prerobenie LPG

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
CHoBoT
Star
Star

prerobenie LPG

Príspevok od používateľa CHoBoT »

zdravim. neviete ci sa da prerobit tankovanie lpgcka z naraznika do toho otvoru kde sa tankuje normal benzin? ide to feldu mam problem zo zapisom do technicaku a o 2dni konci stkacka tak to musim poriesit
Frikso
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: prerobenie LPG

Príspevok od používateľa Frikso »

Riadnou TK tym neprejdes ani ked to budes mat pod vieckom. Jediny sposob, ako nou prejst je poznat technika ochotneho to prehliadnut. V takom pripade je uplne jedno, kde to viecko mas.
Prerobit sa to samozrejme da, pokial mas pod tym vieckom aspon 2cm volneho priestoru, kde sa to navrta a prehodi sa hadica. Ak to chces velmi riesit, skoc s tym za nejakym plynarom.
CHoBoT
Star
Star

no tak ta felda oficko neprejde len ked uz bude stk a ek nova tym padom musim zamaskovat plyn tym ze to dam prerobit. nech ma neotravuju policajti ktory mi nezapisali plyn aj ked vsetko je ako ma byt len preto ze oni si mysleli ze to je sfalsovane
tak zajtra asi vybehnem niekam informovat
Frikso
Darca
Darca

Tomu nerozumiem. Policajt na DI sa moze rozhodnut nezapisat, lebo si mysli, ze je to falsovane? WTF? :shock:
CHoBoT
Star
Star

jj presne tak to bolo.. bola tam policajtka povedala ze to je pravdepodobne sfalsovane ona to nezapise a ze treba ist na miestny urad kde to bolo montovane a tam si vypytat nejake papiere. dost som domu nechapal ale nedalo sa ani snou dohodnut ze ona nema cas si take veci overovat. a tym to haslo.
Frikso
Darca
Darca

Tak to ma pravdu, najprv s tym musis ist na obvodny urad dopravy, tam ti to zapisu do velkeho OEV a potom pojdes k zandarom, kde si poziadas o vydanie noveho maleho TP.
Napísať odpoveď