Konšpirácie naše každodenné

Diskusie na politické témy...
veddy
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa veddy »

Nie je známe, že by bolo možné predpovedať budúcnosť.
Aj tak sa s kámošmi dohodneš, že zajtra pôjďeš na pivo. Ty si jasnovidec? Ako môžeš hovoriť čo sa stane zajtra? A predsa tak hovoríš a často sa tak aj stane. Poznáme to pod pojmom plánovanie.
Ten doomsday je naplánovaný. Ak by ľudia povstali a zabránili konšpirátorm v ich sprisahaní, tak by sa nič také nestalo.
Takže ja sa zmieňujem o pláne, čo sa má stať, nie o tom čo sa eventuálne stane.

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 16:02)
Biblia hee, vytre zrak :D / na bibliu som sa odkazal lebo som chcel trošku prikúriť :D
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

skus nam to sprisahanie objasnit, nech vieme zistit, proti komu vobec mame bojovat
z toho jednoho clanku mi to nie je uplne jasne
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:Biblia je alegorická rozprávková kniha, podobná povestiam od Dobšinského. Takže nie - tam sa človek nedozvie nič. A to, čo si poslal - v tom článku nie je nič dokázané, pretože všetko je diskutované iba v teoretickej rovine. Vieš, si podobný doomsayerom, ktorí už asi tak 3 storočia predpovedajú koniec sveta - ty a tebe podobní trolli predpovedajú koniec, "pád" systému už asi tak 50 rokov. Vždy indikujú dátumy v štýle "určite" a potom, keď k ničomu nedôjde (viď posledná kríza, systém nepadol, euro nepadlo, vojna USA s Čínou a podobné megabludy), tak ticho zalezú a budú čušať ako voš pod chrastou - ostatne ako každý iný druh doomsayerov.
Nebudem sa nanič hrať otvorím karty. Si ma s týmto príspevkom veľmi pobavil a potešil.
V tomto sa veľmi výrazne zhodneme: "Biblia je alegorická rozprávková kniha, podobná povestiam od Dobšinského." :D :D :D
Ale ja ťa asi nepoteším pretože si myslím, že konšpirátori podľa Biblie postupujú.

!!!Biblia je vlastne ich agenda!!!

Preto som sa na ňu odkázal. A preto si myslím, že obsahuje veľmi dôležité informácie o plánoch konšpirátorov!!!
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Fúha, toto je už ťažký matroš - to máš z Holandska?
slay
Addict
Addict

Príspevok od používateľa slay »

slay napísal:Veddy, a čo z toho fingovaného pristátia na mesiaci vlastne američania mali? Keby tam nepristáli tak čo? Svet by sa snáď nezrútil nie? Inak povedané aký motív mala americká vláda financovať projekt, ktorý zamestnal 400 000 ľudí a zapojilo sa doň 20 000 firiem? To všetko spravili len kvôli tomu aby mohli nakoniec nahrať film v púšti, ktorý dokonca aj ty dokážeš spochybniť?

Rád by som počul tvoje odborné vyjadrenie. Určite ho máš a vieš na to inteligentne odpovedať, veď predsa by si tu teraz vyzeral ako riadny debil. :wink:
veddy napísal:Presne tak Slay.. Len kvôli tomu filmu, ktoý aj ja dokážem spochybniť..
:lol: vidíš, jednou vetou dokážem zmazať na počkanie celé tvoje dlhodobé snaženie. Ako potom ľudí ako ty nemám mať za hlupákov? Veddy, ty patríš do priekopy ku krompáču.
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82 napísal:Fúha, toto je už ťažký matroš - to máš z Holandska?
To si píš, že to je ťažký matroš..
Biblia je najväčší podvod všetkých čias..
Ty si to sám vlastne napísal, keď si ju prirovnal k Dobšinského rozpávkam..

A je to ešte zaujímavejšie ako si mnohý už možno uvedomili.
Napriek tomu, že táto Biblia je podvod, jej proroctvá sa naplňujú a asi sa aj naplnia.. keďže konšpirátori ju používajú ako plán..

//autoeditácia príspevku (22 Okt 2013, 20:45)
Aby som to uviedol ešte na pravú mieru ohľadom tejto Biblie.
Je to môj názor, ktorý nemám podložený alebo si aspoň niesom vedomí či mám k dispozícii nejaké dôkazy na podporu môjho názoru.
Takže sám to považujem za nepodložený názor s ktorým sa ale rád podelím..

