Čo sú to zač tie 4 procesy, ktoré majú nad 20%? MSASGui a msblablabla.. ak ich nepoznáš, vypni ich.. a skontroluj si komp nejakým serióznym antivirákom, skontroluj si, čo sa Ti spúšťa pri štarte (napr. cez Ccleaner).. prečisti cleanerom.. atď.
Odporucam ti ich zmazat aj fyzicky (velmi lahko najdes, kde sa tie subory nachadzaju). Zo skusenosti od znamych to moze byt aj bitcoin miner (u nich podobne procesy vytazovali aj GPU), vtedy som ho odstranoval z AppDiru Flashu.
...mám podobný problém...preinštaloval som Windows 7 Professional 64 bit a CPU mi na 100% vyťažuje proces "System"...v skupine má poznámku "NT Kernel & System"...nie som bohužiaľ schopný hodiť screen, lebo ten PC je tak strašne spomalený, že by som na to čakal do večera...má význam prebehnúť to antivirákom a Spybotom?...
//Problém sa mi podarilo pravdepodobne vyriešiť. Zmazal som COMODO Firewall a nainštaloval Service Pack 1. Neviem čo z toho pomohlo.
Som si dávnejšie všimol, že čerstvé 7ky (možno aj Visty) sú dosť vyťažené.. podľa mňa si indexujú súbory na disku alebo neviem čo.. ale po niekoľkých hodinách sa to zvykne ustáliť.