Fico je majster populizmu, preto toľko hlasov, ale bude to mať svoje dôvody aj v neschopnosti pravice, ale zrejme aj v tom, že pravica bola pri moci dosť dlho a to ju akosi odrovnalo. Takže, treba trochu realisticky na to pozerať, nie zaslepene.
II. Ficova vlada (3/2012-3/2016)
Re: II. Ficova vlada (3/2012-2016?)
Len blbci a prospechári a dôchodcovia a socky a neviem ešte kto. Len pravicu volia úžasne inteligentní a rozhľadení ľudia.
Fico je majster populizmu, preto toľko hlasov, ale bude to mať svoje dôvody aj v neschopnosti pravice, ale zrejme aj v tom, že pravica bola pri moci dosť dlho a to ju akosi odrovnalo. Takže, treba trochu realisticky na to pozerať, nie zaslepene.
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Inak by ma zaujímalo, je to cieľ súčasnej vlády odstrániť strednú vrstvu alebo iba dôsledok ich konania ? 
blbi dochodcovia a blbe socky volia Fica? tak im treba, budu sa mat horsie len kvoli svojej blbosti
keby som bol skodoradostny, tak im to prajem, ale nie som, takze len krutim hlavou a je mi za nich smutno
keby som bol skodoradostny, tak im to prajem, ale nie som, takze len krutim hlavou a je mi za nich smutno
Jasné, Fico je otras, ale stále tak pociťujem z niektorých príspevkov, že keby tu bola pravica, tak by to bolo nejak inak. Lebo prax to akosi nepotvrdila. Rovnaký srab, akurát odetý od iného kabátu. 
prax?
pocas toho roka, co vladli pravicaci, som videl aspon nejaku svetlu buducnost
inak vidim od roku 2006 len ciernotu
pocas toho roka, co vladli pravicaci, som videl aspon nejaku svetlu buducnost
inak vidim od roku 2006 len ciernotu
To nemyslíš vážne, že si v tom roku marazmu videl nejakú svetlú budúcnosť? Veď to bola tragikomédia. 
Nie je to tak vsade, na Slovensku vladnu ludia ktori vladnu v prvom rade pre VLASTNE DOBRO! A potom robia populisticke rozhodnutia aby si namotali hlupych slovakov okolo prsta a tak mali teplu stolicku na dalsie 4 roky... Ficova vlada nerobi ziadne poriadne rozhodnutia, nic co by mohlo tuto krajinu posunut niekam, ba naopak, za kazdym ako sa vraciam na slovensko, vidim ze je na tom slovensko horsie a horsie a ludia siveju viac a viac...hughito napísal:Ale toto nie je o nariť krajine, toto tak funguje zrejme všade.
A co som miloval, bolo ked mi davni kamarati a znami davali otazky na francuzsko... "a ze je to tam drahsie?", "a ze si tam uz nezarobis tolko ako sa dalo niekedy?", "a ze ti ludia su na teba neprijemni kedze si cudzinec?" ..... HOVNO! Mam sa paradne! A vo Francuzsku mi je natolko super, ze vazne rozmyslam o zmene obcianstva... lebo po tych piatich rokoch zitia, sa moje postoje a moje spravanie natolko zmenilo, ze uz ani nemam chut sa radit k 40% hlupakom co ziju na slovensku a volia zlodejov...
Nepochopil si, o čo som písal.
ano, niektore postoje boli jasne a stotoznoval som sa s nimihughito napísal:To nemyslíš vážne, že si v tom roku marazmu videl nejakú svetlú budúcnosť? Veď to bola tragikomédia.
anyway, v CR to vyzera zaujimavo, uz sa tesim, ked mi zacnu zvysovat dane, aby ich mohli dat prizivnikom...
Konieckoncov prax ukázala, kam táto žiarivá budúcnosť dospela. 
-
TommyHot
Addict
Bavit sa emotivne o tom, ci bolo lepsie za toho, alebo za onoho nema vyznam. Cisla (nezamestnanost, dlh atd) jasne ukazuju kam nas vedie sudruh fico a nemam pocit, ze je to smerom k lepsiemu v porovnani napriklad s dzurom, ktory nebol o nic mensi zlodej, ale aspon nekurvil trh v takej miere. Ja som podsatne viac opluvany ficom ako jeho predchodcami, az do takej miery, ze stahujem firmu na Seychely nech si tento stat nasere aj so svojimi byrobuzeraciami.
-
seth82
Darca
Dobrý krok s tým presťahovaním, dúfam, že ho bude nasledovať aj viac ľudí, poznám už dvoch, ktorí sa rozhodli firmu presunúť...
