PS: nesom zly clovek len nenavidim ked ma niekto vyuziva
ako sa pomstit
ako sa pomstit
caute ludia
potrebujem radu. mam kamaratku s ktorou sme si velmi rozumeli. boli sme velmi dobry kamarati. pomahali sme si a podporovali sme sa. kamrati si ma doberali ze urcite je do mna zalubena kedze travila vela casu hlavne v mojej blizkosti. bol som velmi zanymi tym ze som bezcitny a nikoho si nepustam k telu, ale ona ma zmenila a vetci mi to aj utvrdzovali. ale po urcitom case nas vztah ochladol. kedze je moja spoluziacka tak sme travili vela casu aj v skole. ale po case na mna uplne zabudla uz si ma ani nevsimala. spomenula si akurat ked som jej bol na nieco dobry. z toho mi vypliva ze ma iba vyuzivala. ked som si to konecne uvedomil dost ma to ranilo, pretoze som ju mal velmi rad a citil som k nej aj nieco viac. ale rozhodol som sa ze jej to vsetko vratim aj s urokmi. uz sa s nou ani nebavim ani jej nevenujem pozornost. kedze si to vsimla pytal a sa ma co sa so mnou deje, ale odbil som ju ze nech sa nestara. a chcem od vas poradit akoby som jej to vsetko vratil co najviac, chcem aby sa citila tak isto ako ja ked som sa sklamal. chcem aby ta pomsta bol co najsladsia
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako sa pomstit
...k tomu len jedno - si ešte decko...to je tvoja chyba, že si sa nechal využívať...prečo sa chceš pomstiť jej?...
-
qwerty-xyz
autor temy je KKT, ... co viac dodat. co sa jej chces pomstit ? somar si ? si. ta co. Ona videlap rilezitost si z teba spravit psicka tak si bol psicek, .... nic viac nic menej, sa nauc byt chlapom, pouc sa z ko*ot co robis, a zeny ti budu zobat z ruky....
-
Grim
Darca
...asi tak...nie je nič zlé na tom, že človek využije príležitosť...
Autor temy- vidís ze prílišná dobrota a ochota voči nej sa neoplatila,teraz na teba teda kašle, tak ti neostáva nic iné ako ju neriešiť, čiže ju ignoruj, nerozprávaj sa snou a rozprávaj sa s inými babami. To je najlepšia pomsta aku jej mozeš zasadiť. Možno to v nej prebudí zaujem,možno bude žiarliť. Ale z jej chovania by som si ju už nikdy k telu nepripustil byť tebou 
Už keď som začal čítať, že "mám kamarátku", tak som vedel, že to skončí "... cítil som k nej niečo viac".
Ja si skôr myslím, že ťa ani tak nevyužíva, ale ty to teraz proste príliš analyzuješ, keďže sa ti páči a chcel by si niečo viac. Žiarliš, keď sa rozpráva s niekým iným a nie s tebou. Vtedy, keď bola pre teba len kamarátka, tak ti to bolo jedno a nevšímal si si to tak, ako teraz. To nie ona sa začala správať inak, ale skôr ty. A čakáš teraz, že by ti za to všetko mala opätovať city. Si pre ňu len kamarát, vždy si bol a zrejme aj budeš, tak sa s tým zmier.
Ja si skôr myslím, že ťa ani tak nevyužíva, ale ty to teraz proste príliš analyzuješ, keďže sa ti páči a chcel by si niečo viac. Žiarliš, keď sa rozpráva s niekým iným a nie s tebou. Vtedy, keď bola pre teba len kamarátka, tak ti to bolo jedno a nevšímal si si to tak, ako teraz. To nie ona sa začala správať inak, ale skôr ty. A čakáš teraz, že by ti za to všetko mala opätovať city. Si pre ňu len kamarát, vždy si bol a zrejme aj budeš, tak sa s tým zmier.
Kašli na pomstu. Mal si ju rád, tak prečo jej chceš teraz niečo zlé ? Vykašli sa na ňu, nemysli na ňu, nevšímaj si ju a obzeraj sa po inej a choď ďalej.
-
audiotrack
VIP
čiže ona z teba spravila človeka, za čo jej môžeš byť do smrti vďačný a za to sa jej chceš pomstiť? Ona ťa nevyužívala, sám píšeš že ste si pomáhali. Takže aj ty keď si niečo potreboval, išiel si za ňoudalibor87 napísal:caute ludiapotrebujem radu. mam kamaratku s ktorou sme si velmi rozumeli. boli sme velmi dobry kamarati. pomahali sme si a podporovali sme sa. kamrati si ma doberali ze urcite je do mna zalubena kedze travila vela casu hlavne v mojej blizkosti. bol som velmi zanymi tym ze som bezcitny a nikoho si nepustam k telu, ale ona ma zmenila a vetci mi to aj utvrdzovali. ale po urcitom case nas vztah ochladol. kedze je moja spoluziacka tak sme travili vela casu aj v skole. ale po case na mna uplne zabudla uz si ma ani nevsimala. spomenula si akurat ked som jej bol na nieco dobry. z toho mi vypliva ze ma iba vyuzivala. ked som si to konecne uvedomil dost ma to ranilo, pretoze som ju mal velmi rad a citil som k nej aj nieco viac. ale rozhodol som sa ze jej to vsetko vratim aj s urokmi. uz sa s nou ani nebavim ani jej nevenujem pozornost. kedze si to vsimla pytal a sa ma co sa so mnou deje, ale odbil som ju ze nech sa nestara. a chcem od vas poradit akoby som jej to vsetko vratil co najviac, chcem aby sa citila tak isto ako ja ked som sa sklamal. chcem aby ta pomsta bol co najsladsia
Daj jej do desiaty preháňadlo
Trocha dospej a zistíš, že toto úplne nemá zmysel ani rozoberať. Nájdeš si frajerku časom bude ti hej. A to, že si v kategórii "kamarát,ktorý chce niečo viac" je tvoja vina keďže si si ústa neotvoril, tak si bi hlavu o stenu. Tieto dievčatá na ZŠ menia názory veľmi rýchlo a tak isto aj kamarátov menia jak ponožky. Nič si z toho nerob, prídu aj väčšie životné sklamania ako toto
Trocha dospej a zistíš, že toto úplne nemá zmysel ani rozoberať. Nájdeš si frajerku časom bude ti hej. A to, že si v kategórii "kamarát,ktorý chce niečo viac" je tvoja vina keďže si si ústa neotvoril, tak si bi hlavu o stenu. Tieto dievčatá na ZŠ menia názory veľmi rýchlo a tak isto aj kamarátov menia jak ponožky. Nič si z toho nerob, prídu aj väčšie životné sklamania ako toto
Kód: Vybrať všetko
http://www.hojko.com/vyuzila-ma-t182156.html-
vonjose
Expert
Myslíš si, že ti bude lepšie po "pomste"? Vypáľ jej dom, to určite zaberie.
Človeče, však ona v podstate nič nespravila. Zamysli sa nad tým prečo ten vzťah ochladol. Nebola chyba náhodou v tebe?
Aj ak bola chyba na jej strane a ublížila ti, tak to ber ako životnú lekciu, že aj veľmi blízky človek ti dokáže zabodnúť kudlu do chrbta (čo tebe podľa mňa nespravila). Mne to spravil jeden z mojich najlepších priateľov a aj dievča, ktoré som miloval a tvárila sa ako ma má rada. Teraz už viem, že nemám veriť nikomu, dokým si neprežijem s daným človekom ťažkú životnú situáciu, v ktorej ma nesklame. Takých ľudí si váž a drž sa ich.
Človeče, však ona v podstate nič nespravila. Zamysli sa nad tým prečo ten vzťah ochladol. Nebola chyba náhodou v tebe?
Aj ak bola chyba na jej strane a ublížila ti, tak to ber ako životnú lekciu, že aj veľmi blízky človek ti dokáže zabodnúť kudlu do chrbta (čo tebe podľa mňa nespravila). Mne to spravil jeden z mojich najlepších priateľov a aj dievča, ktoré som miloval a tvárila sa ako ma má rada. Teraz už viem, že nemám veriť nikomu, dokým si neprežijem s daným človekom ťažkú životnú situáciu, v ktorej ma nesklame. Takých ľudí si váž a drž sa ich.
Nájdi si inú a buď šťastný a ona možno z toho vybuchne a možno bude mať v zadnej časti teladalibor87 napísal:caute ludiapotrebujem radu. mam kamaratku s ktorou sme si velmi rozumeli. boli sme velmi dobry kamarati. pomahali sme si a podporovali sme sa. kamrati si ma doberali ze urcite je do mna zalubena kedze travila vela casu hlavne v mojej blizkosti. bol som velmi zanymi tym ze som bezcitny a nikoho si nepustam k telu, ale ona ma zmenila a vetci mi to aj utvrdzovali. ale po urcitom case nas vztah ochladol. kedze je moja spoluziacka tak sme travili vela casu aj v skole. ale po case na mna uplne zabudla uz si ma ani nevsimala. spomenula si akurat ked som jej bol na nieco dobry. z toho mi vypliva ze ma iba vyuzivala. ked som si to konecne uvedomil dost ma to ranilo, pretoze som ju mal velmi rad a citil som k nej aj nieco viac. ale rozhodol som sa ze jej to vsetko vratim aj s urokmi. uz sa s nou ani nebavim ani jej nevenujem pozornost. kedze si to vsimla pytal a sa ma co sa so mnou deje, ale odbil som ju ze nech sa nestara. a chcem od vas poradit akoby som jej to vsetko vratil co najviac, chcem aby sa citila tak isto ako ja ked som sa sklamal. chcem aby ta pomsta bol co najsladsia