Priateľ alebo niečo viac?
Tak najskôr by som začal. Mám 16 rokov, moja "kamarátka" bude mať 17. Začalo to všetko 1.7. keď som ju zavolal von. Od toho dňa sme spolu takmer každý deň niekoľko hodín. Začiatkom augusta som jej povedal že ju ľúbim a či by so mnou niečo chcela mať. Povedala že áno, no na ďalší deň sme sa rozprávali a že nie je pripravená na vzťah (bola po rozchode). Od vtedy sme spolu stále, už to budú 4 mesiace. Od kedy začala škola chodíme spolu stále len dvaja, správame sa k sebe ako pár, akurát bez pús a tak... Myslíte že ma berie ako úplného kamaráta alebo mám nejakú šancu a bolo by dobré využiť nejakú príležitosť a pobozkať ju / vyjadriť jej znova city? Myslím si, že to dievča nevie čo chce. Rady typu : "Nechaj ju tak, nestojí za to." si prosím nechajte, vážne k nej cítim niečo viac a nechcem sa jej len tak vzdať.
Ach co by som dal za to aby som mal znovu 16. A tie baby co sa snazili vseliako zmotavat ked vedeli ze po nich idem len aby si spravili ciarku v zozname napadnikov... Pred kamaratkami sa ukazovali jak ma maju namotaneho a ked sme boli sami tak sme prstovali kade tade.. Veru pekne casy to boli
Re: Priateľ alebo niečo viac?
kludne ju pobozkaj, prinajhorsom sa odtiahne
Jasne urcite chod do toho. Dobre pise Beardie. Skor sa zasmejes neskor na facke jak na tom ze si bol posero.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
ak spontánne odpovedala áno, tak o teba záujem má. Potom zrejme zaúradoval rozum a pokazilo sa to. Chcela viac času na ujasnenie si vecí v hlave, ale 4 mesiace sú podľa mňa dosť času. Možno práve na to čaká, kedy sa spýtaš znova, lebo odpoveď už má pripravenú. Ak by s tebou nechcela byť, tak by sa s tebou asi nestretávala. Tvoje city predsa pozná. Skús sa jej to znova spýtať, alebo aspoň sa porozprávať či v tom má už jasno, ako to medzi vami je a ako to medzi vami bude 
chod do toho, potom budes lutovat, ze si to neskusil. Ale podla mna 4 mesiace je dost dlha doba a ked ona cely cas vedela, ze ty ju chces, tak si myslim, ze by ti nieco aspon naznacila alebo by ti nieco povedala. Je tam sanca, ze to sklzlo do friendzone. Ale nemuselo, mozno ozaj len caka, kedy sa znova prejavis. Takze do toho. Drzim palce. Necakaj prilis dlho.