Problém s RAM

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Romeo2006
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Problém s RAM

Príspevok od používateľa Romeo2006 »

Čaute,

Neviem, či je na vine RAM ( Corsair 8GB DDR3 1600MHz CL10 Vengeance ), alebo v základna doska ( ASUS F1A75-V PRO ), ale pamät mám využitý po cca hodiny práce na PC na 98%.
Niekedy mi vyhodí aj nejaké hlásenie, že málo pamäti, zatiaľ sa mi nepodarilo odsotiť.
Skúšal som RAM prehodiť do všetkých troch možností, no po pár dní začne robiť to iste.

Všetko mám záruke, len neviem, čo by som mal reklamovať. Skúšal som už aj nejaký test na RAM, a podla programu je všetko poriadku. Žial nemám možnosť vyskúšať inu RAM, nemá nikto DDR3 z mojich známych.

Vopred dík za pomoc a rady.
Prílohy
Bez názvu.jpg
Bez názvu.jpg (23.98 KiB) 760 zobrazení
brm
Darca
Darca

Re: Problém s RAM

Príspevok od používateľa brm »

To nebude hw chyba, ale skôr softwarová chyba (vírus, chyba v nejakom programe, chyba vo windowse). Spusti správcu úloh (Ctrl+Shift+Esc) a tam pozri kartu procesy, v nej si zoraď všetky procesy podľa využitia pamäte.... a pozeraj, ktorý proces má najväčšiu spotrebu pamäte.
Romeo2006
Expert
Expert

Ani som nedopísal príspevok a už mi vyhodil spomínané hlásenie.
Keď som mal WIN 8 aj v tedy mi to robil, teraz mám 7- ku a robí tiež.
Vírus by som vylučil, kedže raz týždenne dám prejsť PC zo SpyHunter a čo nájde, to aj hned mažema a robil mi to hned aj po naformátovaní.
Prílohy
IMG_20131019_092556.jpg
Bez názvud.jpg
brm
Darca
Darca

No neviem, či spyhunter4 je nejaký super program.. a zaujímavé je, že práve tento program je v tej tvojej hláške. Ja osobne by som ho odinštaloval a radšej si dal jeden normálny antivirák. Skús kliknúť na Zobraziť procesy všetkých používateľov vľavo dole..
hrban
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

takže ešte raz sprav screen zo správcu procesov keď je pamať plná a hlavne keď budeš robiť screen nezabudni vľavo dole kliknúť zobraziť procesy všetkých užívateľov, potom daj zoradiť podľa pamäte a urob screen nech vidno čo tú pamať zahlcuje
btw máš ten spyhunter reálne aktivovaný ? (zaplatený) 95% crackov na antivírusy sú chybné, zavírené a spôsobujú viac škody ako osohu ...(viď tvoj problém, crack ti ťahá háveď do PC a ešte k tomu zahlcuje RAM, ale to je zatiaľ iba domniekna :wink: )
Romeo2006
Expert
Expert

Keďže vyšla 8.1, tak som v nedeľu preinvestoval PC. Zatiaľ je to v pohode ale mám len zopár programov nahodené, nie všetko.
Čo sa Spyhunter týka ( cracknute ), akurát som spustil test. Inak mi nikdy nebeží na pozadí, len keď ja spustím. Ako antvirák používam AVG- origoš.
Craknutých programov mám viac, ved nie som milionár :lol:

Uvidíme ako to bude do budúcna, keďže rovnaký problém som mal aj na Win8. Ešte som poriadne nezaťažil PC.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

cracknutý SpyHunter 4 vyzerá viac než dôveryhodne :D
brm
Darca
Darca

Predpokladám, že si miesto preinvestovania preinštaloval celý systém - tým pádom si odstránil háveď z PC a odstránil aj problém. Ak máš originál AVG (zaujímavé, že na AVG peniaze máš), netreba Ti žiadny SpyHunter.

;)
Romeo2006
Expert
Expert

Samozrejme som formátoval C- ko pred inštaláciou.
Viacero programov mám zakupene ( WIN, Office, Photoshop, AVG, Nero 12, NFS- 5 hier, MortalCombat, FryCry ...). Spyhunter som musel stiahnuť, lebo som dostal ten vírus od Policajného zboru či čo to bolo. AVG ho ani nezaregistroval a nevedel ani odstrániť. A Spyhunter to spravil za pár minút. Načo by som mal kúpiť každý program, keď neviem, či mi bude fungovať.
Nemám problém si kúpiť program, ale keď viem, že použijem cca 5x, tak nevyhodím kopec peňazí zbytočne.
brm
Darca
Darca

Tak super, koľko si dal za ten Photoshop? :)
Romeo2006
Expert
Expert

Ja som prispel sumou 300€, druhu časť mi zaplatila manželka, ako Vianočný darček.
Fotím amatérsky, nepoužívam na grafiku.
Napísať odpoveď