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 13:29)
Krásny výplach mozgu pre stádo naivných ovečiek:
Všimnite si napríklad tento "nestranný" titulok: "Nové video však všetky zlé jazyky umlčal." ZLÉ JAZYKY?!?!
Akokeby v histórii ľudstva žiadna vláda, žiadnej krajiny, nikdy nespáchala žiadne zločiny - Možno dokonca pravý opak je pravdou..
http://www.cas.sk/clanok/209822/konspir ... adiel.html
V príspevku bulváru čas.sk sa rozpráva o plameňoch, ktorý vyvrátil záhadné výbuchy. Plamene ešte zverejnili, na záhadné výbuchy akosi pozabudli..
Ukázali plamene a to výhlásili za jasný a stopercentný dôkaz, dôkaz čoho?? Tento príspevok pochádza od veľmi, veľmi zlých jazykov. Zlých jazykov, ktorý chcú za tučný balík peňazí pochovať pravdu. A večer sa pôjdu pomodliť do kostola a to slušne a čisto oblečený a budú sa správať veľmi zdvorilo a úctivo s krvou na rukách.

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 14:02)
Toto je fakt, fakt dobré.
Veľmi dobrá analýza 9/11. Tiež sú zvážené psychologické aspekty..

//autoeditácia príspevku (26 Okt 2013, 14:57)
Pre tých čo ešte nepočuli o Šokovej Doktríne a Kalamitnom Kapitalisme od Naomi Klein
http://www.blisty.cz/art/61480.html
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A na čo čítaš Nový Čas? Veď je na rovnakej úrovni ako nwoo.org, dolezite.sk, ac24.cz, blisty.cz a podobné zhovadilosti...Šetri si myseľ a hlúposti pre ovce nečítaj.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Už aj blisty sú zhovadilosť? :D
butthead
Darca
Darca

Príspevok od používateľa butthead »

seth82 a co ma ine citat ked nema pristup k akademickym databazam ? :) alebo co by si mu odporucal studovat aby mal podobne "zdravy" nazor ako ty ?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

minimálne by mal prestať brať ten matroš a dokončiť si ZŠ...
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

butthead: Na Internetoch je 2,38 miliardy indexovaných webov, verím, že ak odpočítame spomínané bludáriny, nájde sa stále dostatok serverov, kde sa môže dočítať kadečo. Ďalej - on sám sa rozčuľoval nad Novým Časom, tak na čo ho číta? Nie je to sebatrýznenie? Ja napríklad spomínané nečítam, pretože viem, že by som po celý čas iba facepalmoval. A preto sa netýram a ignorujem ich, aj keď niekedy som si ich občasne pozrel. Napísal som snáď, že mám "zdravý" názor? Zasa intergalaktická dedukcia? Nepísal som už v minulosti, že tieto megadedukcie iba zbytočne zahmlievajú diskusie, podobne, ako k tomu došlo aj teraz? Zober si ponaučenie z vlastného avataru, pretože zjavne to nevieš pochopiť a mňa už nudí neustála snaha vysvetľovať ti to. Ja nemám žiaden "zdravý názor". Ja mám názor a to je asi tak všetko. Ten prívlastok si si samozrejme vycucal s prsta práve ty.

hughito: blisty sa k bludom schyľovali už v minulosti a to nie raz. Naposledy v podpore bubliny týkajúcej sa "zlodejov detí" v Anglicku, kde sa vyjadroval bárskto, samozrejme bez potrebných info a podobne a rozdúchaval vášne. Blisty sa stali skoro tým, čím je už dlhú dobu kopa iných akože "nezávislých" serverov. Pre pomalších - je to môj názor, nie je to fakt a ani všeobecná pravda.
butthead
Darca
Darca

