Grim - ano, pravdu ma, mam rovnake skusenosti...akurat jeho prejav ma uroven sedlaka s vidlamiGrim napísal:wladas - ale má pravdu, aj keď len opakuje to, čo sa tu už dávno spomínalo
Dokazovanie na inspektorate
Re: Dokazovanie na inspektorate
Mimo toho ze ma tento rok 4x namerali, co vyzeralo asi tak ze sme sa vzdy slusne dohodli, lebo priestupky ak pacham tak vedome a s tym ze ratam z moznou sankciou za moje konanie. Ale mne osobne sa uz 2x stalo, ze sa ma snazil fizel (obvykle taky z tych niemandov) pokutovat 1. pripad: za nieco co sa neda dat pokuta a 2.: za nieco co som neurobil.heker napísal:Preco mam pocit, ze problem s policajtami tu ma najma Hegy? Jazdim vela, podla mna viac ako Hegy, ale pocitajti ma za posledny rok zastavili asi raz. A to jazdim vela po meste, mimo mesta a aj dialnice. Asi je dovod preco posobis ako magnet na policajtov, co?
V oboch pripadoch po poukazani na to ze je je*nuty (samozrejme slusne ale vystizne) sa zacali oba pripady chovat akoby prave pozdvihli Thorove kladivo a zacali sa vyhrazat (obdobne ako vo vyzsie spomenutom prispevku) ze mi zoberu aj neviem co, samozrejme bez akehokolvel naroku a neefektivny psychicky natlak vo forme 2 zly policajti samozrejme nemohol chybat.
Tak co s takymi tajtrlikmi, to ma byt autorita? To je premnozeny vysmech spolocnosti, preto mi vadia uz z principu.
PS: ma napadlo ze jedno z tych "namerani" sa dialo o 11:20 v Nedelu na dialnici pred tunelom na spomalovaci na 80kmh kde som na prazdnej dialnici ubral, podradil, set-ol tempomat na 80 a pred tunelom ma odstavili ze v urovni 80tky som siel este 93 a teda chcu 60€ ... mimo to ze ano, legislativne je vsetko "OK" (preto som sa ani nehadal) tak moralne mi ta scenka prisla tragikomicky vtipna... skutkova podstata priestupku huh?
Co mna dokaze najviac nastvat je umyselne znizenie rychlosti za ucelom merania a vyberania pokut - vid teraz v nedelu som cestoval do LM a tunel borik (obvykle 100km/h) znizenie na 60km/h a za tunelom uz odstavene auto... Pri ceste spat uz samozrejme povolena 100km/h.. To iste sa deje aj na D1 medzi KE/PO... Neviem, ale kazdy rozumny clovek si spravi svoj nazor a buzeracii nasim pomahajucim a chraniacim zborom...