Kvalitné slúchadlá s mikrofónom

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
uNfEiL
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Kvalitné slúchadlá s mikrofónom

Príspevok od používateľa uNfEiL »

Čaute borci,

potreboval by som poradiť nejaké overené a odskúšané kvalitné herné slúchadlá s mikrofónom, ktoré majú dobrú životnosť (nie nejaké čo za 2 mesiace vyhodím) a najlepšie také, z ktorých nebolia moc uši do cenovej hladiny cca 30 €, max 40 €. Doteraz používam Koss Porta PRO a stolový mikrák, ale keďže za pár dní odchádzam do zahraničia a beriem notebook a s chalanmi občas zahrám nejakú hru plus pokecáme na tsku, tak potrebujem už aj s mikrofónom.

A áno viem, že v dnešnej dobe je 30 - 40 € málo za kvalitné slúchadlá, ale určite tam nejaké za tú cenu musia byť a viac za ne určite nedám.... Takže vás poprosím aby ste sa zdržali zbytočných komentárov, píšte iba typy.. :) Díky moc :)
wladas
Redeemer
Redeemer

Re: Kvalitné slúchadlá s mikrofónom

Príspevok od používateľa wladas »

Vsetky "herne" sluchatka budu v tejto cenovej kategorii daleko nizsie nez tie Kossi co mas. To len na margo aby si nebol prekvapeny.
Inac povedane, kupovat sluchatka s mikrakom, ked je pozadovana aj nejaka normalna kvalita reprodukcie, je blbost
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Ešte som zvažoval, že si kúpim nejaké slúchadlá do 10 € s mikrofónom, s ktorými si zapojím len ten mikrofón, dám si ich na krk a na ušiach budem mať tie svoje Kossi, kvôli zvuku... Čo si myslíš? Či je to blbosť? Lebo napríklad keď som sledoval také zápasy z LoLka, kde hráli top hráči, tak tiež tam používali jedny slúchadlá (ktoré mali na krku) len na mikrofón a tie druhé na zvuk...

Alebo teraz som našiel tieto, na ktoré sú dobré recenzie http://www.progamingshop.sk/steelseries ... -4346.html, alebo ešte tieto http://www.progamingshop.sk/koss-sb40-p-40.html

Tie Kossi sb40 sa mi zdajú byť vpohode...
Čo by si poradil?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Johnnny »

Moc ti nerozumiem. Preco si chces kupovat sluchadla s mikrofonom kvoli mikrofonu, ked za 10eur mozes kupit samostatny mikrofon. Okrem toho aj samotny notebook nejaky mikrofon ma ked kecam s ludmi ktori na druhej strane hovoria len do mikrofonu v NB, je to v pohode.
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Tiež nerozumiem. Su to vyhodene peniaze. Ako piše kolega vyššie, mikrofon ma NTB, resp. da sa kupiť taky s klipom, ktory pripneš na kabel od sluchadiel a budeš ho mať blizko pri ustach a nebude zavadzať.
Zymeth
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zymeth »

Však zatiaľ si vystačíš s ntb mikrákom a neskor keď si na tom budes trvat, si mozes za cca. 30€ kupit modmic.… tak ci tak sluchadla za 10€ by mali taku kvalitu ako ten ntb mikrák, tak by si si moc nepomohol.
Modmic - http://www.modmic.com
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

Ja si totiž veľmi potrpím na kvalitnom mikrofóne, tak som si myslel, že keď kúpim nejaké slúchadlá s mikrákom do tých 10 € tak síce kvalita zvuku slúchadiel nebude dobrá, ale ten mikrofón bude rozhodne lepší ako ten notebookovský, ktorý je oničom. A stolový mikrofón tiež nechcem.

Tak keď mi žiadne slúchadlá do tých 40 € neradíte, tak rozmýšľam že si kúpim s tým klipom ako poradil Ryan http://shop.pc-trend.sk/zbozi/mikrofon- ... p=z:119402

Nejaké iné rady? :)
dobi235
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dobi235 »

mozem vediet ako si prisiel na to ze kvalita mikrofonu ktory je na 10€ sluchadlach bude lepsia ako na tom co je v ntbku? :-O
uNfEiL
Light Professional
Light Professional

No s kvalitou mikrofónu si nie som istý, ale určite ma bude lepšie rozumieť z mikrofónu ktorý mám pri ústach, ako z notebookovského ktorý je vzdialený... No to je jedno, už som si objednal slúchadlá :).
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

Ja taktiez pouzivam Porty na hranie a mikrak z notebooku...bolo mi povedane ze mam lepsi zvuk ako na SB/45-kovom mikraku.
Lasiciak
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Lasiciak »

Alebo si kup AKG GHS1, teraź je to v dopredaji kade tade. Jediny problem moze byt ze su celkom male + pritlak na usi.
http://www.satelectronic.sk/obchod/acti ... lage.xhtml
Napísať odpoveď