ze bude moznost hrat normalne Q, tak ok.
Ved to nie je o nicom inom, len o tom ze LoL hra tolko ludi, ze proste na retarda musis narazit aj keby si nechcel.
Takze pocitam ze sa toto queue bude trolit.
Potom mozno riot pristupi na krok ze v urcitej roli bude moct hrat len za urciteho champa (co by bola katastrofa a snad len zbytocne premyslam dopredu).
Dalej, zober si ze uz teraz sa vela hracov stazuje na matchmaking, kde ty mas v teame dajme tomu 3ch hracov bronze 4, ty si Gold 3 a jeden hrac je platinum, alebo nebodaj silver 2 a enemy team su vsetci v golde.
Ak si toto opatria tak ako hovoria ze ti bude brat statistiky z profilu tvojich oblubenych pozicii a champov a bude to matchmakingovat (aj) podla tychto faktorov, tak sa cakanie v Q RAPIDNE zvysi, kedze 70% ludi chce hrat solo lane, len kvoli tomu aby sa mohol celu hru starat len sam o seba a mat dobry pocit z toho ze jeho veza stoji, vsetci ostatni feedia. Cakacka na normalnu hru bude preto tak vysoka, ze sa na to ludia radsej vyseru a pojdu si spravit jedlo alebo sa nebodaj vysrat, pretoze si povedia ze to queue bude na dlho. Cize budu tie klasicky hlasky ako ze jeden z hracov hru nepotvrdzuje a tak.
Proste je toho viacej a silne pochybujem ze sa to RIOTu podari spojazdnit.
Priznam sa, ze odkedy je v hre ARAM tak vzdy ked si zapnem lolko si dam prvu hru aram, pretoze tam sa proste nemas o com hadat, mas to co ti dalo, mas rerol, switch champa s dalsimi hracmi a tak. A to len preto ze sa chcem proste zabavit a nechcem niekomu v Q vysvetlovat ked si picknem leblanc na mid alebo support ze on si sice napisal ze ide mid, ale ja som si uz pickol champa, a nebudem sa neustale hadat a ustupovat.
No proste podla mna je to pekny napad, ale ludia to zneuziju a budu nas hracov co si chceme zahrat a vyhrat neskutocne trollit, minimalne na vymyslenych uctoch.
Ale kedze tam vidim ten upadte a ze bude moznost hrat normalne Q, tak ok.
Budu nás troliť na vymyslených účtoch.
Ak to tak bude, Riot skôr či neskôr proti tomu zavedie opatrenia.
Ak máš umiestnenie vyššie ako Bronz, myslím si, že nechytíš niekoho kto si vyexpil lvl 30, nato aby ti trollil tvoj ranked/normal game.
Chceš si zahrať?
Budeš sa musieť naučiť hrať aj supportov.
Lekolatik: Ked si picknem leblanc na mid alebo support ze on si sice napisal ze ide mid, ale ja som si uz pickol champa.
Ukážkový príklad, nečuduj sa, že ľudia trollia ked hrajú s tebov, napíše si niekto mid, nik proti tomu nič nemá, príde pickovanie, a v tom si už ty, veľkí ignorant pickneš mid, ved načo ten chudák písal mid, ktorý by to zahral možno lepšie, načo mu napísať a dohodnúť sa s ním, ved je to "Solo" hra, alebo skôr nie!? "Hádam sa nebudeš prispôsovať ty, ale bude musieť on, ved ty si nadradený..."... asi toto si z toho môžem vyvodiť, nečuduj sa, že príde tvoj obľúbený "troll pick".
Naisto sa pri tomto systéme, znížia alebo aj minimalizujú hádky v štýle...
I go mid
No, i go mid.
Troll.
Double mid.
......
No a nazáver by som sa chcel trošku pochváliť
Je to síce len normal, ale aj tak
. Kúpil som si skin na Zeda, prvá hra po polroku, a zdá sa mi, že je lepší

Ak to tak bude, Riot skôr či neskôr proti tomu zavedie opatrenia.
Ak máš umiestnenie vyššie ako Bronz, myslím si, že nechytíš niekoho kto si vyexpil lvl 30, nato aby ti trollil tvoj ranked/normal game.
Chceš si zahrať?
Budeš sa musieť naučiť hrať aj supportov.
Lekolatik: Ked si picknem leblanc na mid alebo support ze on si sice napisal ze ide mid, ale ja som si uz pickol champa.
Ukážkový príklad, nečuduj sa, že ľudia trollia ked hrajú s tebov, napíše si niekto mid, nik proti tomu nič nemá, príde pickovanie, a v tom si už ty, veľkí ignorant pickneš mid, ved načo ten chudák písal mid, ktorý by to zahral možno lepšie, načo mu napísať a dohodnúť sa s ním, ved je to "Solo" hra, alebo skôr nie!? "Hádam sa nebudeš prispôsovať ty, ale bude musieť on, ved ty si nadradený..."... asi toto si z toho môžem vyvodiť, nečuduj sa, že príde tvoj obľúbený "troll pick".
