Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
lukas9206
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Tu baterku, ram-ku, foťak beriem, no. Prehovoril si ma. Ale s tou vode odolnosťou, no neviem. Kvôli tomu by som si mobil isto nevyberal. V bazéne som sa síce nikdy nefotil, no keď idem do bazéna tak si beriem len plavky a do ruky pivo :D
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Napríklad pri hrách od gameloftu a iných výrobcoch sú pri tegre chyby, grafika nie je na takej úrovni ako na sg3 alebo na iných zariadeniach ktoré neobsahujú tegru. Ale to nie je spôsobené tým že tegra 3 je nevýkonná, ale optimalizáciou.
lukas9206
Addict
Addict

To isté môžem povedať o hrách optimalizovaných na Tegru. Kde hry vyzerajú lepšie na One X-ku ako na SGS3.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

jasne, ze Z-tko je jasna volba medzi nimi.."pri hrach od Gameloftu". Hral som ich dost a nikde som nepocitil, ze by neboli dobre optimalizovane. dokonca pri niektorych sa mi zdalo, ze idu plynulejsie ako na SGS3
CheZteR
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa CheZteR »

lukas9206 napísal:keď idem do bazéna tak si beriem len plavky a do ruky pivo :D
no však a mobil daš do vrecka :D
ale nie no...kupovat kvoli tomu asi fakt nie, ale ak to mas tak preco nie?
to Z vo vybere je tam aj tak ako past na oko, je evidentne drahsia, nechapem preco si ju tam dal..za tu cenu, potom mi tam chyba par modelov vo vybere ako iP4S, SGS S4 miesto S3, kde je htc one
rok a pol stare modely a bachneš tam XZ

/ jaj 4s sory, ale aj tak sa nic nemeni, ak si ochotny dat 400e ci kolko stoji XZ, tak ich daj, ak chces usetrit cca 100e, tak usetri a vezmi nieco ine, chybu nespravis ani s one x, ani s sgs3 ani s nexusom, vsetko su to vlajkove lode svojho obdobia
simonv
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa simonv »

iPhone 4s som tam dal a este som teraz aj pisal ze ak oto ej s iPhonom ked si das predchadzajucu stranku
lukas9206
Addict
Addict

CheZteR napísal:no však a mobil daš do vrecka :D
To aby som si kvôli mobilu kupoval plavky z vreckom :D
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

a xperia Z sa ani nezmesti do vrecka :-P
CheZteR
Redeemer
Redeemer

zmesti, len si nebudes vediet cupnut :D
lukas9206
Addict
Addict

Vyplaví vodu z bazéna :D

//autoeditácia príspevku (17 Okt 2013, 20:58)
Inak, máte niekto skúsenosti z nejakým Xiaomi?
simonv
Light Expert
Light Expert

Takze uzavrel som to na tieto kusky - Xperia Z / Nexus 4 neviem ci ten alebo pockat na 5 ale podla mna to bude na slovensku predrazene a potom este Galaxy S3 a este by som chcel vediet vas nazor na iPhone 4S oproti ostatnym co som pisal dakujem
mulatt
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mulatt »

neviem co beres ale je* nato. napises, ze si to uzavrel a zas vypises tie iste modely. cital si vobec ti ludia pisali posledne dve strany? skoda radit aj tak kupis iphone
simonv
Light Expert
Light Expert

Nechcem sa hadat.. pytal som sa taktiez na iphone 4s ako je v porovnani s ostatnymi zariadeniami a ziadny feedback ..niesom taka ovca aby som si kupil mobil za 700€ len preto ze teraz vysiel a chcem byt "in" ..preto som sa chcel poradit tu a predpokladam ze ludia co odpovedaju maju viac skusenosti s mobilmi ako ja. Jednoducho som chcel len vediet nazory na jednotlive mobily. Tym ze som napisal ze som to uzavrel som myslel na konkretne mobily t.j vyberam s tych troch. A napisal som ich sem preto ze ten mobil nekupujem na tyzden aby som si potom mohol kupit hned druhy tak to poriadne zvazujem a beriem vsetky rady.

