Predstavme si situaciu

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
bucuresti
Light Star
Light Star

Re: Predstavme si situaciu

Príspevok od používateľa bucuresti »

TomyHot - Presne tak,
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

Predstavte si situaciu, ze ten chlap pred 5min prasil inu v kancli, alebo ze za 30min mal prasit svoju priatelku ci zenu... a do toho sa s vami zacne vykecavat nejaka cuza na vratnici :lol:

Dievcina neodbytna, chlap si isiel po svojom... Vyvodzovat zavery ze je niekto debilko z 3 viet, na ktore dotycny odpovedal diky, nie, ahoj, to uz chce hodnu davku testosteronu, ktoru odporucam co najskor odburat napr. pri ukazkovom vykecavani sa s neznamou babou :roll:
nanana
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa nanana »

Presne, neosudzujte ho hned, ze je debilko. Zalezi od situacie, v ktorej sa nachadzal. Co ked mal len zly den alebo sa mu stalo nieco, kvoli comu nemal naladu sa vykecavat? Zato je hned mumak a debil ? Ja tiez mavam dni, kedy sa mi ozaj ze nechce bavit s nikym, nie to este s cudzim clovekom.
beardie
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa beardie »

lenze autor seba za debilka povazuje, takze velmi nie je co riesit
Son-Goku napísal:celkom fail od debilka nie?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

audiotrack napísal:no, aj ten "muž" bolo zle pochopené :) Nemyslel som to ako pohlavie, ale ako dospelého vyzretého jedineca. Keby bol zakladateľ témy ženského pohlavia a tá konverzácia bola s mužom, zase napíšem že zo seba spravila debilku a nie ženu.
Aj dospely a vyzrety jedinec moze byt viac introvert prip. mat blbu naladu (resp. nemat naladu na nezaveznu konverzaciu). Len kvoli tomu nemusi byt hned debilko alebo mumak. Neviem ako ty, ale ja nie som stroj a predpokladam, ze ludia okolo mna tiez nie.
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Son-Goku napísal:predstavme si situaciu
>idete domov,odpisuje sa z dochadzky
>random dievcina vidi ze odchadzate tak podrzi dvere
>ze reku diki
>privolany vytah,dievcina zahlasi ze no pojde najprv hore ak sa nastupi
>ziadna odpoved
>nastupi sa,dievcina sa s usmevom pyta ci idete hore
>odpovedate nie a cumite na ciselnik nad dverami
>pri vystupe sa prejde par metrov k automat tocitym dveram,kde ju zo slusnosti nechate prvu vstupit
>zahlasi s usmevom na tvari ze teraz budes musiet cakat kvoli nej,a vy na to nic
>vyjdete z tych dveri ona sa ku vam otoci s usmevom na tvari a pozdradi tak ahoj
>zdvihnete ruku opetujete usmev a zahlasite ahoj
celkom fail od debilka nie?
Nuz ak sa ti pacila tak si mal urcite reagovat trocha akcnejsie, a teraz si mozes buchat hlavu. Ale ak sa ti nepacila (ale ty jej asi ano podla toho co si napisal) tak sa nic nedeje, nikto ti nekaze vykecavat sa s random ludmi. Slusnost kaze odpovedat, a to si podla toho dialogu splnil, takze neni problem.
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Ako tom napisal ... Proste preco moze byt viacero moznosti .... Introvert ... nezaujem o povrchnu debatu ... zla nalada .. alebo urcita kombinacia vsetkeho ...
Stalo sa mi to par krat ked som odchadzal z roboty a po 4 hodinach nepretrziteho kodovania a analyzovania dat a pri vytahoch kolegina takto mala poznamky a usmievala sa a vtipkovala ja iba ehm ? nechapajuc som hladel ... podla mna normalka .... Bad days do happen ;)
Napísať odpoveď