Akadémia finančnej gramotnosti
Re: Akadémia finančnej gramotnosti
Daj prosím ťa nejakú stránku o tom produkte, alebo koho je to produkt? Ktorej finančnej inštitúcie? Akosi neviem o tom nič nájsť.
-
Michaliuz19
Light Expert
neviem preco , asi preto lebo su novy ,nekomercny, a moc sa neukazuju a nevychvaluju reklamami a inymi sprostostami, ak mas zaujem tam chod alebo na ich stranky a dozved sa viac
//autoeditácia príspevku (27 Okt 2013, 14:52)
a na primitivnosti nebudem odpovedat , myslim ze mate svoj rozum napisal som o tom viac nez dost, zvysok sa docitate na ich stranke atd, kde je aj napisane kde maju sidlo, aj to som pisal no to by ste museli citat a pouzit mozog a ne len ocami prejst text a najst mi chybu ze tam mam makke i
a na primitivnosti nebudem odpovedat , myslim ze mate svoj rozum napisal som o tom viac nez dost, zvysok sa docitate na ich stranke atd, kde je aj napisane kde maju sidlo, aj to som pisal no to by ste museli citat a pouzit mozog a ne len ocami prejst text a najst mi chybu ze tam mam makke i
Tak už som našiel. Je to dvojica produktov IŽP od Axa s nulovou poistnou sumou a ČSOB stavebné sporenie. Nech si o výhodnosti každý spraví názor. Mimochodom, ak vraj chce niekto vstúpiť do AFG, tak musí mať tento Tandem. Čiže ak už niekto do toho dá vlastné peniaze, tak si to bude aj obhajovať. Však si nebude srať na svoje. A o tom, či je to výhodné, alebo nie, sa ani nezaujíma.
Ja osobne už keď počujem Axa Comfort Plus, tak mi je na vracanie. Toto isté som mal aj ja a pred polrokom som to rušil. Aj som to sem niekde písal. Z nasporených asi 2000 € za viac ako 2 roky som dostal nejakých 360 € a to vraj som bol ešte dobrý prípad s výhodnou investičnou stratégiou. Šiel som do toho presne s tým ako ty a bol som o tom aj viackrát oboznámený, že po 2 rokoch si môžem s peniazmi robiť čo chcem. Trt makový. Takže ti gratulujem a radím čím skôr to zrušiť. Stavebko si nechaj, to sa ti skôr zíde. Ale ako sporiaci produkt si nikdy nedávaj IŽP.
Ja osobne už keď počujem Axa Comfort Plus, tak mi je na vracanie. Toto isté som mal aj ja a pred polrokom som to rušil. Aj som to sem niekde písal. Z nasporených asi 2000 € za viac ako 2 roky som dostal nejakých 360 € a to vraj som bol ešte dobrý prípad s výhodnou investičnou stratégiou. Šiel som do toho presne s tým ako ty a bol som o tom aj viackrát oboznámený, že po 2 rokoch si môžem s peniazmi robiť čo chcem. Trt makový. Takže ti gratulujem a radím čím skôr to zrušiť. Stavebko si nechaj, to sa ti skôr zíde. Ale ako sporiaci produkt si nikdy nedávaj IŽP.
-
Michaliuz19
Light Expert
dal som tu aj kontakt na toho chalana spytajte sa jeho ako to je
je tam uz kopa spokojnych ludi ,aj takych zazobancov co si tam davaju mimoriadne vklady ,a velke penizky
ak teba niekde v podobnom oklamali tvoj problem, hentam sa zatial nikto nestazoval ,jak som napisal uvidim neskorsie ak ma odrbu spomeniem si na vas
- vcera som nasiel aj jeden papier od alianzu s takym grafom, s kamosom som zistil ze bol klamlivy a kebyze mame dobreho pravnika si to mozme vysudit
ale o tom to je, daju ti sice uradny papier ze pozrite si ho a podpiste dole, neskuseny slepy clovek to nemo podpise a netrapiho to no najviac sa klame v papieroch a kto tie chyby zbada ma vzdy navrch
je tam uz kopa spokojnych ludi ,aj takych zazobancov co si tam davaju mimoriadne vklady ,a velke penizky
ak teba niekde v podobnom oklamali tvoj problem, hentam sa zatial nikto nestazoval ,jak som napisal uvidim neskorsie ak ma odrbu spomeniem si na vas
- vcera som nasiel aj jeden papier od alianzu s takym grafom, s kamosom som zistil ze bol klamlivy a kebyze mame dobreho pravnika si to mozme vysudit
ale o tom to je, daju ti sice uradny papier ze pozrite si ho a podpiste dole, neskuseny slepy clovek to nemo podpise a netrapiho to no najviac sa klame v papieroch a kto tie chyby zbada ma vzdy navrch
A ty tú kopu spokojných ľudí poznáš však? Veď vravím, že keď bol niekto taký hlúpy a dal tam peniaze, nebude predsa tvrdiť, že je to nevýhodné. Práve naopak. Ešte k tomu je to povinnosť mať uzavreté.
Čo už s tebou. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Keby som mal tú zmluvu, tak ti ju sem naskenujem a verím, že je rovnaká. Teda aspoň zmluvné podmienky. Hádam by len nemali pre AFG špeciálne zmluvy.
