Grafika na WoW (80-100eur)
Grafika na WoW (80-100eur)
zhanal som nieco v bazaroch, ale nakoniec ma to prestalo bavit. Hladam grafiku an WoW vo vyssie uvedenom limite. Limit nechcem prekracovat, pretoze WoW raz hram, raz nie a ani netusim co bude o tyzden a je mozne, ze to budu vyhodene peniaze. Kedysi davno som tuzil po niecom ako HD 7770, ale ci je to to prave netusim. Pripadne som premyslal aj na HD 7750, ktora vyjde lacnejsie a na nejake slusne detaily a FPS v raide by mala stacit. Dost si ale potrpim na tichu, takze na toto by bolo dobre prihliadnut. Vdaka za rady.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Grafika na WoW (80-100eur)
To znie lakavo. Sice to zrejme nevyuzijem, ale clovek nikdy nevie ... Skutocne je to vykonnejsie ako HD 7850 ?
V rychlosti: http://www.zive.sk/nvidia-vydala-cenovo ... fault.aspx
Co pozeram zle, pretoze v BF to ma vykon HD 7870 ...
V rychlosti: http://www.zive.sk/nvidia-vydala-cenovo ... fault.aspx
Co pozeram zle, pretoze v BF to ma vykon HD 7870 ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Nvidie su v niektorych hrach rychlejsie.. Vykon bez akychkolvek optimalizacii na nvidiu je par percent nad 7850. Okrem toho je chladnejsia a menej papa ako 7850
No budem nad tym premyslat. Je to lakave a 15 eur navyse by nebol problem, akurat neviem, ci to ma vo WoW vyznam, hoci som si zvykol, ze tak hra obcas dokaze narokmi prekvapit ...
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja si myslim ze to je fajn investicia do buducna. Ta karta sa nezlakne ani bf4 alebo crysisu 3
To ja viem, ale pre mna je to skor minus. Snazim sa moc nehrat a aj to WOW hram ltt. Ale obcas mam s kamoskou chut no a doteraz som to hraval na integrovanej HD 2500. Normalne sa s tym sice hrat da, ale v raide mam 8-10 FPS (nieco si vezme aj fakt, ze mam 2 FullHD LCD), takze to chce dedikovanu grafiku. Preto som chcel nejaku "casual" kartu.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Ja ti rozhodne odporucam zobrat tu grafiku. Zapnes msaa, vsync a vyuzijes to 
No necham si to prejst hlavou. Vdaka za tip 
-
Kok
Light Professional
urcite si vezmi tu kartu.. aj ked to hras len obcas, urcite to ocenis hlavne ako vravis, v raide alebo tam kde je moc ludi nakope. tiez to zapnem raz za 2 mesiace ale som rad ze viem ze si vtedy kvalitne zahram
edit - tiez by som bral tu nvidiu, minimalne co sa tyka chladenia je na tom gf lepsie
edit - tiez by som bral tu nvidiu, minimalne co sa tyka chladenia je na tom gf lepsie
Dobre, takze som ochotny priplatit za predpokladu, ze ta grafika bude ticha. Ako je na tom po tejto stranke ? Zaujima ma hlavne stav mimo zataze, pretoze pri programovani sa potrebujem sustredit a zvuk fanov ma rozptyluje ...
Tak urcite nebude hucat pri minimalnej zatazi, toto maju grafiky uz davno poriesene.. Popripade nainstalujes MSI afterburner a rucne uberies fan na % hluku ktory ti vyhovuje, alebo si nastavis profil pri ktorom sa ma rychlost fanov zvysit.
To by slo. Ja som sa hlavne bal, ze toto je jeden z modelov ktore povodne patrili do uplne inej triedy, no vyrobca to "trochu" taktol, povrtal sa v tom a sice z toho vytiahol maximum, no s chladenim to uz tak ruzove nie je ...
Takze vdaka za rady
Takze vdaka za rady
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Teraz som mal tu nvidiu doma.. Chladenie v plnej zatazi je velmi tiche pri 50 stupnoch. Je tam este priestor na regulaciu a spravenie z neho nepocutelne
To znie fakt skvele. Bude to vo Fractale R3, tak dufam, ze tomu tichu este prispeje ...