Oblubene cesty

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Oblubene cesty

Príspevok od používateľa brm »

Pridám pár ďalších ciest...

Holíč - Senica - Trnava
Holíč - Myjava - Nové Mesto nad Váhom

a v Čechách sa mi strašne páči Slavkov u Brna - Starý Hrozenkov.. ak sa podarí hneď za Slavkovom popredbiehať všetky kamióny, tak je to pohodičková cesta.

:)
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

obnovim starsiu temu a pridam zaujimavu stranku, kde sa daju najst zaujimave cesty aj s opisom, fotkami a videami:

http://najkrajsiecesty.sk/

snad niekoho potesim :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Idem tento víkend do TN na autoslalom, tak rovno vyskúšam niekoľko ciest z tej stránky, som zvedavý :) http://goo.gl/maps/nBdV5
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Ja som bol Sorosku a Stos, Stos je naozaj zaujimavy, su tam pasaze kde sa da ist pod plynom naozaj rychlo na jemne klukatej ceste a zrazu 180 ale taka ze ledva raid staci. Pekne prostredie, dobry asfalt ziadne diery ani hrbole po zlej oprave vozovky.
Soroska, je to 4 prud, prehladny, skor rychlejsie zakruty, bezpecnejsie prejazdy tvoju chybu nepotresta okamzitou koliziou so zvodilami ci nedajboze nejake kotulanie sa.
Jahodná takisto spodná časť veľmi priehladna vela pruhov, širokých, rýchle prejazdy, pomaly prejde do pomalšej časti ktorá je už bohužial trosku dokatovana ci uz prirodou alebo nasimi cestarmi a nieje pre auto nic milsie ako ked mu doprajete supu na napravu ktora je naplno opreta na nejaku stranu ta bolest ide cez volant az do srdca. Hore pekne parkovisko, lesik, altanky, rekreacne stredisko, pohostinstvo...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

whisper: no esteze to nakoniec vybavili, lebo to uz bolo zrusene... slubuju, ze trat ma byt rychla, tusim sa pridam :)
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Hej, je fajn, že to vyšlo... TN mi síce vyhovuje menej, ako niečo v okolí BA, ale nakoniec sme sa s frajerkou rozhodli spraviť si z toho 3-dňový výlet. Idem tam ale na normálnych pneu, keďže chcem zadné do zimy doraziť, takže to bude skôr for fun než naháňanie čo najlepšieho času. Ak pôjdeš, určite ma tam niekde zastav (ja neviem, čo šoféruješ ani ako vyzeráš).

// stačilo napísať značku a farbu auta :P
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

dame zoznamku? fesak, 186cm, 85kg, tmave vlasy na jezka, hnede oci, na mazde alebo subaru :D
awtt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa awtt »

Moja oblubena je cesta Kravany - Stankovce - Secovska polianka.
V lete to tam vyzera uplne super, a krajina ulne nadherna :)

https://maps.google.com/maps?q=stankovc ... 83,,0,4.94
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

whisper napísal:Idem tento víkend do TN na autoslalom, tak rovno vyskúšam niekoľko ciest z tej stránky, som zvedavý :) http://goo.gl/maps/nBdV5
Pekna trasa, ale velky pozor si daj na trase Skýcov-Veľké Uherce, ta cesta je v hroznom stave (prepadnute krajnice), ale je tam pekne klesanie 17% ,bacha na zver, par krat som tam nieco stretol.

Inak dobra tema, ked niekam pojdem, urcite si naplanujem trasu cez niektoru z tychto ciest.

Dolné Trhovište - Hlohovec - odporúčam aj ja, par krat som tou cestou isiel tento rok.

Bojnice - Nitrianske Rudno - Tiez krasna trasa, isiel som tade asi 10x, ale vzdy len v noci, lepsia trasa je z Bojnic do Rudna, nie naopak. V noci je tam kopu zveri. :)  TU je pekna plocha na vyblaznenie, neviem ci to nie je nejake stare letisko.

Motešice - Turčianske Teplice - Tiez dobra cesta, uz som nou ale dlho nesiel, neviem v akom je stave.

Uhrovec - Jankov Vršok - Dobra cesta na vyblaznenie, siroka, dobry povrch, jazdia sa na nej aj nejake preteky.

Radošina - Piešťany - Dalsia ma napadla, chodili sme nou do roboty, pekne hory, zakruty...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Neviem, či práve obľúbená, keď som išiel tade iba raz, ale jednoznačne môj doteraz najlepší šoférsky zážitok, či už smerom hore alebo druhou stranou dole - oboje bola výzva.

