Vernosť

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...

Koľko % mužov je verných?

10%
10
14%
30%
16
22%
60%
38
53%
90%
8
11%

Celkom hlasov: 72

Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Vernosť

Príspevok od používateľa Bushido »

No, zažil som pár prípadov, dokonca by som povedal, že u báb je to stále väčší fenomén, ale myslím, že sa to z ďaleka nerovná chlapom. Je to aj aj príčina tej feminizácie a rovnosti, o ktorej sa tu už roky hovorí. Myslím, že len veľmi malé % báb (1-5%) podvádza svojho chlapa ak ju v posteli ten jej uspokojí.
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Vernosť a nevera, je to v skutočnosti iba veľká lož?

http://www.savcenko.sk/vernost-a-nevera-velka-loz/

Dnes som narazil na jeden veľmi zaujímavý článok o nevere. Prinútil ma zamyslieť sa a pozrieť sa na celú vec z iného uhla pohľadu. Pravdupovediac sa s ním stotožňujem, autor v ňom krásne vystihol podstatu, prečo vôbec niečo ako partnerská nevera existuje, kto je za ňu zodpovedný a čo robiť, ak k nej príde. No nie je to len nezmyselné kecanie, ktoré sa už toľko krát opakovalo. Ostatne urobte si názor sami.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Docital som to tak do 2/3, dalej som to nezvladol. Tiez pekne extremisticky napisane - kazdu chvilu spominal to, ze pokial si vo vsetkom 100% nevyhovujete tak ste vlastne vazni v klietke a tym padom spavat s inymi je uplne v poriadku.
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Neskutočne egocentrický pohľad v danej problematike. V článku sa nenájde ani jedno slovko o zodpovednosti, tolerancii a porozumení si, pričom na týchto hodnotách by aspoň podľa mňa mal byť postavený vyspelý vzťah...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

objektivne ten clanok nie je zly, zoberte si napr starych slovanov, tiez take veci ako je vernost nebrali do uvahy a dokazali s tym prezit. takze to patrenie niekomu je vazne skor vecou moralky, tradicie, vychovy a podnetom z okolia ako ozajstnym citom. ale subjektivne sa to nepaci ani mne. ked niekoho milujem, tak chcem aby bol iba moj a radsej sa budem, ako to v clanku volaju, nazyvat nasilnik ako nechat partnerku nech si z casu na cas s niekym uzije.
L.A.M.E
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa L.A.M.E »

Na adresu Terpina hovori o niecom o com nema ani páru pride mi to ako nazor ,,tepleho radiatora,,
to ze niektore zeny maju potrebu platit im vsetko a kupovat veci tak to su len ,,nedospele čúzy,, ked dospeju a zacnu si zarabat peniaze len pre seba a nie dostavat vsetko od rodicov pochopia ze aj ten muz tie prachy musel zarobit pracou a neboli len tak lahko zarobene
to ze je niekto neverný uz to mal v genoch (moj nazor) takze je jedno ci to dievca potrebuje udrziavat sa od chalana alebo nie kto chce byt verní bude aj keby mal prilezitost na trojku.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

bindo011 napísal:Vernosť a nevera, je to v skutočnosti iba veľká lož?

http://www.savcenko.sk/vernost-a-nevera-velka-loz/

Dnes som narazil na jeden veľmi zaujímavý článok o nevere. Prinútil ma zamyslieť sa a pozrieť sa na celú vec z iného uhla pohľadu. Pravdupovediac sa s ním stotožňujem, autor v ňom krásne vystihol podstatu, prečo vôbec niečo ako partnerská nevera existuje, kto je za ňu zodpovedný a čo robiť, ak k nej príde. No nie je to len nezmyselné kecanie, ktoré sa už toľko krát opakovalo. Ostatne urobte si názor sami.

hehe... kazda minca ma dve strany. Ak niekoho obmedzuje fakt, ze od neho partner vyzaduje vernost, tak ineho moze obmedzovat fakt, ze ten druhy vernost predstiera :) Cely clanok je postaveny na uhle pohladu jednej strany, ze ak zena chlapovi alebo chlap zene nedava to, co potrebuje, tak pojde hladat inde... Je to v genoch, ked niekomu nerobi problem podvadzat, tak moze zit aj s najuzasnejsim clovekom na svete, ajtak mu nebude verny. Sex je sice biologickou potrebou, ale nie zavislost, na ktorej by sme mali stavat, alebo rucat vztahy.
Napísať odpoveď