DOTA 2
Re: DOTA 2
Nejde mi do hlavy ako je mozne, ze tak dlho cakam na zapas. Na zaciatku ked malo kluc len par ludi som cakal tak 20 sekund. Teraz to vyzera akoby cim viac klucov rozdali tym sa dlhsie caka... Kus ma to cakanie sere.
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Lebo sa zmenil mm nastav si viac modov a krajin a znizi sa ti cas cakania
mam na vymenu rare item na furiona Cuffs of Oak and Yew
Ahojte. Spýtam sa to tu, pretože to súvisí s Dotou 2 a nebudem kvôli tomu zakladať novú tému.
Nevedeli by ste mi povedať (odporučiť) nejaká stránku, obchod, miesto...kde by som mohol kúpiť Dota 2 plagáty?
Iste, Valve má svoju stránku, avšak napadlo mi, či nemáme nejaký lokálny obchod...(najmä kvôli rýchlosti vybavenia a doručenia)
Vďaka.
Nevedeli by ste mi povedať (odporučiť) nejaká stránku, obchod, miesto...kde by som mohol kúpiť Dota 2 plagáty?
Iste, Valve má svoju stránku, avšak napadlo mi, či nemáme nejaký lokálny obchod...(najmä kvôli rýchlosti vybavenia a doručenia)
Vďaka.
Lokalne si to mozes akurat tak niekde nechat vytlacit.
Pff...to nebude taká kvalita...hm...škoda...každopádne, dík za odpoveďGangy napísal:Lokalne si to mozes akurat tak niekde nechat vytlacit.
-
Sphinx
Addict
A preco by to nemala byt taka kvalita? Zalezi na tebe aka bude a dovolim si tvrdit ze moze byt aj lepsia ako ponukaju oni.. dokonca aj rozmer a mnozstvo si zvolis sam...
Víte někdo něco o turnajích MLG? Přál bych si Alliance vs NaVi odvetu
http://www.neogamer.cz/alliance-i-navi- ... rnaje-mlg/
http://www.neogamer.cz/alliance-i-navi- ... rnaje-mlg/
dobra sprava kazda sutaz prospeje propagacii.len by si mohli dat najrpv doporiadku svoje problemy.ked je rec o navi
4. Puck jednoznacne
-
MichalkoOo
Zablokovaný
twitch laguje len mne alebo aj vam?medium kvalita 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Hej, aj mne
eeh
co vravite na patch?niektori tvrdia ze to je uplna zmena hry,vymyslat nove strategie,niektoti nieco spominaju s trilane a pod.
co vravite na patch?niektori tvrdia ze to je uplna zmena hry,vymyslat nove strategie,niektoti nieco spominaju s trilane a pod.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nový patch je kktina. Posralo to hru
-
Croven
Star
nesuhlasim, konecne sa zacne nieco nove hrat, nove strategie, zacnu sa hravat herovia ktori sa nehravali atd... len si treba zvyknut.MichalkoOo napísal:nový patch je kktina. Posralo to hru
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Taktika spraviť z rikiho kompresor a z bloodseekera ferrari?
-
Croven
Star
neboj sa, nebude to take strasne.. tieto 2 veci urcite nebudu velky problem,mozno pre teba hej ak hravas solo pub,ale ak hravate niaka partia tak to bude okej 
juggernaut omnislash + refresher
,croven to sice hej pub ale vecsina ludi hrava,nie kazdy ma partu