caute, planujem buduci rok cestu do Europy a chceli by sme navstivit tieto mesta : Londyn, Pariz, Praha, Vieden, Bratislava.
Rozmyslam ze to spravim nasledovne :
Londyn > Pariz - vlakom - Eurostar
Pariz > Praha - lietadlom (daco lacne)
Praha > Vieden - vlakom - Eurocity
Vieden > Bratislava - vlakom - ÖBB
z Bratislavy by sme potom Ryanairom leteli do Stanstedu, den-dva by sme ostali v Londyne a potom z Heathrow by sme leteli spat do Sydney.
Plan je :
4 dni Londyn
3 dni Pariz
1-2 dni Praha
2 dni Vieden
2 tyzdne Slovensko
1-2 dni Londyn
Dalo by sa na tom poradi miest (z kade kam cestovat) nieco vylepsit, aby sme nestratili tolko casu cestovanim ?
Zatial sa mi to zda byt dobry mix zazitku z cesty a casu ktory precestujeme. Londyn > Pariz by sa dal lietadlom, ale tato cesta vlakom je jednym z mojich snov.
Londyn->Pariz->Praha->Vieden->Bratislava
Re: Londyn->Pariz->Praha->Vieden->Bratislava
Blavu by som vynechal, co tam 
Podla mna to mas super rozplanovane, jedine co by si mozno mohol zmenit ci sa ti viacej neoplati z Pariza letiet do Viedne (financne) 
A este mozno to trvanie na Londyn by som si toho casu nechal viac a nerozkusovaval to na odlet domov, na Vieden ti v pohode staci 1 den
(ale tak zas zalezi to aj od toho ktore mesta si uz navstivil a ktore nie)
A este mozno to trvanie na Londyn by som si toho casu nechal viac a nerozkusovaval to na odlet domov, na Vieden ti v pohode staci 1 den
a ja by som zasa zacinal parizom a nechal viac dni nakoniec na londyn namiesto londyn-pariz-blabla a zasa londyn
Multicity letenka nemusi byt taka lacna ako standardny return
Si velky nie? Vies co chces? Aj najlacnejsie cestovanie si vies vybavit, nie?...
Neviem co ti na to povedat... akurat tak jedine na pariz si precvic franinu
Neviem co ti na to povedat... akurat tak jedine na pariz si precvic franinu
Alebo skôr pohyby rukami/nohami.