World of Tanks
Re: World of Tanks
Sarger
aby preskumali pole protivnika a na radaroch bolo vidiet kde su poschovavany?
A tiez celkom nechapemeste tomu, ze preco ked dostanem body-skusenosti, tak niekedy sa mi prirataju a niekedy nie ? alebo som nieco prehliadol?
aby preskumali pole protivnika a na radaroch bolo vidiet kde su poschovavany?
A tiez celkom nechapemeste tomu, ze preco ked dostanem body-skusenosti, tak niekedy sa mi prirataju a niekedy nie ? alebo som nieco prehliadol?
-
Sarger
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak, spotovať (scoutit) môžeš s každým tankom... ide len o to nájsť si dobrú pozíciu a poznať svoje možnosti + podpora týmu.
S tými skúsenosťami to myslíš ako? Skús to rozviť.
S tými skúsenosťami to myslíš ako? Skús to rozviť.
napr. teraz som vyhral 183hviezdiciek-bodov skusenosti,ale k celkovym hviezdickam-volnym skusenostiam ktore potrebujem na vyskum sa mi priratalo ovela menej. Inac maximalne kam som sa dostal je siesta uroven tank M6

-
Sarger
Guru wannabe
Voľné skúsenosti sú len taký bonus, odporúčam si ich šetriť a pomocou nich skúmať delá a pásy na iných tankoch nech netrpíš.
A potom máš skúsenosti pre každý tank zvlášť ktoré sa ti započívajú len preň. Skúsenosti získané v bitve závisia na tvojom výkone a ten pozostáva z: počtu zabití, rozdaného poškodenie, nasvieteného poškodenie, zabrania a obrany základne, a nakoniec aj od toho ako dlho prežiješ.
A potom máš skúsenosti pre každý tank zvlášť ktoré sa ti započívajú len preň. Skúsenosti získané v bitve závisia na tvojom výkone a ten pozostáva z: počtu zabití, rozdaného poškodenie, nasvieteného poškodenie, zabrania a obrany základne, a nakoniec aj od toho ako dlho prežiješ.
Skúšali ste niekto T-34-3? Ten tank mi absolútne nesadol, je pomalý, nepresný, dlho nabíja aj mieri a má nulový sklon. A to som si myslel že do neho investujem. Asi pôjdem do S.Pershinga tak to vyzerá.
a chcel by som sa spytat ze ci mozem vsetky ostatne tanky predat, alebo ma nejaky vyznam ich drzat?
Ved mi staci iba jeden ten aktualne najsilnejsi do ktoreho vsetko investujem, no nie?
Ved mi staci iba jeden ten aktualne najsilnejsi do ktoreho vsetko investujem, no nie?
To je na tebe. Ja sa snažím z každého druhu tanku a z každého národu hrať niečo. Momentálne mám v garáži 14 tankov. No najviac ma bavia stredné tanky, takže najviac sa venujem im.
Tak som dneska zahral Wot uz aj na Xbox 360 a musim povedat ze som tam uplne strateny
je to strasne chaoticke to menu a vsetko okolo toho. Hraje sa to ako tak dobre aj ked mieritko sa casto "prilepi" na nepriatela a hibe sa spoliu s nim. Zatialial nic moc.
+ to hraju same lamy ved mat 7 zabiti za prvu moju hru neni normalne
+ to hraju same lamy ved mat 7 zabiti za prvu moju hru neni normalne
Po zapnutí hry na notebooku na ktorom mám napojený externý monitor, mi hru z externého monitora stále vypína a prepína na monitor na notebooku. A to mi znemožňuje hrať, keďže monitor na notebooku mi nefunguje. Skúšal som všetke nastavenia externého monitora (primárny, duplikovanie...) no problém pretrváva. Robí to iba pri hraní WoT.
Obrátil som sa s týmto problémom na Support Team a prišla mi táto odpoveď
Hra má své nastavení zobrazovacího zařízení.
