grafik - návrh trička

Grafika, webdesign, spracovanie videa a zvuku...
XGames
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

grafik - návrh trička

Príspevok od používateľa XGames »

Hľadám návrh na prednú stranu našich tričiek,
nemusí obsahovať logo vpredu to môže byť na zadnej strane, ale nie je to podmienka.

Téma by sa mala týkať herného priemyslu, poprípade priamo digitálnej distribúcie, avšak sme otvorený každému dobrému konceptu.
Návrhy prípadné otázky > SS alebo [email protected]

V prípade záujmu viem logá zaslať v krivkách.
Ak by bol záujem, vieme sa dohodnúť pri finálnom návrhu aj na odmene.
lekoklatik
VIP
VIP

Re: grafik - návrh trička

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Napad to nie je originalny, takymto designom sa hrbi cely internet.
Je to urobene na velmi rychlo, nahadzane len tak co som nasiel na xgames stranke a dalej som sa s tym nepiplal.
Je to navrh, ak sa paci takyto styl, tak to mozem trochu rozpracovat, urobit rozne varianty, na ktore mam uz teraz nejake napady v hlave.
Tak isto farebnost je uplne jednoducha ako vidis, vie sa s tym pracovat aby to bolo vyraznejsie, to co vyraznejsie ma byt.
Prílohy
xgames.jpg
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Typografiu mám rád, a musím povedať, že tento koncept sa mi zdá pre tričko viac ako dobrý. Len či nebude problém s najmenšími textami v prípade menej kvalitných tlačí.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

moze to vytlacit v jednom kuse ako nazehlovacku aj s pozadim, ale to mu zase popraska po prvom oprati
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Toto co som sem dal som robil na rychlo len ako nahlad.
Je to v slabych 72dpi, takze pre tlac nemyslitelne, pri schvalenom navrhu by to vsetko citatelne samozrejme bolo a nebolo by to len tak kadejako rozhadzane, ale urcite by som tomu dal nejaky ten krajsi "look".

Robil by som to digitalnou tlacou pravdepodobne, tak ako som robil tricka pre mna a mojich 5tich kamaratov - http://www.tricka.sk/
Tricko mam zatial len kratku dobu (zhruba 4-5 mesiacov myslim) a drzi to paradne :)
a vyzera to tak, ako na mojom navrhu.
970600_10200645965666005_306019003_n.jpg
S takymto typografickym navrhom sa da robit kadeco. Napriklad zvyraznit nazov oblubenej hry jednotliveho zakaznika.
Obrazok z nejakej hry mi pride prehnany, nakolko sa tie hry neustale menia a ja neviem co vsetko.
Keby chcel niekto tricko xgames GTA, tak to je uz o inom.
Ale pokial to ma byt skor "firemne" tricko, tak by som do nic konkretnejsieho asi nesiel (a samozrejme to musi nejak vyzerat).
Napísať odpoveď