-
TommyHot
Addict
Urcite ich bude pribudat, lebo nie kazdy ma chut platit rocnu 1000 eurovu licenciu bezohladu na to ci je ziskovy, alebo nie. Je pravda, ze tolko isto stoji aj s bankovym uctom rocny poplatok za firmu na Seycheloch, ale to su jedine vydavky, kedze netreba riesit ani uctovnictvo. Dufam, ze si fico na odlive firiem poriadne rozbije drzku.
Pravica, tu určite nevládla ideálne, ale okrem tých zlých vecí spravila aj dobré. Ľavica zatiaľ žiadne dobré nespravila. Fico je pri moci už dostatočne dlho na to aby sa prejavili dôsledky jeho činov a ľuďom sa žilo lepšie ako sľuboval. Opak je pravdou, na čo siahol, všetko zbabral. Je to celoživotný babrák. Pod Smerom nemá Slovensko žiadnu perspektívu. Podarilo sa mu akurát tak zdvojnásobiť dlh. Ak by mu EU stopla eurofondy, tak by jeho kamoši nemali čo tunelovať a Slovensko by zastalo v čase tam kde ho pravica nechala. Bohužiaľ, dnes už ani tá pravica nestojí za nič a sám skutočne neviem do čoho by som šiel vo voľbách.
Róbert Fico je tak neuveriteľný babrák, že tu môžem verejne oznámiť, že ho svojím hlasom podporím za prezidenta SR. Lebo to je niečo, kde sme prežili aj Gašparoviča, Fico vie aspoň prečítať prejav, takže toto je skvelá príležitosť ako sa zbaviť tohto babráka a odpratať ho niekam kde snáď nič dôležité už nebude môcť zbabrať.
Btw. Tommy, prečo si si vybral akurát Seychelly? Ja som chcel ísť do niečoho ako Britské panenské ostrovy alebo tak. Môžeš aj SS. Neviem sa rozhodnúť. Dík.
Róbert Fico je tak neuveriteľný babrák, že tu môžem verejne oznámiť, že ho svojím hlasom podporím za prezidenta SR. Lebo to je niečo, kde sme prežili aj Gašparoviča, Fico vie aspoň prečítať prejav, takže toto je skvelá príležitosť ako sa zbaviť tohto babráka a odpratať ho niekam kde snáď nič dôležité už nebude môcť zbabrať.
Btw. Tommy, prečo si si vybral akurát Seychelly? Ja som chcel ísť do niečoho ako Britské panenské ostrovy alebo tak. Môžeš aj SS. Neviem sa rozhodnúť. Dík.
-
TommyHot
Addict
slay este som v stadiu riesenia (mame este na 11 mesiacov zaplateny kancel na slovensku), ale zatial mi z toho najlepsie vysli Seychely koli relativne nizkym poplatkom, prirodzene ziadnym daniam a absenciou uctovnictva. Vela danovych rajov musi aj napriek tomu riesit ucto, ktore tam byva navyse velmi drahe. Jedina nevyhoda moze byt, ze SK/CZ firmy neradi obchoduju s offshore firmami z tejto krajiny. Kazdopadne ak mas zahranicnu klientelu (napr anglicania s tym nemaju absolutne ziaden problem), tak je to ideal. Preco prave Britske panenske ostrovy?
Rovnako 0% dane, ziadne ucto. Je to Britske uzemie. Mozes podnikat on aj off shore. Ziadne minimalne zakladne imanie. Mozes v tom byt sam.
-
TommyHot
Addict
Ale predpokladam, ze on shore uz platis dane?
To s najvacsou pravdepodobnostou ano, ale niektore offshore ani neumoznuju onshore. U mna to nie je ani tak o tom, ze by som to chcel vyuzit, ale je fajn ze tam ta moznost je keby nieco.
spat k veci, fascinuje ma postoj smerakov k situacii, ktora sa udiala v nitrianskej nemocnici, pripadne Kalinakove ESO
prichyteni pri klamstve a pohoda, klidek, tabacek
ficovolici si to, predpokladam, ani nevsimli, pripadne s tym aj suhlasia, ved im ale ukazali
ci?
prichyteni pri klamstve a pohoda, klidek, tabacek
ficovolici si to, predpokladam, ani nevsimli, pripadne s tym aj suhlasia, ved im ale ukazali
ci?
Beardie, je mi ľúto, spoločnosť je už mám dojem absolútne apatická. Aj keby zajtra Fico povedal, že dáva milion eur každému poslancovi Smeru ako vianočný príspevok, absolútne by sa to neodrazilo na ich preferenciách. Nič, taký apatický stav aký je dnes, tu ešte historicky asi nebol. A nemám pocit, že sa to bude zlepšovať, skôr naopak.
Samozrejme až pred voľbami to bude vášnivé..
Samozrejme až pred voľbami to bude vášnivé..