Ide o Timmelsjoch Pass neďaleko Otztalu (tam našli zamrznutého Otziho), za Insbruckom. Cesta ide až do výšky 2509 m a je naozaj úchvatná, úzka a .. neopísateľná. 14€ mýto stálo za obchádzku :smt006
Prílohy
P8162908.jpg
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

...po roku ozivime temu - nieco pre inspiraciu:

http://auto.sme.sk/c/7443414/10-najkraj ... ensku.html

...inak tesi ma, ze tam uviedli aj moju oblubenu Maninsku, len dufam, ze to tam teraz kvoli tomu clanku nebude prepchate zavodnikmi :P
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Tesne pod top 10 ostali ďalšie obľúbené cesty: ... tunel Sitina na D2 ...
To je ako vtip, že? Inak chýba mi tam horský prechod Čertovica. Ten pohľad zhora do doliny stojí za to. A tie tajomné dediny tým smerom, kde je večer a ledva v piatich domoch sa svieti, ostatné je odcestované... Donovaly sú leda tak pekné od tabličky po tabličku Donovaly...
//Ešte ma napadla jedna parádna cesta. Raz som potreboval ísť zo ZA do Námestova a dal som si to pohľadať cez google. A hodilo ma to po takých lesoch - smerom na Zázrivú až do Oravskej Lesnej som šiel po úzkej ceste (asfalt však parádny) a za celú cestu (piatok poobede) som tam stretol 1 auto! Najlepšie bolo, že všade už bol sneh roztopený po ceste ale na vrchole drb 15 centi snehu ešte. Určite tadiaľ ešte pôjdem ;)
///A s D1 pod Tatrami súhlasím. Pridávam foto mobilom keď som šiel už dávnejšie na západ.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

jimmy: ...tak tu cestu ZA - NO rychlo hladaj, v pondelok ju pojdem pozriet :)

// nie je toto ona? https://www.google.sk/maps/@49.3158323, ... GVYEOQ!2e0
jimmy_xp
King
King

Príspevok od používateľa jimmy_xp »

Ratzi - hej, to bude ona. Aj na streetview keď som si ju prešiel, tak dole sneh nebol ale hore áno. Prvýkrát keď som ňou išiel som myslel, že som zablúdil. Autá nikde a cez cestu boli na začiatku kúsky dreva, pretože zvážali drevo krížom cez cestu. Fakt to vyzeralo zvláštne ale cesta úžasná. To som šiel na jar 2013 odniesť techničák chlapíkovi čo kúpil odomňa auto do Námestova, odvtedy som tade nešiel. Snáď to neuzavreli (nemali by ani prečo). Potom daj vedieť ako sa ti tam páčilo.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vyzera to super, urcite dam vediet... zajtra mam ist pre jeden Nissan do Skalice, ale ak stiham po svetle, este to tam zvrtnem, prinajhorsom si to necham na piatok.... ale urcite dam vediet, ci je to tam otvorene a ci je cesta ok... dufam, ze teraz tam sneh nebude :D vsimol som si aj, ze su tam aj dve odbocky na nespevnene cesty cez otvorene rampy, co by bolo este lepsie :)

//autoeditácia príspevku (30 Okt 2014, 11:49)

Prešli sme štyri z najkrajších ciest Slovenska

http://autobild.cas.sk/clanok/197896/pr ... gn=HP-new2
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Mňa snáď klame zrak.. na folkmarskom kopci od Folkmaru nový asfalt? Každopádne bolo načase.. teším na zimu, keď snáď tade budem chodiť častejšie. :)
bindo011
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa bindo011 »

Pridávam aj zopár mojich obľúbených, tentokrát roviniek u nás na juhu. Spomedzi všetkých na okolí mám práve tieto najradšej, pretože po nich chodí málo áut a v pohodke sa na nich dá dať maximálka. Takže kto má rád rýchlu jazdu, nech si príde vyskúšať :twisted: .
Najlepšia je rovinka Mochovce - Kalná, v nedeľu poobede tam nejazdia skoro vôbec autá, veľa krát sa mi stalo, že som tam žiadne auto ani nestretol a práve preto mám túto cestu najradšej.
Najdlhšia rovinka je z Kálnej smerom na Štúrovo po 76. Pecková rovinka po Júr n. Hronom, hlavne v noci, pretože cez deň je na nej veľa áut a zbytočne ohrozovať seba aj ostatných je nanič. A bacha, asi tak na 5km od Kalnej je žel. priecestie!
Posledná fajn rovinka je smerom z Kalnej na Veľký Ďúr po 51. Hneď za žel. priecestím za Kálnou sa dá tomu vypeckovať čo to dá, cesta mierne stúpa no nič hrozné. Z tých všetkých je na nej asi najlepší asfalt a minimum dier. No opäť je to cesta dosť frekventovaná a cez deň sa tam neoplatí blbnúť :) .
Ak by niekto vedel o dobrých rovinkách, nech pridá, rád sa pôjdem previezť :D . A hlavne bezpečne :wink: .
Prílohy
Mochovce - Kalná.JPG
Kalná - Jur n. Hronom.JPG
Veľký Ďúr - Kalná.JPG
edm_0185
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa edm_0185 »

zamna urcite pezinska baba z ktorej zmysli semafory a obmedzenia a zas sa tam moze lietat :)
martinez13
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa martinez13 »

edm - chcem tam ísť na taký menší trip, je niečo v okolí čo by som nemal vynechať prípadne je tam niečo kde môžeme posedieť hodku-dve? o tej ceste som počul že je fajn, tak chcem sa trošku prevetrať s autíčkom
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

https://www.google.sk/maps/@48.3505724, ... !2e0?hl=sk
Motel na vrchu Baba - ale nikdy som sa tam nezastavil, a to chodím okolo každý víkend.
Napísať odpoveď