Zdravím,
mám doma dvojo nástenných hodín a potreboval by som z hodín 1 dať pozadie do hodín 2 (viem že u oboch hodín je to pozadie len papier), najlepšie aj ručičky z hodín 1 do hodín 2 (sekundovú ale nemajú, tú by som nechal pôvodnú z hodín 2).
Hodiny 1 sú obyčajné klasické Quartzky, hodiny 2 sú ale rádiom kontrolované. preto potrebujem vedieť, či by šlo nejako vymeniť to pozadie doma, alebo to musím zaniesť hodinárovi. Lebo viem, že klasické môžem nastaviť ako chcem a pôjdu dobre (aj keď zle vrátim ručičky) no pri rádiom ovládaných to tak ľahké nebude.
Pýtam sa hlavne preto, aby som nešiel ako pako do mesta za hodinárom s dvoma hodinami a on mi povedal že to nejde, lebo druhé sú ovládané rádiom.
Vďaka.
Po obede pridám fotky oboch hodín.
Nástenné hodinvy - výmena pozadia
Re: Nástenné hodinvy - výmena pozadia
Určite to bude závisieť od hodín.. z akých častí sa skladajú, ako sa rozoberajú, či sú rozmerovo identické a tak... samotný strojček na to vplyv nebude mať. Skús to doma rozobrať, ak si s tým nebudeš vedieť rady, zanes to k hodinárovi..

-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Nástenné hodinvy - výmena pozadia
Mne ide o to, že aby som mohol dať dole pozadie, musím dať dole ručičky, čoho sa trochu pri rádiom ovládaných hodinách bojím.