Naisto sa pri tomto systéme, znížia alebo aj minimalizujú hádky v štýle...
I go mid
No, i go mid.
Troll.
Double mid.
......
No a nazáver by som sa chcel trošku pochváliť
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Za take screanshoty co si sem dal by som daval normalne perma ban na hojko ...
ale prosim ta netrep. ja mam u <> cely "call order", jedine ked niekto slusne napise stylom "can i go mid pls" tak vtedy sa s nim zacnem bavit.. ak niekto na 4. pozicii napise "adc" a zopakuje to este 3x a ja pickujem druhy, tak ho mam vysosne u riti a ani sa neobtazujem pisat, lebo takych dementov nenavidim. tii si praveze myslia ze su nadradeni ked si dovolia hentak callovat. PICK order je vzdy viac ako CALL order.. a hovorim call order je u mna len pri slusnych ludoch.BE11 napísal:Budu nás troliť na vymyslených účtoch.
-
lekoklatik
VIP
@BE11: ja som ten call order hovoril pri normal hrach, nie ranked Q. Ked si chcem zahrat, nehram ranked, idem si zahrat normal hru, blind Q a tam si kazdy vypisuje kam chce ist a az potm pickuje champa. Neviem kto vymyslel tento call order ale prva sezona tym netrpela.
Moj ranked som v Q ticho, ozvem sa len v pripade ked sa ma niekto nieco opyta, alebo ked idem hrat urcitu poziciu tak champov ktorych mozem hrat a hodili by sa do teamu. Moje spravanie v SoloQ moze byt niektorym z vas prikladom, ked citam kolko trollov stretavate
Normal hry hram uplne inak
Moj ranked som v Q ticho, ozvem sa len v pripade ked sa ma niekto nieco opyta, alebo ked idem hrat urcitu poziciu tak champov ktorych mozem hrat a hodili by sa do teamu. Moje spravanie v SoloQ moze byt niektorym z vas prikladom, ked citam kolko trollov stretavate
Normal hry hram uplne inak
Moj ranked je o tom ze sa spytam co pre mna ostalo a to hram
. som skromny v tomto. Nech hra kazdy co chce hrat. Ja viem aj tak hrat vsetko.
-
Hotwire
Addict
Ja nahodou poslednu dobu na podiv nestretavam trollov v pi*ku (neplati pri promo zapasoch, tie su jak zakliate). Proste hrame s kamosom duo Q, ja som vzdy last pick, tak len napisem ze pref mid top a skoro kazdy zapas sa mi jedna z tych lane aj ujde. Zda sa mi to alebo v poslednom case je proste viac ludi ochotnych hrat za supporta, resp prisposobit sa teamu? Ale pravdaze na prvom mieste by mal byt vzdy pick order, takze aj ja sa viem prisposobit.
ked mas vyssie MMR (vyhravas) tak nedostavas tak vela idiotov do timu.
call order - uz len ked niekto napise prefer mid, tak to uz berem inak ako ked napise len MID (tento to bere jak samozrejmost, a ked mu ten pick zoberes, tak sa zacne rozculovat ze on povedal ze je mid ... na toto presne mam nervy)
call order - uz len ked niekto napise prefer mid, tak to uz berem inak ako ked napise len MID (tento to bere jak samozrejmost, a ked mu ten pick zoberes, tak sa zacne rozculovat ze on povedal ze je mid ... na toto presne mam nervy)
-
Hotwire
Addict
no furt je to lepsie nez "mid or troll" a podobni potrati
takych mam u riti a po zacati zapasu idu hned do mute aa nech si robia co chcu.
a co taki co beru garena na mid? 
Dostal som sa do silver 1 a vyhral som 4 zapasy a za kazdy som vyhral 7 bodov. (neviem preco tak malo) Nasledne som prehral zapasy a klesol som na 0. Potom som vsak vyhral len 2 zapasy a dostal som +20 a + 14. Vobec nechapem tomu systemu ako to prideluje body. Vie mi to niekto objasnit? System je predsa automaticky nastaveny tak aby mi do ranked daval superov aj spoluhracov priblizne z rovnakej vrstvy.
no nie vzdy sa to podari...PsychoS napísal:Vie mi to niekto objasnit? System je predsa automaticky nastaveny tak aby mi do ranked daval superov aj spoluhracov priblizne z rovnakej vrstvy.
okrem toho mam dojem, ze to neberie do uvahy len "prehru a vyhru" ale pravdepodobne aj tvoj vykon v predoslych hrach