Zdravim. Mam problem s ntb, konkretne s jeho rychlostou...
Takze pekne po poriadku: mal som trosku preruseny kabel s nabijackou, ntb sa mi vypol asi 2-3 krat za sebou v priebehu 20 minut, ked som ho zapol 4.krat nemohol nacitat (asi OS z biosu) vyhodilo mi modru obrazovku a nieco v zmysle ze som nainstaloval nejaky novy hardver or softer a ma s nim problem...ziaden soft. ani hard. som nenainstaloval, naposledy som robil program v c++ . Nic sa nedalo postlacal som vsetky mozne kombinacie a nic tak som ho resetol (v podstate to aj tak pisalo v tom chybovom hlaseni s modrou obr.)
Ked sa mi znova zapol tak nabehlo v podstate vsetko ako ma len s jednou malickostou: vsetko je asi 100* (neprehanam) pomalsie - od prehliadaca az po otvaranie obycajneho adresara (priecinku..). Je v podstate nepouzitelny. Uz som ho niekolko krat resetol a stale je pomaly..
Co to sposobuje ? Moze to byt nieco s tym c++?(naposledysom robil reťazce-pouziva sa tam kniznica STRING a ked sami zapina pc tak mi stale vyskoci chyb. hlasnie error nieco string bool type..to vyskakovalo ale aj predtym nvm ci to s tym suvisi..)
Nvm fakt co s tym a co je este horsie nie je to moj ntb musimho do 2 dni vratit. Ocakavam rady typu preinstalovat OS alebo ho nejak vycistit- len trebalo by to tak aby tam ostali subory dotycneho od ktoreho ho mam pozicany..Dakujem vsetkym ktori si to precitali a daju mi nejaku zmysluplnnu radu..
rychlost ntb
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa: