Let's playe
Re: Let's playe
No ja som napr. pozeral lets play na Civilizacion V ale to bolo, aby som sa zdokonalil v hre. Chlapík hral na najvyššej obťiažnosti a každý svoj ťah vysvetľoval a zdôvodňoval, takže som odtiaľ pochytil mnoho vecí, ktoré teraz využívam pri hre.
niekedy nemas peniaze na danu hru/konzolu a tak si chces pozriet normalny pribeh. Na YT skus SSoHPKC, ten robi take normalnejsie LP co viem. Ja to osobne tiez nesledujem, len obcas mrknem na nejaku zaujimavu hru.M142 napísal:najprv som si myslel, ze tomu len nechapem, ale po precitani clanku v jednom casopise som prisiel na to, ze nie som sam. co je pre boha zabavne pozerat na niekoho ako hra hru a do toho vsetko komentuje jak male decko? resp pozna niekto aj nejaky inteligentnejsi lets play? lebo pocuvat napr tie ultra trapne pewdieho veci sa fakt nedaju..
No lebo to je lets playMuffi napísal:No ja som napr. pozeral lets play na Civilizacion V ale to bolo, aby som sa zdokonalil v hre. Chlapík hral na najvyššej obťiažnosti a každý svoj ťah vysvetľoval a zdôvodňoval, takže som odtiaľ pochytil mnoho vecí, ktoré teraz využívam pri hre.
no ako pokracujes? uz ta to omrzelo?
Ok, skúsim sem ešte raz dať moje video. Nie je informatívne, nenájdete v ňom zmysel života, humor je na úrovni 14 ročného týpka (.. to bude asi tým, že mám 14 rokov). Je to zostrih vtipných momentov z BETAfieldu 4. Nesnažím sa hrať na Pewdieho, LevelCapa a na kohokoľvek zo zahraničia, nechcem byť "slávny", nechcem si zarábať milióny, len aby bolo jasné
nie som ten typ, čo natočí Minecraft video so zemiakom a čaká, že ho budú všetci uznávať. Viem, že sa vám to video asi nebude páčiť, ale dajte si taký challenge a skúste si ho pozrieť celé. Potom poprípade napíšte, čo som spravil na hovno, že je to video zlé. Na YouTube nemôžem čakať normálny feedback, tak ho žiadam od vás.
link -
.. kebyže vám to príde až moc neseriózne, tak vás prekvapím, že mám pár serióznejších videí:
link -
.. kebyže vám to príde až moc neseriózne, tak vás prekvapím, že mám pár serióznejších videí:
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Boze kolko letsplayov od deti este vznikne?
Dík za super feedback
je niečo zlé na tom, že som dieťa ? aha... zabudol som, že mám nahrávať Minecraft.. inak aj GoGo je ešte dieťa
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Všetci letsplayeri az na zopar vynimiek su deti. A na tie vynimky sa pozeraju deti 
well.. to je jednoducho YouTube.. len je rozdiel DIEŤA a DIEŤA.. každopádne ťa chápem, ty jseš už velkej kluk, takže sa radšej pozrieš na voľby na STV-čke 
Mne osobne sa nepaci pristup k tomu, napr. som si vsimol ze casto pouzivas slovo sracky, co ma az vytaca do nepricetnosti, a mas nejaky divny accent, ktory mi prisiel az vadivy.
Jo, fakt díky, toto mi pomohlo. Tiež som si to všimol keď som si to video spätne pozeral a mňa samého to vytáčalo, tak viem, čo mám aspoň zlepšiť. Ten accent je Trnavský 
za seba musim povedat ze som videl aj horsie 
Súhlasím s Chezterom, mňa tie videá veľmi nenadchli (to bude tým že ledva hrám hry), ale ani ničím neurazili. Také neutrálne a myslím si, že kvalitatívne je to lepšie ako priemer slovenských "let's playerov".
Určite je to lahky nadpriemer, uz len kvoli kvalite zvuku a samotneho videa, nahravaj dalej, humor aj akcent si časom určite zlepšíš.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 21:59)
Toto som kamarátovi zosekal a príjmam každú kritiku v rámci strihania a kvality videa. Samotný skill je taký nič moc, ale nemal som od neho viac materiálu.
//autoeditácia príspevku (29 Dec 2013, 21:59)
Toto som kamarátovi zosekal a príjmam každú kritiku v rámci strihania a kvality videa. Samotný skill je taký nič moc, ale nemal som od neho viac materiálu.
Dal by si prosim ta link na to video ?Muffi napísal:No ja som napr. pozeral lets play na Civilizacion V ale to bolo, aby som sa zdokonalil v hre. Chlapík hral na najvyššej obťiažnosti a každý svoj ťah vysvetľoval a zdôvodňoval, takže som odtiaľ pochytil mnoho vecí, ktoré teraz využívam pri hre.
Tak trebárs tento:
Hrá tam za Indiu a nájdeš tam komplet hru od štartu až po koniec po častiach.
Hrá tam za Indiu a nájdeš tam komplet hru od štartu až po koniec po častiach.
-
youtubeman
Novice
Dobrý večer prajem tu je môj youtube kanál
http://www.youtube.com/channel/UChl9_oH ... NeA/videos ak chcete pozrite mám tam aj gameplay videa
Neviem či to je hrou alebo lets plajerom, no pobavilo 
https://www.youtube.com/channel/UCj1Uxb ... ZSTYA/feed
Ak niekoho zaujíma fifa a podobné vecičky:)
Sub len poteší a posunie tvorbu dalej
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2014, 16:43)
môže byť :DDDD
Slovan v hre
Ak niekoho zaujíma fifa a podobné vecičky:)
Sub len poteší a posunie tvorbu dalej
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2014, 16:43)
môže byť :DDDD
Slovan v hre