seth82, lenze ked chces mat akotaky nazor, musis sledovat vsetky zdroje, cize pre teba zvasty typu od "nwoo.org, dolezite.sk, ac24.cz, blisty.cz a podobné zhovadilosti.", cez akademicke zdroje, po bulvar... vyhodnotis, pospajas suvislosti a z toho ti nieco vznikne... ja popravde nemam cas to vsekto sledovat, takze ja sa k veciam podrobne a odborne vyjadrit neviem, a ani na to nemam cas. najviac ma zaujima ta filozofia pri hladani pravdy.. najviac mi otvoril oci SV, pozeram sa na info inak ako kedysi, ale to ty nesledujes, lebo su to zvasty :). tod vsio
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ty nesleduješ akademické zdroje a ja už nesledujem tamtie, kto z nás je lepší alebo horší? Okrem toho, ak si dobre spomínam, moje odporúčania smerovali na trolla veddyho. Ďalej - človek, ktorý sa živí poctivou prácou a ešte aj študuje nemá čas na takú pluralitu, ako ju opisuješ ty - preto si odfiltruje to, čo chce a čo potrebuje, pričom to, čo prijíma, berie s rezervou - tak ako ja. O všetkom si spravím názor, nech je to z WSJ, FT, SME, či Pravda a nepotrebujem k tomu zdroje, ktoré viem, že pravidelne a na drzovku tvrdia kraviny a hlúposti (šéf FBI, ktorý nebol šéfom FBI, misreprezentácia citácie Hawkinga, následne klamstvo založené na nej, kraviny o tom, ako hospodárov obmedzuje EÚ v spojitosti s licenciami na semiačka a milión ďalších sprostostí, o ktorých tie weby klamali). Jednoduchý koncept - ale ešte stále si mi ale neobjasnil, kde som tvrdil, že mám "zdravý názor".
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Absolutne zbytocne zameriavat sa na konkretne weby. Ja to riesim tak, ze som si na FB nasiel stranky (capitalism, fuck the government, the rothbardian, voluntary exchange, mises institute, menej statu, iness atd), ktore ma informuju o zaujimavostiach bez toho aby som musel preliezat miliontri webov a na nich miliontri clankov. Sharuju aj clanky z "opacneho tabora", takze sa dozvedam pohlad aj druhej strany. Toto je podla mna absolutne najlepsi sposob ako odfiltrovat balast, lebo tym nemusim zabijat cas ja, ale spravia to za mna ini...
butthead
Darca
Darca

seth82, akoze odporucas necitat "nwoo.org, dolezite.sk, ac24.cz, blisty.cz a podobné zhovadilosti.", cize nepriamo vnucujes aby si to ludia nevsimali, necitali... akokeby pre teba informacie, ktore neprinasaju absolutne nic, vysli z chorych hlav... to je moj intergalakticky vydedukovany nazor na teba...

pocuval si nejake relacie na slobodnom vysielaci ? a ake ? cital si niekedy zem a vek ? tam sa da najst kopec tem na zamyslenie, ktore sa v mediach bezne nerozoberaju... kludne by si sa so slobodnym vysielacom mohol dohodnut na nejakej relacii ohladne konspiracnych teorii a vyrozpravat sa, nemaju problem prijat akykolvek nazor, diskusia byva siroka, kedze tam telefonuju a emailuju rozny ludia z kazdej strany.

ale ako ta uz poznam, ty zase napises nieco co si uz niekde pisal a nebudes to opakovat, tak ak nemas k tomu co napisat, prosim radsej sa ani nevyjadruj lebo kazis diskusiu.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ježiši kriste. Nepreberali sme tu už tú tvoju oxymoron frázu "nepriamo nanucuješ"? Poznáš ty význam slova "nanucovať, nútiť"? Nútim snáď niekoho k niečomu? Dá sa vôbec "nepriamo nanucovať"? Ak predsa niekomu niečo nanucujem, tak sa to nedá robiť "nepriamo". "Šetri si myseľ a hlúposti pre ovce nečítaj." - toto som napísal, to je "nepriame nanucovanie"? Hrozí niekomu za neuposlúchnutie nejaký trest? Nie. Už som to tu raz vysvetľoval a je mi ľúto, že si na to zabudol. Áno - tie informácie na tých webov vyšli podľa môjho skromného názoru z chorých hláv - nedal som to tu snáď už dosť veľa krát najavo?

Či som niečo čítal alebo počúval je irelevantné - aj ak by som ti tu vymenoval celú plejádu toho, čo som čítal a počul, ty by si mi vymenoval ďalšiu polovicu, ktorú som odignoroval. A ani jeden z týchto krokov nezmení môj názor na tieto weby - tak ako určite jeden seriózny článok za deň na webe Nového Času nikoho nepresvedčí, že ide o seriózne spravodajstvo.

