MP3 prehrávač
MP3 prehrávač
Ahojte, potreboval by som poradiť s mp3 prehrávačom. Vlastním tento prehrávač od Sony http://mp3-prehravace.heureka.sk/sony-n ... e/#section som z ním celkom spokojný, ale vadí mi už malá pamäť a chcel by som po zvukovej stránke ešte niečo lepšie. Rozmýšľal som nad ipodom nano 7 generácia (pri ňom mi vadí iTunes a dotykový displej), ale teraz som objavil niečo lepšie od Sony model NWZ-E585 http://mp3-prehravace.heureka.sk/sony-nwz-e585/. Má niekto skúsenosti z týmto prehrávačom. Má aj veľmi kvalitné slúchatka. Alebo poraďte ešte niečo lepšie v cenovej relácií 120 až 130 eúr.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: MP3 prehrávač
Otazka je či maš aj nejake lepšie sluchadla aby aj nejaky rozdiel vo zvuku mal zmysel.
Skôr by som ti odporučil isť cestou čo najmenšej investicie do playera a zvyšok vraziť do sluchadiel. To bude mať väčši zmysel. Takže Sansa Clip plus alebo Clip Zip a zvyšok sluchadla. Ten Clip patri medzi najlepšie hrajuce bežne prehravače.
Za predpokladu že poriadne sluchadla maš, tak za tu cenu Colorfly C3 (100 dolarov z ebay). Z u nas dostupnych nejaky Cowon. Je zvukovo podstatne lepši ako ipody, Clip či Cowony. Alebo dosporiť na highend Fiio X3.
Skôr by som ti odporučil isť cestou čo najmenšej investicie do playera a zvyšok vraziť do sluchadiel. To bude mať väčši zmysel. Takže Sansa Clip plus alebo Clip Zip a zvyšok sluchadla. Ten Clip patri medzi najlepšie hrajuce bežne prehravače.
Za predpokladu že poriadne sluchadla maš, tak za tu cenu Colorfly C3 (100 dolarov z ebay). Z u nas dostupnych nejaky Cowon. Je zvukovo podstatne lepši ako ipody, Clip či Cowony. Alebo dosporiť na highend Fiio X3.
Tak momentálne používam a-jays one....ale v tom zariadení od Sony nie sú dobre sluchadla? Ja si myslím, že tie sluchatka sú dosť kvalitné redukujú šum. Ta Sansa clip no neviem veľmi sa mi do nej nechce ísť pôsobí dosť lacno aj tak co pozerám rebríčky najlepších prehrávačov tak Sony prehrávače sú na lepších umiesteniach ako Sansa. Mp3 co chcem kúpiť chcem na dlhšiu dobu nie na rok.
-
Ryan Giggs
VIP
To si čital nejake divne rebričky, Clip hra lepšie ako prehravače od Sony, Cowony, ipody tak isto. Clip vyzera lacno, to je pravda. Niečo ale vydrži. Netušim prečo by mal vydržať rok. Je to veľmi obľubeny a veľmi rozšireny prehravač a nejake masove sťažnosti na poruchovosť sa nevyskytuju.
Tie pribalene sluchadla v ramci pribalenych dobre su, ale a-jays su predsa len ďalej. Takže to nie je rozumny argument, ktory by o tom mal rozhodovať. Nepolepšiš si nimi. A to nehovorim o tom, že pri kupe Clipu ti ostane ešte dosť peňazi na super sluchadla a tym padom ten zvuk bude podstatne ďalej ako Sony+pribalene či Sony+a-jays.
Tie pribalene sluchadla v ramci pribalenych dobre su, ale a-jays su predsa len ďalej. Takže to nie je rozumny argument, ktory by o tom mal rozhodovať. Nepolepšiš si nimi. A to nehovorim o tom, že pri kupe Clipu ti ostane ešte dosť peňazi na super sluchadla a tym padom ten zvuk bude podstatne ďalej ako Sony+pribalene či Sony+a-jays.
No keby som kúpil ten Sony a po čase nejake lepšie sluchatka napr. Klipsch s4 alebo iné tak vyrovna sa to Sanse? A ešte chcem sa spytať či ten Sony je zvukovo lepší ako ten čo mám (v prvom príspevku sú názvy).
-
Ryan Giggs
VIP
Ten starši by zrejme mal byť zvukovo o niečo lepši.
To vážne?...z aký predpokladov vychádzaš? Ten starší je už o 7 rokov starší, žeby Japonci robili ešte horšie mp3 prehravače ako pred siedmimi rokmi?
-
Ryan Giggs
VIP
Najdes to v recenziach a forach na specializovanych serveroch. Aktualne Sony su zvukovo priemerne. Aspon teda tie predavane v Europe. Posledny Sony s dobrym zvukom bol X1000. Proste ked chces zvuk, toto nie je spravna cesta.
Len tak pre zaujímavosť sa chcem opýtať. Mám Fostex TH-7 (ktoré si mi poradil ty Ryan
). Používam ich na Htc One x-ku a na notebooku. Otázka znie, či by som kúpou nejakého prehrávača z tvojich hore uvedených, pocítil nejaké výraznejšie zlepšenie zvuku. Alebo pri prípadnom upgrade mi bude stačiť kúpiť len lepšie slúchadla.
-
Ryan Giggs
VIP
Podľa toho ktory z tych vyššie uvedenych. S X3 si polepšiš vyrazne.
Po precitani par tem tu som kupil mame sansu clip zip, aby mohla pocuvat hudbu v praci a aby mala normalny prehravac, nie cinske smejdy.. No ked dosiel domov a otestoval som ho, tak som ho uz nepustil z ruk a musim mame kupit dalsi, ten zvuk je fakt skvely, sony a podobne blbosti sa mozu strcit, ten prahravac sice nevyzera draho, ale zvuk ma fakt neskutocny.. zaujimave je na tom, ze tie zakladne spunty k tomu dodavane hraju skvele, jedny z najlepsich.. Ked mi po par rokoch odide tento, urcite don podiem znova.. fakt to stoji za to

Spomínate tu Sandisk Sansa Clip ... je ale viacej modelov. To, čo vravíte, že má dobrý zvuk je úplne ten základný model s tým prťavým displejom ?
Ak si zoberiem ale tento model(asi novší + väčší displej), Sandisk Sansa Fuze Plus bude tiež taká dobrá ? Viem si ju kúpiť za 28€ - funglovku.
Ak si zoberiem ale tento model(asi novší + väčší displej), Sandisk Sansa Fuze Plus bude tiež taká dobrá ? Viem si ju kúpiť za 28€ - funglovku.
-
Ryan Giggs
VIP
Fuze nie je novši. Clip a Fuze existuju rovnako dlho, a su to rozdielne modely. Clip je lepši ako Fuze, jedina vyhoda Fuze je dlhšia vydrž baterie. Za 28 eur je to ale dobra kupa.
aky typ mp3 by ste doporucili, tak do 50€? dik
-
Ryan Giggs
VIP
Lubenečko napísal:Sandisk Sansa Clip ...
Musím napísať, že na radu ryana tu na fóre, som si sansu clip plus kúpil nejaké 2-3 roky dozadu, a keby som si ju v lete nezabudol na dovolenke na hotelovej izbe(:-/), tak by fungovala dodnes bez problémov, ľahučká, dobrá výdrž, a s lepšími slúchadlami dokonalé hudobné vyžitie
Môžem len odporučiť.
Môžem len odporučiť.