Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Potrebujete poradiť s kúpou mobilu ? Napíšte SEM !
Zober nexus 4, je rychlejsi ako s3 a ma luxusne spracovanie
-
galbavymartin
Light Professional
Kupuje mobil na paušál v Orange, Nexus nemajú...MichalkoOo napísal:Zober nexus 4, je rychlejsi ako s3 a ma luxusne spracovanie
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Co myslite pani z tychto 3 mt ktory ponukne najviac muziky za tolko penazi?
Budget cca 280€ ceny bazarove oppo nove z opppstyle
Huawei p6, oppo R819, nexus 4,
Budget cca 280€ ceny bazarove oppo nove z opppstyle
Huawei p6, oppo R819, nexus 4,
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nexus bude najrýchlejší a tiež konštrukčne najlepší
-
Arkaz
Addict
No asi hej ale na gsmarene bol v battery teste najhorsi. Tak asi teda huawei kedze oproti oppu ma microsd slot.
dobra volba ak ti nevadi slot na sluchatka
-
Arkaz
Addict
ako myslis jeho umiestnenie ?
Tak mne sa podarilo vybiť batériu už aj od rána do cca 16,30 ale to šiel mobil skoro non-stop. Priemerne vydrží tak 2 dni pri strednej a 3 dni pri slabej záťaži. Závisí od intenzity a spôsobu používania. T.j. ako nastavený jas displeja, čo všetko je pozapínané (wi-fi, dáta, poloha, aplikácie na pozadí a tak) Je to dosť variabilné.CheZteR napísal:ako je na tom s vydrzou
Napríklad som si stiahol aplikáciu "Battery" a ráno som zistil, že mi cez noc klesla baterka o 14%. Takže aplikácia šla preč a výdrž zase stúpla.
Chcelo by to ešte bezdrôtovú nabíjačku - potom to už bude úplne super.
ano umiestenie, tam jedine sluchatka s eLkovym jackom
ahoj, potreboval by som poradit. som v spojenych arabskych emiratoch a je tu velmi lacna elektronika. chcem si kupit telefon. ako je to so zarukou na slovensku? priklad zoberiem si samsung, bude mi stacit zarucny list ked pojdem do autorizovaneho servisu resp. predajne? bude reklamovatelny na slovensku? ako je to s inymi znackami?
dakujem:-)
dakujem:-)
-
Vigor
King
Otazka, mate niekto skusenosti s Blackberry z10? Zvazujem, ze si ho zaobstaram, cena padla na 300 eciek a to je v pohode cena. Mal som moznost sa s nim trosku pohrat nazivo, system sa mi paci, celkovo cely telefon, najma velkost, pricom ten system ovladania je super aj pre jednorucne narabanie. Mam aktualne LG L9, prvy android, velkost je v pohode a zvykol som si, ale predsa chcem daco mensie. Plus Android ma obcas trochu zacina srat, minule sa mi sam od seba restartoval, obcas je fakt pribrzdeny a to mam nainstalovanych 20 zakladnych aplikaci, ziadne hry ...
Ale pytam sa preto, ci nemate skusenosti s vydrzou. Cital som aj recenzie, ze tato je tragicka a nabijat museli niekedy dva krat z den ...
Ale pytam sa preto, ci nemate skusenosti s vydrzou. Cital som aj recenzie, ze tato je tragicka a nabijat museli niekedy dva krat z den ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Android sa ani nereštartuje ani neseká, treba ale mať minimálne výkonné štvorjadro a aspoň 1,5GB RAM.. Do blackberry OS by som nešiel, ten systém je už teraz prakticky mŕtvy
ja by som naopak do BB isiel, krasny telefon s krasnym systemom, BBM - messenger appka na android od blackberry mala za jediny den niekolko milionov stiahnuti, to uz o niecom svedci
michalkoo: 4jadro v mobile je prezitok, absolutne nevyuzitelne. na plynuly chod ti staci dobre vyladena rom nie taky hw aky popisujes.
michalko, tie tvoje hlody niekedy naozaj stoja za to
http://news.cnet.com/8301-1035_3-574105 ... -unlocked/
dualcore 1,7ghz krait, ktory pouziva napr. SP je vykonnejsie ako vacsina starych stvorjadier, ale to sme OT
pre android zatial stale plati, ze pre optimalny chod systemu ho treba raz za cas restartovat
pre android zatial stale plati, ze pre optimalny chod systemu ho treba raz za cas restartovat
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Xperia L s 1.2GHz dualcorom ma veelmi daleko od plynulosti.. Dokonca aj snapdragon 600 co je 1.7ghz stvorjadro obcas strati svoju plynulost tak netrepte.
S3 mini je u mna zasekana blbost, xperia j nepouzitelny mobil.
S3 mini je u mna zasekana blbost, xperia j nepouzitelny mobil.
ja by som povedal ze Xperia Home bezi na eLku lepsie ako na najnovsom firmware v eSPečku (upenlivo cakam na 4.3 JB, vraj do konca novembra..)...
s s3 mini suhlasim, to asi viaceri
co sa tyka stareho dych stracajuceho stvorjadra v desire500... za tu cenu to fakt radsej to eLko s lepsim fotakom
s s3 mini suhlasim, to asi viaceri
co sa tyka stareho dych stracajuceho stvorjadra v desire500... za tu cenu to fakt radsej to eLko s lepsim fotakom
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Kamarat ma xperiu L, ui vyzera plynule ale narocne aplikacie velmi sekali.. Stojim si za svojim - minimalne vykonne stvorjadro a 1.5gb ram
michalkoo: lenze to je xperia, sony nevie robit mobily ani optimalizovat system. ta ich nadstavba je rovnako strasna ako ich displeje a vyladenost