WIN 8.1 a Ovladace NVIDIA + GeForce Experience
-
lobobo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
WIN 8.1 a Ovladace NVIDIA + GeForce Experience
Ahojte. Aktualizoval som svoj Win 8 na Win 8.1. Predtým všetko šlapalo a všetko šlo. Teraz mam problém s ovládačom na grafiku a software GeForce Experience. Vždy pri inštalácií ovládače mi inštalácia zastaví na položke GeForce Experience. Stojí stojí a nič nerobí. musím inštaláciu seknúť cez správcu úloh a koniec. Ovládač síce nainštaluje, ale ostatné veci nie. Skúšal som aj samostatnú inštaláciu GeForce Experience bez ovládača, ani tak to nefunguje. Grafická karta GeForce 410M, Win 8.1, Antivirus AVG Internet 2014, Notebook Sony Vaio. Skúšal som aj staršie ovládače, aj najnovšie dnes stiahnuté. Nefunguje ani jeden. Na Win 8 išlo všetko. Aj experience aj ovládače aj všetko. Za každú radu dík.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: WIN 8.1 a Ovladace NVIDIA + GeForce Experience
Inštaluješ verziu ktorá podporuje 8.1?
Skus preinstalovat Net Framework 3.5 aj 4.0
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ako by si chcel preinstalovat .net 4.0 na windowse 8.1 ked ma integrovany 4.5.1?? 3.5 geforce experience nepotrebuje
-
lobobo
Expert
Ano instalujem verziu ktora podporuje moju 64 bit verziu win 8.1. Nainstalovane vsetky aktualizacie aj net framework. je to posledny ovladac zo 17.10. Samozrejme ze je urceny pre moju graf. kartu...
Samozrejme som myslel na najnovsiu verziu. Mal som tam napisat 4.x, moja chyba.MichalkoOo napísal:Ako by si chcel preinstalovat .net 4.0 na windowse 8.1 ked ma integrovamy 4.5.1?? 3.5 geforce experience nepotrebuje
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Posralo sa to aktualizáciou, bud rád že všetko okrem geforce experience ide. Veľmi veľa ľudom po aktualizácií nejde žiaden ovládač, nejde steam, skype, padá to.. Robiť upgrade windowsu je svinstvo
-
lobobo
Expert
No všetko mi ide okrem toho experience... ale asi som v podstate nasiel aj riesenie tohto problemu... presiel som zahranicne fora, ovladace geforce win podporuju... ale samostatna app geforce experience aktualnej verzie este nie... ta je len pre win 8. takze treba len pockat na aktualizaciu. inac som z nicim inym problem nemal a z 8.1 som spokojny.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Mám windows 8.1 a beží mi tu geforce experience..
Stahoval si toto ? http://www.nvidia.com/download/driverRe ... 8502/en-uslobobo napísal:Ano instalujem verziu ktora podporuje moju 64 bit verziu win 8.1. Nainstalovane vsetky aktualizacie aj net framework. je to posledny ovladac zo 17.10. Samozrejme ze je urceny pre moju graf. kartu...
Aj mne tu bezi a ja som dokonca robil upgrade, ktory som prezil bez problemu (teda punkbuster som musel preinstalovat).
-
lobobo
Expert
hmm... no ano stahoval som presne tuto poslednu verziu a nejde mi to