Zdravim, mam tu taky mensi problem.
Moc sa tomu nerozumiem, ale skusim to co najlepsie vysvetlit. Mam doma Internet na laptope, ktory je cez Ethernet kabel a tento kabel ide o jedno poschodie nizsie ku mojmu susedovi, ktory mi tymto poskytuje Internet. Sused ma doma velky modem, ku ktoremu Ja nemam pristup, tusim to znamena ze mam Staticku IP a nemozem ju menit. Chcel by som najst program, ktory by mi z takehoto pripojenia urobil Wi-Fi, cize ze by som nainstaloval program, ktory by normalne tento Internet co mam v laptope vysielal cez Wi-Fi, ako Wi-Fi Hot Spot. Uz som skusal vela programov, napriklad aj taky Connectify, ktory je tusim najznamejsi, ale ked som si nainstaloval Connectify, napisalo mi potom pri spusteni ze je nejaky konflikt dvoch IP adries, ze proste nejako dve IP adresy sa biju alebo take cosi a neslo mi to vysielat Wi Fi signal. Ale kedysi davnejsie som googlil, googlil, a nasiel som taky jeden program, cez ktory mi to normalne slo. Ze som si nainstaloval program a ten Internet co mam v laptope mi normalne aj vysielalo cez Wi Fi po celom byte, bez akychkolvek Wi Fi USB donglov alebo nicoho. Ten program sa zacinal na pismeno B ale viac si uz nepamatam. Teraz sa ho uz nemozem dogooglit, skusal som uz vselico, ale nic nepomaha. Vedel by niekto poradit nieco ako toto vyriesit? Z kabloveho pripojenia urobit cez nejaky program Wi Fi, bez toho aby som menil IP adresy? Staci nazov programu, Ja si to uz najdem a poriesim. A ak by niekto aj vedel ako sa ten program vola co som kedysi mal, zacinal sa na pismeno B, alebo keby niekto nasiel nejaky zoznam program ktore toto dokazu, Ja uz by som si skusal po jednom instalovat a skusat kym to nepojde.
Dakujem moc vopred, ak nejaka pomoc, Karma + ista.
Palo
Program z DSL Internet do Wi-Fi
Re: Program z DSL Internet do Wi-Fi
Co tak kupit wifi router za 12 euro a nespekulovat s programami?
Ja uz mam tusim zabudovany v laptope, teraz som skusal program mHotspot, normalne som nainstaloval, aj zacal vysielat Wi Fi, tak mi to na Iphone ukazuje, ale ked dam na Iphone pripojit sa, tak sa stale len nacitava a sa nepripoji...Cize signal mi to z laptopa vysiela , len sa nemozem pripojit na Iphone, neviem precobeardie napísal:Co tak kupit wifi router za 12 euro a nespekulovat s programami?
Akonahle budes mat notebook niekde prec, tak sa s nicim na wifi nenapojis
Ja viem, ale notebook mam stale na jednom mieste doma, a chcem to kvoli mobilom.beardie napísal:Akonahle budes mat notebook niekde prec, tak sa s nicim na wifi nenapojis
Vedel by mi to niekto spravit cez VNC alebo nejaky na dialku ovladatelny vzdialeny pocitac?
//autoeditácia príspevku (28 Okt 2013, 18:22)
Presne tento postup som urobil :
http://softwareandstudy.blogspot.sk/201 ... ot-in.html
no a Iphone mi aj najde tu siet, aj sa pripojim ale nie je tam Internet na Iphone
-
tacosi
Moderátor
- Kontaktovať používateľa:
Neries programy,ale kup si router ako Ti radil beardie.
Nieje nic jednoduchsie,ani nebudes musiet byt na kabli z notebookom.
Nieje nic jednoduchsie,ani nebudes musiet byt na kabli z notebookom.
ziadny program nepotrebujes, vytvor ad-hoc siet, oznac adptery ,premosti a je!