Ja sa budem vyjadrovať kde ja chcem. Diskusiu kazíš svojimi pangalaktickými dedukciami ty - doteraz neviem, kde som tvrdil, že mám "zdravý názor" a dokonca som sa dozvedel, že niekomu niečo "nepriamo vnucujem". Takže ty si jeden z tých posledných, ktorí tu majú koho čo poučovať o "kazení diskusie" - do ktorej si mimochodom vpadol in medias res v strede môjho dialógu s veddym.
cssco
Star
Star

Konšpirácie naše každodenné

Príspevok od používateľa cssco »

Seth nehnevaj sa ale kazdeho "supera" sa snazis diskreditovat takymi kktinami ako : ukaz kde presne - pritom nieco naznacujes co je uplne z tvojho prispevku zrejme ale nenapises to konkretne, a teraz tu hras na chlapca ze pouziva nezmyselne frazy pritom dobre chapeme o co sa jemu jedna.
Myslim ze si v tychto a obdobnych temach prinosom zdraveho usudku ale toto ta minimalne v mojich ociach maximalne vykresluje ako egocentrickeho a arogantneho cloveka. Co inak podla mna je na skodu vzhladom na potencial tvojho rozhladu.

A sorry este za moje " in media res" teda
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Ako môžem diskreditovať "súpera" jeho vlastnými chybami? Kto je na vine, že mi pripisuje autorstvo niečoho, čo som nikde netvrdil? Ty by si čušal, ak by ti niekto v diskusii neustále tvrdil, že si napísal to a hento, založil by na tom svoje "argumenty" aj napriek tomu, že ty sám by si vedel, že si nikde nič také nenapísal? Myslím, že to vadí každému normálnemu človeku. Nie je mojou chybou, že poniektorí tu nevedia diskutovať vecne, bez neustálych intergalaktických dedukcií a chybných uzáverov - ja si ale nedám skákať po hlave a vždy sa voči tomu ohradím.

Vôbec nechápem, o čo sa mu jedná. Fráza "nepriamo nanucovať" je v spojitosti s mojím odporúčaním alebo názorom (nazvi si to ako chceš) v diskusii s veddym maximálne nevhodná, pretože ja nikomu nič nenanucujema nikoho do ničoho nenútim. Aby si pochopil aj ty:

nanucovať,nanucovať sa p. nanútiť, nanútiť sa =

nanútiť, -i, -ia dok. (komu čo, koho) násilím spôsobiť, aby niekto niečo, niekoho prijal, natisnúť, vnútiť: n. niekomu svoje názory, svoju vôľu, mienku;

Pokiaľ to ani jeden z vás nepochopí ani po tomto, tak ja už neviem. Na záver - nie som ani fanúšikom online papučkových typológií osobnosti - to len na margo "egocentrického a arogantného človeka". V každom prípade ti tvoj názor neberiem - mysli si o mne čo len chceš, ja ale autorstvo tvrdení, ktorých autorom nie som, budem odmietať aktívne aj naďalej. Minimálne tým hádam poniektorých prinútim naučiť sa diskutovať bez týchto argumentačných klamov.

A nie, nevadí mi za tvoje "in medias res" teda.
veddy
Medium Star
Medium Star

seth82: Pristátie na Mesiaci je lacný podvod :D

Na videu je vidieť ako je kozmonaut zdvihnutý lanami.
Samovoľný pohyb kozmonauta smerom hore je podľa známych zákonov fyziky vylúčený..
Tiež, prečo sa kozmonauti hýbu tak pomaly? Pretože nahrávky sú spomalené, aby to vyvolávalo pocit cudzieho prostredia na Mesiaci..
matki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa matki »

veddy napísal:seth82: Pristátie na Mesiaci je lacný podvod :D

Na videu je vidieť ako je kozmonaut zdvihnutý lanami.
Samovoľný pohyb kozmonauta smerom hore je podľa známych zákonov fyziky vylúčený..
Tiež, prečo sa kozmonauti hýbu tak pomaly? Pretože nahrávky sú spomalené, aby to vyvolávalo pocit cudzieho prostredia na Mesiaci..
mozno by si to mohol upresnit, dakujem
Napísať odpoveď