Vesmírna MMO

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Kowenn
Amateur
Amateur

Vesmírna MMO

Príspevok od používateľa Kowenn »

Ahojte, chcel by som vedieť či náhodou neexistuje nejaká podobná hra ako EVE online ale bez mesačných poplatkov. Hra ako eve ma dosť láka ale neviem či by ma to až tak bavilo aby som bol ochotný platiť mesačne 13e. Viem, že je trial zdarma ale len na 14 dní a to by som ani polovicu vecí nevyskúšal. Navyše eve je tu už dlho a neviem ako by to bolo s úplným nováčikom. Máte niekto skúsenosti?
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Vesmírna MMO

Príspevok od používateľa webmasterr »

Mozes vyskusat: http://star-conflict.com/ Space MMO F2P ... minule som na nu nahodou narazil ale nehral som to, takze neviem to porovnat s EVE. Podla videi vyzera byt zamerana hlavne na akciu, nie strategiu. Tusim ze je este stale v OpenBete.

Kowenn
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Kowenn »

Ono to je asi taký unikát ale čo som pozeral tak v budúcnosti majú byť Star Citizen alebo EVE valkyrie ktoré určite skúsim.
Ale nepoznáte niekto náhodou nejakú MMO kde je dobre spravený ekonomický systém? Strašne rád by som si zahral nejaké MMO kde by sa dalo obchodovať, vytvárať veci predávať. To len tak okrajovo :D .
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

ja hravam endless space...ale to neni MMORPG...je to strategia, nieco na styl hier znacky "total war" len vo vesmire...nema to ale tutorial, cize sa musis naucit vsetko sam, co asi vacsinu ludi hned odradi :D vcera som hral najmensiu mapu so 4 ludmi na newbie urovni viac ako 8 hodin... :D :D a stale nechapem, na co mi su dobre industry a food a preco mi to ich aktualny stav neukazuje, na rozdiel od science a guliciek (prachov) :D
mas tam hrdinov, ktorymi mozes viest flotilu alebo spravovat hviezdnu sustavu... + vytvaras si vlastne lode, teda kazda rasa ma asi 5 modelov lodi, co nalozis dnu je ale len na tebe...
kazda rasa moze vyhrat roznym sposobom, ale maju to trochu dodrbane, lebo mas tam 4 vetvy vyskumu...a aj ked som hral za vojensku expanzivnu rasu ufonov, tak som musel mat od kazdeho trochu vyskumane, na 3/4 som mal vyskumanu aj diplomaticku vetvu, kvoli roznym bonusom, pritom som diplomaciu nepouzil, kedze som bol so vsetkymi vo vojne... :D
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Dosť vymakaná je aj X3 Terran Conflict a Albion Prelude(Reunion som neskúšal). Akurát nemá Multiplayer ale ekonomický systém je tam dosť dobrý. Začínaš s malým Fighterom a môžeš si tam vybudovať obrovskú firmu s loďami, ktoré môžu ťažiť na asteroidoch, kupovať a predávať po vesmírnych staniciach a podobne.
robinko93
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robinko93 »

skvelá vesmírna hra je darkorbit, stači ti len prehliadač, ak mas zaujem skusiť napiš mi SS pošlem ti odkaz nech sa regneš cezo mna :)
Napísať odpoveď