Btw ja som sa pytal normalne a slusne nechapem preco ten hate a poznamky typu co beriem.
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

Ved ti uz napisali, ze iPhone je uplne posledna volba..
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

Ztko som skoro zobral aj ja ... no toto ma odradilo - http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2304680
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2394843

proste na vsetkych Ztkach sa po par mesiacoch odlepi zadne sklo = RMA ... to by bolo ok, keby to fixli permanentne ale oni len vymenia to lepidlo a po par mesiacoch ta RMA caka znova... A len cakat kedy pojde tel. na RMA je fakt zly pocit + telefon pomaly viac casu na reklamacii ako v tvojich rukach.. Tiez som XZ zvazoval, sice je to vacsi telefon, a neda sa ovladat jednou rukou, no pacil sa mi, a aj mi vcelku sadol... chcel som kupit cez bazar, stretol som sa s tromi ludmi a na kazdom sa to uz trosku odliepalo, a to boli 2 - 3 mesacne telefony...

Nexus 4 - ten bol dalsi v poradi... Avsak po precitani par tem a skusenosti z dlhodobejsieho pouzivania tiez nebol vhodny (chcel som aj na hry nieco) kedže vraj velmi throttluje lebo ma nastavenu tu hranicnu teplotu velmi nizko + zadne sklo niekedy samovolne praskne ( par pripadov ze prisli z vonku dnu a prasklo a pod )

Dalsi na rade bol SGS 3 - tiez ma vcelku važny problem so SDS. To sice v akutalizacii fixli, ale tiez po skusenostiach z dlhodobejsieho pouzivania nebol vhodny, nakolko vcelku dost ten touchwiz laguje, a v neposledom rade v 90% pripadov spadnutia na zem ( nie z vysky, ale cca pol metra) praskne displej kedze je jemne vystupený.

takže som sa na ieto vykaslal a kupil iny (s ktorym som tiez velmi spokojny a nemá nejaké výraznejšie chyby.)
CheZteR
Redeemer
Redeemer

ale prosim ta na kazdom telefone sa takto daju najst chyby ked ich vyslovene hladas... niektore one X-ka su neskutocne velky zruti baterie v spustenych aplikaciach, sgs 4 zase "pučia" baterky a stracaju kapacitu po 6 mesiacoch a tiez to riesia vymenou, ascend p6 zase odlamuje sluchatka vdaka debilne umiestnenemu 3,5mm jacku, iphone 5s ma bsod (its a feature), na lumiach nesli sd karty...atd atd
mmm273
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa mmm273 »

no hej, ale ja teda nebudem kupovat telefon ked viem ze je proste chybny... to co si vymenoval ty su ale chyby par kusov, resp. varky, zatial co mnou menovane (hlavne Ztko) su chyby vsetkych...
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

mmm273 napísal:no hej, ale ja teda nebudem kupovat telefon ked viem ze je proste chybny... to co si vymenoval ty su ale chyby par kusov, resp. varky, zatial co mnou menovane (hlavne Ztko) su chyby vsetkych...
s3jku som mal vyse roka ,sds sa prejavil neskutocnym poctom restartou ,v dalsom fw sa to fixlo ,teraz mam nexus 4 ,hry idu uplne v pohode ,urcite lepsie ako na ztku kedze nemusi vga prepocitavat fullhd rozlisenie ,jedine obmedzenie pre niekoho moze byt pamat 16gb ,no mam v nom cca 3 1,5gb hry ktore aj tak nehram casto ak vobec niekedy vaznejsie s vynimkou asphalt 8 a cca 2gb hudby na cestu do prace pricom mi ostava dost gb na ine data .

takto hladat chyby mozes naozaj na kazdom modely ,uplne bezporuchovy telefon proste nieje pri takom pocte kusov vo svete ,
Supersonic
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Supersonic »

Keby niekoho zaujimalo ako je natom ONE X vs Nexus 4 v grafickom vykone
http://gfxbench.com/compare.jsp?D1=HTC+ ... s+4&cols=2

Tegra 3 má už to najlepšie za sebou,pri kupe noveho mobilu v tejto cenovej kategorii by som uz bral jedine niečo s Adrenom 320 :wink:
vald
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa vald »

Ak by niekoho zaujímal môj typ na nový mobil a netrvá na Androide, tak môžem s kludným svedomím doporučiť Nokiu 820 s Windows Mobil 8. Mám ho síce len týždeň, ale som s ním vysoko spokojný. Navyše výkonovo na tom tiež nie je najhoršie a z hier/aplikácií sa dá vybrať mnoho kvalitných. (sám som bol milo prekvapený).
Ak by boli nejaké otázky ohľadom tohoto mobilu neni problém, kľudne sa pýtajte.
Napísať odpoveď