V tomto případě bych Vám doporučil otevřít soubor v umístění:
%appdata%\wargaming.net\preferences.xml
v textovém editoru (Poznámkový blok, PSPad) a hledat řádek začínající na .
Následně můžete změnit hodnotu tohoto parametru z false na true. Soubor uložte a spusťte hru znovu.
Dojde ke spuštění herního klienta v okně. Potom si budete moci změnit jeho nastavení podle Vašich potřeb, tj. na fullscreen a na správném monitoru.
No mám pocit ako by tam niečo chýbalo. Vo štvrtom riadku píše že "mám hľadať súbor začínajúci na ." Ale nič tam neni. Asi to bude preklep, nie.
Obrátil som sa s týmto problémom na Support Team a prišla mi táto odpoveď
Hra má své nastavení zobrazovacího zařízení.
V tomto případě bych Vám doporučil otevřít soubor v umístění:
%appdata%\wargaming.net\preferences.xml
v textovém editoru (Poznámkový blok, PSPad) a hledat řádek začínající na .
Následně můžete změnit hodnotu tohoto parametru z false na true. Soubor uložte a spusťte hru znovu.
Dojde ke spuštění herního klienta v okně. Potom si budete moci změnit jeho nastavení podle Vašich potřeb, tj. na fullscreen a na správném monitoru.
No mám pocit ako by tam niečo chýbalo. Vo štvrtom riadku píše že "mám hľadať súbor začínajúci na ." Ale nič tam neni. Asi to bude preklep, nie.
-
Michaelo
Hardcore addict
Riadok 101:
<windowed> false </windowed> na <windowed> true </windowed>
<windowed> false </windowed> na <windowed> true </windowed>
Ja tam true už mám. Skúšal som to všelijak kombinovať no problém stále pretrváva.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hmmm tak neviem. Mozno by pomohlo displej uplne odobrat z notebooku a nechat si len spodnu cast, alebo ho len vypojit. Potom by bol ten externy ako primarny.
Ako sa volá plugin v TS ktorý mi ukazuje kto práve rozpráva?
nema to ts3 default?
-
Sarger
Guru wannabe
TeamSpeak 3 Overlay plugin alebo Overwolflukas9206 napísal:Ako sa volá plugin v TS ktorý mi ukazuje kto práve rozpráva?
Tuším že by to malo mať. No teraz som ho inštaloval od nova a už tam nebolo.Polo-X napísal:nema to ts3 default?
TeamSpeak 3 Overlay som hľadal. No píše mi to že API neni kompatibilné. Čo to znamená?Sarger napísal: TeamSpeak 3 Overlay plugin alebo Overwolf
Hru som nehral pár mesiacov, dnes som ju aktualizoval, už som sa tešil, že si zaparím aspoň 2 hodinky, no po zapnutí sklamanie. Robí to isté ako pred rokom, čiže mi laguje myš. Minule pomohlo prehodenie kábla do USB portu na kompe (mal som ho zapojený do rozdelovačky), no tentoraz už nie
Keď nepohnem myšou, alebo len veľmi pomaly s ňou hýbem tak ide v pohode, ale keď začnem myšou hýbať normálne užaj mi začne lagovať myš, dokonca aj hra seká spolu s lagmi.
-
Michaelo
Hardcore addict
No co ti na to povedat okrem toho, ze chyba je u teba a nie v hre.
Skusal si inu mysku?
Skusal si inu mysku?
Momentálne to nemám ako zistiť, ale som si istý, že chyba je u mňa. Len ma to zarazilo, že to robí z ničoho nič. Išlo všetko bez problémov, nič som nerobil, neinštaloval a predsa to začalo blbnúť. Asi si dám preinštalovať celý Windows a dúfam že sa to vyrieši z ničoho nič, tak ako aj ten problém vznikol.
-
Sarger
Guru wannabe
FPS?