Famine napísal:Myslim ze novy album Trivium predci niekolko nasobne bfmv aj spolu s tými starými vykopavkami
specialne kvoli tebe som si vypocul teraz ich novy (2011?) album a opat jedina pesnicka, ktora nejako oslovila a aj som si ju nejako zapamatal bola In Waves
taki Architects alebo Parkway Drive ich prestia v kazdom ohlade
No už len Parkway Drive preštia Trivium Keď PD zložia také silné albumy ako Ascendancy a najmä Shogun a taktiež dosiahnu ich kompozičnej a inštrumentálnej úrovne, tak potom sa môžeme o niečom baviť. Ja mám síce PD celkom rád, ale Trivium je omnoho omnoho vyššie. Ani som nevedel že tu majú mať koncert, určite to bude riadna šupa. Na nový album sa "mrte" teším!
Ppci bol trivium som mal zadarmo lístok od jednej holky ktora mi dala lístok jej frajera ktory sa tam kdesi ožieral aj som mu ju pekne spracoval butter som nepoznal ale pačili sa mi a trivium davali jednu pecku za druhou a hrali dost dlho skoda ze som nestihol ziskat podpis
8. 9. 10. august v Snine na Rock pod kameňom - Avantasia, Stratovarius, Helloween, Elvenking ... perfektné kapely, super festival, nezabudnuteľný zážitok
Grond, skus Insomnium ked chces nieco smutne melodic death metalove
a co sa tyka doomu tak mozes skusit slovensku kapelu Samsara, hraju taky smutny funeral doom death metal, ja doom nepocuvam ale tato kapelka ma chytila, skus http://bandzone.cz/samsara
Nerád sa vnucujem, ale cca od začiatku roka hrávame s kamarátmi po pár rozpadnutých kapelách a po dlhšej dobe sme sa konečne dokopali k nahratiu prvého dema (DIY) Tu je zatial ochutnávka prvej pesničky, nemá ešte nahraté vokály a ani basu, takže je to zatial také demo dema, no aj to už bude v najbližších dňoch (hádam) Ak sa vám chce tak si to vypočujte a povedzte svoj názor, budeme len a len radi, thx