Graffiti
Re: Graffiti
preklad: vandali hľadajú kamošov na ničenie verejného majetku.
//edit:
? nie, nepomýlil som sa.
//edit:
Nemaš pravdu graffiti ako samo o sebe je umenie a nie vadalizmus , dobre možno maš namysli ten typ writerov ktory len čarbu svoj podpis na nove domy a tak ele to niesu graffiti! s tymto s tebou suhlasim že snimi treba niečo urobiť.....
ak kreslis na svoju stenu; resp. na stenu k tomuto ucelu urcenu - tak s tebou suhlasim
.
v opacnom pripade je to vandalizmus.
.
v opacnom pripade je to vandalizmus.
je tu niekto kto ma skusenosti z graffitami ?
S kreslenim alebo odstranovanim?
s kreslenim ide mi o sketche chcel by som sa nieco popitat
Odporucam pre zaciatok dokoncim 4. triedu zakladnej skoly, kedy sa ucia vybrane slova, potom si najst vhodnu stenu, cize taku, ktora je v tvojom osobnom vlastnictve, kedze vandal urcite nie si, ze ano?!. To ti bude par rokov trvat, potom dojdi a pytaj sa 
mam 17 stenu vlastnu mam za pravopis sory
ale vobec nic nechcem davat na stenu lebo neni som na takej urovni chcem aby to najskvor dobre vyzeralo na papieri, ty mas ake skusenosti ?
Ja mam skusenosti len s odstranovanim 
a nepoznas niekoho kto ma skusenosti ?
rovno sa tu spytaj co sa chces spytat a kto si to precita a bude vediet odpovedat, tak ti rovno aj odpovie
s akými fixkami vyfarbujete sketche ?
-
mirak2
Hardcore addict
s pastelkami vacsinou...menej casto s fukacimi fixkami
ale ked pozeram sketche tak su skoro vsetky robene fixkami
-
rastikbart
Medium Star
tak to boli asi od nejakych zacinajucich tiez, profici to robia zasadne fukacimi fixkami.
ma niekto link na fukacie fixky ? a co tieto fixky su pisane ze sketchovacie http://www.rooftop.sk/sprej/molotow-basic-single-963
Normálne choď do papiernictva a pýtaj fúkacie fixy, tuš alebo pastelky na sketchovanie. S klasickými fixami sa to nikdy nenaučíš robiť.. 
nieje volake SK CZ forum aktivne o grafitoch ?