Čo už s tebou. Komu niet rady, tomu niet pomoci. Keby som mal tú zmluvu, tak ti ju sem naskenujem a verím, že je rovnaká. Teda aspoň zmluvné podmienky. Hádam by len nemali pre AFG špeciálne zmluvy.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
A presne o tom som písal už niekoľko krát - určite v tom nemáš zaručený výnos
Ale čo už, idem sa tento týždeň sťahovať, nemá zmysel do tohto človeka hustiť nijaké múdrosti, lebo má tie svoje, je mladý, neskúsený a ešte si nenarazil raťafák. Príde na to a zistí, že tieto veci naozaj nie sú také, ako sa prezentujú...
-
Michaliuz19
Light Expert
sak povedal som ratam s tym, ale ked ne ptm vas vysmejem 
To je dobre, ze uz teraz ratas s tym, ze na tom prerobis. Len potom neviem, naco si do toho vobec siel 
Ale nie, snad si tam nedal vela, takze aspon o vela neprides. O 3 roky ci kedy sa tesime ako nam vytries zrak. Uprimne.
Ale nie, snad si tam nedal vela, takze aspon o vela neprides. O 3 roky ci kedy sa tesime ako nam vytries zrak. Uprimne.
Ale s čím nás ideš vysmiať? S tým, že po 10 rokoch na tom zarobíš 600 €? V skutočnosti ani to nie, lebo ti to všetko zožerie inflácia. Tak to ti v skutku gratulujem. To je teda investícia, ktorá sa naozaj oplatí. Veď sa zobuď a pohľadaj si skutočné sporiace produkty. Investičné životné poistenie neuzatvárajú ani v OVB. Už aj oni prišli na to, že je to blbosť a nevýhodné pre klienta. Však už názov "poistenie" hovorí, že to nikdy nemôže byť plnohodnotný sporiaci produkt. Nie si ani dobre poistený a ani na tom nezarobíš.
-
seth82
Darca
Detto. Čím nás chceš vysmiať? Dovolím si tvrdiť, že mnohí z nás tu budú o desať rokov mať vlastné rodiny a majetky a nebude nás trápiť nejakých 600, 1000 alebo 2000 smiešnych eur, ktoré (možno, hádam, snáď, asi, pravdepodobne) získa nejaký finančný poradca, ktorý ani nevie, ako sa správne píše názov indexu DJI, s ktorým manipuluje v diskusiách :3
-
audiotrack
VIP
wtf? to aj tomuto veríš? Majú super produkt, ale oni ho nechcú reklamovať, lebo náhodou by nabrali nových klientovMichaliuz19 napísal:neviem preco , asi preto lebo su novy ,nekomercny, a moc sa neukazuju a nevychvaluju reklamami a inymi sprostostami, ak mas zaujem tam chod alebo na ich stranky a dozved sa viac
veru, chcel som. Zkopíroval som si ten mail, napísal oslovenie, nejaký ten úvod a potom som sa zasekol. Veď ani neviem na čo sa ho chcem spýtať, keď si stále nenapísal presne aký produkt to je. Iba tu točíš o tom ako je všetko (okrem toho čo máš ty) nevýhodné, a ako na tom našetríš. Pritom podmienky zmluvy neukážeš, názov produktu nevieš, link nevieš dať lebo nemajú reklamy a jeden graf čo si našiel sám označíš ža zavádzajúci a napadnuteľný. Neviem z kade ty berieš peniaze ktoré tam tlačíš, ale dúfam že nie od rodičov, lebo to by znamenalo že ste celá rodina blbá a nie len tyMichaliuz19 napísal:dal som tu aj kontakt na toho chalana spytajte sa jeho ako to je
-
Michaliuz19
Light Expert
ok nebudem na vas reagovat je to zbytocnost takze vyhrali ste vymastite si ego, alebo napiste tomu chalanovi
takze mna sa nic nepytajte koncim tu:D dik za diskusiu zas sa dufam raz stretneme pri nejakej inej
takze mna sa nic nepytajte koncim tu:D dik za diskusiu zas sa dufam raz stretneme pri nejakej inej
-
seth82
Darca
Ja dúfam, že sa nestretneme. Ale s tvojimi klonmi skôr či neskôr určite 
-
Michaliuz19
Light Expert
aj keby tak co stale lepsia stretavka nez s jehovistami:DD
-
t0m4s3
Admin
Vacsina veci sa da "odargumentovat" stylom, ze je vlastne dobre, lebo najhorsie co sa mohlo stat je, ze sme mohli umriet.Michaliuz19 napísal:aj keby tak co stale lepsia stretavka nez s jehovistami:DD
medzi tebou a jehovistami nevidím rozdiel, aj ty aj oni len o svojom...Michaliuz19 napísal:aj keby tak co stale lepsia stretavka nez s jehovistami:DD
-
Michaliuz19
Light Expert
blbecek no lebo vy si furt svoje nemelete ze? 
-
t0m4s3
Admin
Mozem sa ta spytat kolko mas rokov? Len aby som si vedel utvorit obraz o tom ake mas skusenosti s realnym zivotom, tzn. sprava vlastnych financii. Ci byvas vo svojom, ci s niekym zijes, mas deti a tak. Len ci uplnou nahodou ludom s uplnymi alebo polo (tym myslim priatelku/zenu este bez deti) rodinami, ktori uz niekolkorokov su odkazani iba sami na seba sa nesnazi radit zasran, ktory o zivote vie holy kkt.Michaliuz19 napísal:aj keby tak co stale lepsia stretavka nez s jehovistami:DD
-
audiotrack
VIP