Oslovil ma znami ktory ma firmu, aby som bol strucny a jasny ma zoznam emailovych adries klientov. Zoznam ma kategorizovany podla typu klienta ci ide o fyzicku osobu alebo firmu + dalsie kriteria. Dotycny ma predstavu rozdelit zakaznikov podla predstav a podla toho rozposlat hromadny direct mail. Vsetko by vyzeralo velmi jednoducho, snaha mu pomoct bola z mojej strany nasledovna:
1) zaplatit firmu ktora poskytuje taketo sluzby
2) skusil som na vlastny skill nieco vymysliet
K bodu 1, zadal som cez google firmy ktore zabezpecuju taketo sluzby, nenasiel som diskusiu na internete k danym sluzbam, pisu na strankach ze na 100% obide antispam filter, graficka uprava atd. Ceny sa mi videli dost vysoke na to ze newsletter a ine informacne maily s cenovymi ponukami bude zasielat casto. Nikde som nenasiel odskusat sluzby na necisto, ci skutocne funguje ich system zasielania spolahlivo.
K bodu 2, na webe som nasiel web aplikaciu phplist na stranke phplist.com, vyskusal som prostrednictvom hostingu na websupport rozbehnut php aplikaciu a amatersky nakonfigurovat. Po konzultacii na tech. podpore som nastavil interval odosielania, a rozposlal test email. Z 8 testovacich email serverov skoncil v spam kosi email na azete, gmail, centrum a seznam.
Po snahe googlit po informaciach ako urobit aby email bol doruceny spravne som pohorel, nic som nenasiel co by mi mohlo priamo pomoct. V tejto veci sa na seba nespolieham.
Ma niekto skusenosti s hromadnym mailingom? Su firmy ktore to poskytuju spolahlive?
Hromadny email - direct mail
-
Lukkas
Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hromadny email - direct mail
Samizda na toto co potrebujes je presne stavany http://www.smartemailing.cz ale osobnu skusenost nemam.